selam kızlar,okuyanlar belkı bılır benım derdımı,evleneli 3 ay olacak..
kendımı kafeste hissediyorum,kıskanc ve aile dışında paylaşımı sıfır bi eşe sahibim,
eşler birlikte hareket eder mantıgıyla herseyı bırlıkte yapmaya çalışan,ben onsuz bi planyapmak istesem ortalıgı ayaga kaldıran birisi.
kavgalarımız cok oldu bu aralar biraz durulduk iyiyiz ama benım içimde bişeyler eksik,yaşadıklarımdan mıdır nedır heran çekıp gidebilme potansıyelım oldugunu hissediyorum..
acaba benmı abartıyorum,yada istediklerim evlenmiş bi bayan için lüks isteklermi??
içimde çok sey biriktirdim sanırım,mutlu degılım.
ideal eş ve evlılıgın nasıl olması gerektıgını çözemıyorum,sınırlarımı çizemıyorum..
benliğimi yitirdigimi hissediyorum,
çevremden buldunda bunuyosun yada kendıne dert arıyosun diyenlerde var
özgürlük herşeydir boşa gitsin diyenlerde..
bense ikilemdeyım artık ne istedigimi özgürlüğüm mü yoksa yuvammı
karar veremıyorum..
selam kızlar,okuyanlar belkı bılır benım derdımı,evleneli 3 ay olacak..
kendımı kafeste hissediyorum,kıskanc ve aile dışında paylaşımı sıfır bi eşe sahibim,
eşler birlikte hareket eder mantıgıyla herseyı bırlıkte yapmaya çalışan,ben onsuz bi planyapmak istesem ortalıgı ayaga kaldıran birisi.
kavgalarımız cok oldu bu aralar biraz durulduk iyiyiz ama benım içimde bişeyler eksik,yaşadıklarımdan mıdır nedır heran çekıp gidebilme potansıyelım oldugunu hissediyorum..
acaba benmı abartıyorum,yada istediklerim evlenmiş bi bayan için lüks isteklermi??
içimde çok sey biriktirdim sanırım,mutlu degılım.
ideal eş ve evlılıgın nasıl olması gerektıgını çözemıyorum,sınırlarımı çizemıyorum..
benliğimi yitirdigimi hissediyorum,
çevremden buldunda bunuyosun yada kendıne dert arıyosun diyenlerde var
özgürlük herşeydir boşa gitsin diyenlerde..
bense ikilemdeyım artık ne istedigimi özgürlüğüm mü yoksa yuvammı
karar veremıyorum..
3 ay evlilik için, alışmak için, çok taze bir süreç...
İkinizin farklı özellikleri vardır, birbirinize alışmaya çalışıyorsunuzdur...Birbirinizi değiştirmeye çalışıyorsunuz belki de fakat, değişim bi anda olmuyor..
Bende severek evlendim fakat evlendikten sonra farklı yönlerimizi hemen değiştiremiyoruz ne o ne ben... Zaman lazım bazı şeylere...
Bi arkadaşım vardı gezmeyi çok severdi, eşide hiç gezmeyi sevmeyen bir insandı.. İlk zamanlarda hiç gezemediler ama zamanla eşi ona ayak uydurmaya başladı...Şimdi Türkiye turuna bile çıkıyorlar.
Hemen umutsuzluğa kapılmayın...
Eşinize sevginizi belli edin..sürpriz yapın imkanınız varsa...Mutlu oldukları zamanda isteklerinizi tatlı tatlı dile getirin...
Ben eşimi nerden nerelere getirdim bu taktiklerle
bize de farklı bir topic açarak anlatsana taktiklerini feza :) buna ihtiyacı olan cok arkadas olduğuna eminim :)
uzunca yazmıştım ama silinmiş
özet geçeyim ben evliliğime eşime düşkün olayım ama zaman zaman arkadaslarımlada zaman geçireyim
bi işim oldugunda süreklı ızın alma gibi bi derdim olmasın ki bu çok sacma ben evımdeyken dahi ben çıkıyorum der çıkardım
şimdi cok sacma gelıyo eşime şu işim var halletmem lazım şuraya gidicem falan demek.hoş zaten birlikte gidelım sen nıye benı yanında ıstemıyosun vs vs. gibi konuşuyo
bazen çok ideal bi eş bana yardım ediyo,sevgi dolu ilgili çok eglencelı ama bu yetmıyo çünkü 1 kişiyle ve çekırdek aileyle yaşayamam ben.bide iş çevrem var hepsi bu.
arkadas istemıyo sosyalleşmek ıstemıyor
sosyalleşelım dedigimde kalabalık aileleerımız var onlarla gezerız kan bağı olmayan insanlara güvenmem ben diyo.
benım cok güzel bi kız arkadas grubum vardı hepsi dagıldı.ozaman sevgılımız yok diye üzülürdük şuanda o ortamı cok cok özlüyorum..
bazen kendımıe kızıyorum elindekıyle yetin mutlu ol sana düşkün bi eşin var ve ikimizin birlikte yapacagı herseye ok der.
bazende diyorum ben esırmıyım ben böyle büyümedım buna nereye kadar nasıl katlanıcam.değişim beklemek boş hayal gibi geliyo
belkı törpüleyıp rayına oturtabılırım diyorum ama sonrada boş hayal kurma o böyle biri işine gelıyosa diyorum.
mesela bu aksam iş yemegı var anneme gidicem hemen kız arkadaısmı aradım iftar sonrası çaya gel diye.
bu benım için çok basit bi görüşmeyken,onun için vayyy arkamdan işler çeviriyosun ben sana yetmıyomuyum bırak şu insanları görüşme bilmem ne.bi sürü olay..
bazen bayanları yalan söylemeye iten erkekler bu tarz yalanları kesınlıkle hak etmıs oluyorlar,ona söyledıgım küçük yalanlardan asla pişman degilim ve vicdan azabı duymuyorum
evet kısa bi süre ama belkı bişeyleri degiştiremeyecegımı kabullendım ve mücadele etmeye gücüm yokcanım ne istiyorsun hayalindeki evlilik neydiki bu kadar hayal kırıklığına uğradın, biraz açar mısın?
zaten ideal eş diye bişey yokki, daha 3 ay, pes etmek için kısa bi süre bence
bazen cok cok mutluyummm böyle öyle bi sarılır öyle bi öperkı allahım ne muhtesem bi adamla evlıyım diyorumCanım herşeyden önce yeni bir dönem bu..
Bekardın önceden şimdi evlisin elbet bazı şeyler değişecek hayatınızda..
Emin ol aynı şeyler onun için de geçerlidir..
Acele etme..
Evliliğini özümsemeye çalış...
Birbirinizi daha yakın tanımaya çalışın...
Çevrende söyleneneleri önemseme..
İnsanlara boşa demek kolay. Sonuçta onların hayatı değil..
Sen yaşananları bilirsin...
Acele etme o yüzden..
Mutlu olmaya bak..
inşallah değişir inşallah şu huylarından vazgecer kımse mükemmel degıl bılıyorum ama benı bıraz özgür bıraksa gerçekten harıka bı eşim ve hayatım oalcak,umarım benımde bunlara ıhtıyac duydugumu anlar bigünevlilikte mutlu olmak istiyorsan beklentilerini azaltmalısın ne kadar çok beklenti içine girersen okadar mutlu olursun benim eşimde ilk evlendiğimiz yıllar sizinki gibiydi ama artık çok karışmıyor daha özgürüm merak etmeyin herşey rayına otursun biraz daha selbest kalabileceksiniz ama eğer beklenti içine girerseniz üzülen siz olursunuz oluruna bırakın
3 aylık evlıyım ama 1,5 yıldr tanıyorum ve acıkcası cok çizgisinden sapmadı yanı bıraz bıle bıle evlendım ama bı evlılık için erkekte olması gereken okadar cok özellık barındırıyorkı,arkadas ve özgürlük 2,planda kalmıştıah ahhh.. ilk zamanlar herkese aynıdır... bıraz alışsan zaman geçse hersey rayına oturur dıye dusunuyorum...
Arkadasın sessız ve derınden gitmiş sanırım:)3 ay evlilik için, alışmak için, çok taze bir süreç...
İkinizin farklı özellikleri vardır, birbirinize alışmaya çalışıyorsunuzdur...Birbirinizi değiştirmeye çalışıyorsunuz belki de fakat, değişim bi anda olmuyor..
Bende severek evlendim fakat evlendikten sonra farklı yönlerimizi hemen değiştiremiyoruz ne o ne ben... Zaman lazım bazı şeylere...
Bi arkadaşım vardı gezmeyi çok severdi, eşide hiç gezmeyi sevmeyen bir insandı.. İlk zamanlarda hiç gezemediler ama zamanla eşi ona ayak uydurmaya başladı...Şimdi Türkiye turuna bile çıkıyorlar.
Hemen umutsuzluğa kapılmayın...
Eşinize sevginizi belli edin..sürpriz yapın imkanınız varsa...Mutlu oldukları zamanda isteklerinizi tatlı tatlı dile getirin...
Ben eşimi nerden nerelere getirdim bu taktiklerle
Evlilik danışmanına gitmelisiniz.
Hem çok kıskanç hem de senin kendi başına bir hayatın olduğu gerçeğini görmezden geliyor.
Bunalıma girmeden bir an evvel bir uzmana görünün.
uzunca yazmıştım ama silinmiş
özet geçeyim ben evliliğime eşime düşkün olayım ama zaman zaman arkadaslarımlada zaman geçireyim
bi işim oldugunda süreklı ızın alma gibi bi derdim olmasın ki bu çok sacma ben evımdeyken dahi ben çıkıyorum der çıkardım
şimdi cok sacma gelıyo eşime şu işim var halletmem lazım şuraya gidicem falan demek.hoş zaten birlikte gidelım sen nıye benı yanında ıstemıyosun vs vs. gibi konuşuyo
bazen çok ideal bi eş bana yardım ediyo,sevgi dolu ilgili çok eglencelı ama bu yetmıyo çünkü 1 kişiyle ve çekırdek aileyle yaşayamam ben.bide iş çevrem var hepsi bu.
arkadas istemıyo sosyalleşmek ıstemıyor
sosyalleşelım dedigimde kalabalık aileleerımız var onlarla gezerız kan bağı olmayan insanlara güvenmem ben diyo.
benım cok güzel bi kız arkadas grubum vardı hepsi dagıldı.ozaman sevgılımız yok diye üzülürdük şuanda o ortamı cok cok özlüyorum..
bazen kendımıe kızıyorum elindekıyle yetin mutlu ol sana düşkün bi eşin var ve ikimizin birlikte yapacagı herseye ok der.
bazende diyorum ben esırmıyım ben böyle büyümedım buna nereye kadar nasıl katlanıcam.değişim beklemek boş hayal gibi geliyo
belkı törpüleyıp rayına oturtabılırım diyorum ama sonrada boş hayal kurma o böyle biri işine gelıyosa diyorum.
mesela bu aksam iş yemegı var anneme gidicem hemen kız arkadaısmı aradım iftar sonrası çaya gel diye.
bu benım için çok basit bi görüşmeyken,onun için vayyy arkamdan işler çeviriyosun ben sana yetmıyomuyum bırak şu insanları görüşme bilmem ne.bi sürü olay..
bazen bayanları yalan söylemeye iten erkekler bu tarz yalanları kesınlıkle hak etmıs oluyorlar,ona söyledıgım küçük yalanlardan asla pişman degilim ve vicdan azabı duymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?