Önceki konuna bakarak söylüyorum kaç ilgisizlik umursamazsık bunların hepsi zaten başlı başına ayrılma sebebi senin gözünden kaçan bir şey yok her şeyin gayet farkındasın bence adam ara ara ayrılıp gezip bakıyor birini bulamazsa geri geliyor üzgünümMerhaba kızlar , soru çok açık . İnsanlar kendisini evlenmeden önce az da olsa açık ediyor bence . Sağlıklı bir aile de büyümek bireyin en büyük şansı oluyor . Ben maalesef o şansı bulamadım o yüzden ani sinirlenmelerim bazen aşırı vurdumduymazlık gibi ruhsal bunalimlara yöneliyorum . İleride çocuğum olursa benim gibi ruh hallerine bürünmesini istemiyorum, onun için de iyi bir eş adayı secmek gerekiyor. Güçlü bir anne ,kimseye muhtaç olmadan çalışabilen bir anne olmayı çok isterim. Ama ileride ki çocukların baba yarası da olmasın . Belki bunları şuan düşünmem çok saçma fakat ciddi bir ilişkim var. Kendisi düzgün bir ailede çalışan anne-baba ile büyümüş . Tavırlarında tek eksisi üşengeçlik ve bazen bazı konularda aşırı ilgisiz olması . Onun dışında ekşi bir tarafini görmedim. Sizce dikkat etmem gereken noktalar var mı ? Ya da şunu gözünden sakin kaçırma ileride büyür dediğiniz , şu huyları varsa kaç vsvs. Yakın arkadaşlarımın ilişkilerinde ciddi problemler yaşıyorlar . Kavga esnasında küfürler, ağıza alınmayacak hakaretler ya da cok sevdiği için karşı tarafın görmezden geldiği ileride büyü sorunlara yol açacak fikirler vs. Ben de böyle miyim diye düşünüyorum belki aklımdan kaçan göremediğim şeyler vardır. Fikir belirten herkese de teşekkür ederim
Üstteki yorumdan sonra eski konunuzu okudum. Bence siz de tekrar okuyun, sorduğunuz soruların cevabı orada.Sizce dikkat etmem gereken noktalar var mı ? Ya da şunu gözünden sakin kaçırma ileride büyür dediğiniz , şu huyları varsa kaç vsvs.
Çocuğunuza karşı ailenizin size davrandigi gibi davranmak istemiyorsanız terapi alın.Merhaba kızlar , soru çok açık . İnsanlar kendisini evlenmeden önce az da olsa açık ediyor bence . Sağlıklı bir aile de büyümek bireyin en büyük şansı oluyor . Ben maalesef o şansı bulamadım o yüzden ani sinirlenmelerim bazen aşırı vurdumduymazlık gibi ruhsal bunalimlara yöneliyorum . İleride çocuğum olursa benim gibi ruh hallerine bürünmesini istemiyorum, onun için de iyi bir eş adayı secmek gerekiyor. Güçlü bir anne ,kimseye muhtaç olmadan çalışabilen bir anne olmayı çok isterim. Ama ileride ki çocukların baba yarası da olmasın . Belki bunları şuan düşünmem çok saçma fakat ciddi bir ilişkim var. Kendisi düzgün bir ailede çalışan anne-baba ile büyümüş . Tavırlarında tek eksisi üşengeçlik ve bazen bazı konularda aşırı ilgisiz olması . Onun dışında ekşi bir tarafini görmedim. Sizce dikkat etmem gereken noktalar var mı ? Ya da şunu gözünden sakin kaçırma ileride büyür dediğiniz , şu huyları varsa kaç vsvs. Yakın arkadaşlarımın ilişkilerinde ciddi problemler yaşıyorlar . Kavga esnasında küfürler, ağıza alınmayacak hakaretler ya da cok sevdiği için karşı tarafın görmezden geldiği ileride büyü sorunlara yol açacak fikirler vs. Ben de böyle miyim diye düşünüyorum belki aklımdan kaçan göremediğim şeyler vardır. Fikir belirten herkese de teşekkür ederim
Ideal koca yoktur, herkesin beklentisi farklıdır. Üşengeçliğin dozuna bağlı. Bütün gün yatıp bi işe yaramayacaksa ciddi bir problemdir. İlgi kadınların temel ihtiyaçlarından biridir bence bi ilişkide, bu eksikse mutlu olmanız imkansız.Merhaba kızlar , soru çok açık . İnsanlar kendisini evlenmeden önce az da olsa açık ediyor bence . Sağlıklı bir aile de büyümek bireyin en büyük şansı oluyor . Ben maalesef o şansı bulamadım o yüzden ani sinirlenmelerim bazen aşırı vurdumduymazlık gibi ruhsal bunalimlara yöneliyorum . İleride çocuğum olursa benim gibi ruh hallerine bürünmesini istemiyorum, onun için de iyi bir eş adayı secmek gerekiyor. Güçlü bir anne ,kimseye muhtaç olmadan çalışabilen bir anne olmayı çok isterim. Ama ileride ki çocukların baba yarası da olmasın . Belki bunları şuan düşünmem çok saçma fakat ciddi bir ilişkim var. Kendisi düzgün bir ailede çalışan anne-baba ile büyümüş . Tavırlarında tek eksisi üşengeçlik ve bazen bazı konularda aşırı ilgisiz olması . Onun dışında ekşi bir tarafini görmedim. Sizce dikkat etmem gereken noktalar var mı ? Ya da şunu gözünden sakin kaçırma ileride büyür dediğiniz , şu huyları varsa kaç vsvs. Yakın arkadaşlarımın ilişkilerinde ciddi problemler yaşıyorlar . Kavga esnasında küfürler, ağıza alınmayacak hakaretler ya da cok sevdiği için karşı tarafın görmezden geldiği ileride büyü sorunlara yol açacak fikirler vs. Ben de böyle miyim diye düşünüyorum belki aklımdan kaçan göremediğim şeyler vardır. Fikir belirten herkese de teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?