İddia Batagı

Ben şu an part time çalışıyorum. Kendim oynamıyorum. Batagı diye konu açmam mesela arkadasımın ek ders ucretı yatmıs hemen oynamıs bıtırmıs. Bu kadar yuksek rakam beklemıyordum. Benim çok değer verdiğim biri değil ama üzüldüm böyle insanlar dışardan bakınca anlaşılır mı?
 

iyiden iyiye siz kendiniz için soruyorsunuz diye şüphelenmeye başladım.

böyle insanlar dışarıdan anlaşılabilirler, genelde tıknaz yapılı olup, kaşları gür ve koyudur. Hızlı hızlı nefes alırlar
 
Valla ben sanmıyorum anlaşılacağını, çok yakınına girmedikçe. Kocam olsa hesap ekstrelerinden çözerim, aşırı borçlanmadan çözerim. Bir şekilde anlarım. Ama çok yakınım biri değilse, gelip yüklü miktarda borç falan istemedikçe niye paran yok demem. Ki borç istediğinde bile niye istiyorsun diye sorsam, kumar oynuyorum diyecek hali yok.
Deli kadın ya. O nasıl yorum öyle, içime doğru pıskırdım yaaaa
 
Evlilik hazırlıgı içinde oldugum için üzerimde iddia oynayacak para kalmıyor 70 liram var üstü tamamlanınca kendisi ütü masası olacak
 
Oynamayın küçük paralarla bile oynamayın her şeyden önce haram kazanç.
Cok yakınım oynardı elinde ne varsa bu pisliğe yatırdı düğün takıları altınları birikimi her şeyini verdi. Borclanmadigi kimse kalmadı insan içine çıkamadı baya bir süre.
En sonunda nasıl olduğunu anlamadığım şekilde banka kartları bloke oldu ailesini gecindiremedi mahvoldu. işten çıktı tazminat alabilmek için. O parayla borçlarını ödedi de rahatladı. Suan oynuyor mu bilmiyorum. Olan karisina ve çocuğuna oldu.
 
Zor gerçekten Allah yardımcıları olsun.
 
Ömrümde bir defa birinin gazına gelip böyle bir şey yapmıştım iddia değil de şu milli piyango cinsinden başka bir şey var ya sayılar seçiyorsun falan adını da unuttum işte neyse bir hafta ya çıkarsa korkusundan kendimi yemiştim.
Benim bu konulara yaklaşımım farklı (helal /haram durumu) detayına girmeyeceğim ama çok şükür ki çıkmadı :))
Ama ne yazık ki bu konular bir çok insanın ciddi anlamda canını yakıyor ve kumarın küçüğü büyüğü olmuyor.

Uzak durmakta fayda var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…