Aslında kesiyi kastetmedim ondan korkma . Bende hep ondan korkardım ama kesi estetik amaçla yapılıyor zaten . Gerçi o kasları şimdiden esnetmeye çalışırsan egzersizlerle , kesisiz de Doğum yapabilirsin . Yırtık olma ihtimali zaten Yok, çünkü bebeğin başı oraya dayandığında yırtığa sebep olacaksa doktor kesiyor zaten .
İki Doğum yaptım , biri 27 aylık biri 21 günlük :) ilk doğumum suni sancı ile oldu 12 saate yakın çektim . Suni sancı zor ama dayanılmayacak bişey değil , sancı çekerken zorlanıyordum ama Bi yandan tahmin ettiğim kadar zor değilmiş diyordum .
Fakat ikinci Doğumum çok zor oldu , vakumla oldu . Ve ebeler acele ettirmek istedikleri için öyle zor oldu . Çok müdahele ettiler elleri ile Rahmi genişletmeye çalıştılar . Dikişlerim şuqn düşüyor ama oradaki kaslarımı hala hissetmiyorum o elleri ile zorladıkları yerler hala çok ağrıyor .
Ben tevekkül edemedim sanırım , o yüzden böyle müdaheleli oldu . Kendi sancımı beklemedim 40. Haftayı geçti diye hemen hastaneye teslim oldum

fakat herşey fıtri geliştiğinde Doğum o kadarı kolay ki, İnan büyük tuvaletini yapmak gibi