İdeal Kadın

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Çalışır maaşını kocasına verir
Alışveriş yapmaz para harcamaz ama bakımlıdır
Temizliğini kendi yapar yardım istemez evi pırıl pırıldır
Nefis yemekler yapar
Çocuklarıyla ilgilenir kocasından yardım istemez kocası sevmek isterse sever
Yatakta isteklidir yorgunum demez
Dırdır etmez
Kaynanasına saygılıdır gider gelir evini temizler misafirlerini ağırlar
Kaynanasıyla sorun yaşamaz yaşasa da susar eşine anlatmaz
Annesine ayda yılda gider sık görüşmez artık çıkmıştır ana evinden
Güler yüzlüdür
Kocasını kapıda karşılar
Kahvaltı hazırlar
Özel gün çiçek hediye istemez
Çok konuşmaz
Erkek işine karışmaz
Kocası gece gezer aldatır görmezden gelir erkektir der evinde bekler

Kk da çevremde kendi evliliğimde gördüğüm ideal kadın olarak istenen bu böyle mi olmak zorundayız yani mutlu olmak için? hoş böyle olsakta mutlu olamayız ya ne diyim rabbim tüm kadınların yardımcısı olsun

hahahahahahhaha Allah iyiliğinizi versin resmen sesli güldüm :))))
bu yazılarınla göre kesinlikle ideal bir kadın değilim :)))

bir de merak ettim bu listeyi kim neye göre nasıl oluşturmuş? eğitim seviyeleri nedir? yaşam standartları nelerdir?

ben kadın bile değilim bu kritelere göre hahahaaaaaaaaaaa herşeyin tam tersi bende hihihhhhhhhhhhhhh:52:

Çalışır maaşını kocasına verir (evet aynen böyle yapıyorum )
Alışveriş yapmaz para harcamaz ama bakımlıdır (nerdeee maaşımdan fazlasını yediğim kesin :))) )
Temizliğini kendi yapar yardım istemez evi pırıl pırıldır (ıhhh mıhhh :))) )
Nefis yemekler yapar (tabi tabi bu benim göbek adım :27: )
Çocuklarıyla ilgilenir kocasından yardım istemez kocası sevmek isterse sever (çocuğum yok, eşimdende yardım istiyorum :9: )
Yatakta isteklidir yorgunum demez (yorum yok :31: )
Dırdır etmez ( aaa ne dırdırı canım ? olan şeyleri söylüyorum ben :24: )
Kaynanasına saygılıdır gider gelir evini temizler misafirlerini ağırlar (valla ev temizlemeye zamanım kalmıyo, ama gittikçe yardım ediyorum :50: )
Kaynanasıyla sorun yaşamaz yaşasa da susar eşine anlatmaz (henüz böyle bişey olmadı çok şükür :15: )
Annesine ayda yılda gider sık görüşmez artık çıkmıştır ana evinden ( hadi ordan, niyeymiş ? anacımı her hafta görmem lazım :10: )
Güler yüzlüdür ( öhöm öhöm :1: )
Kocasını kapıda karşılar ( evet aynen böyle yapıyorum )
Kahvaltı hazırlar (eşim hazırlamakta çok hevesli neden hevesini kırayım ? :56: )
Özel gün çiçek hediye istemez ( hiiiç kusura bakma bu konuda taviz vermem hediye de çiçekte isterim :15: )
Çok konuşmaz ( hımmm, tartışılır. Çok konuşmuyorum ki , geceleri mesela hiç konuşmam :52: )
Erkek işine karışmaz (niyeymiş onlar bizim her işimize karışıyor ??? )
Kocası gece gezer aldatır görmezden gelir erkektir der evinde bekler (ağzımı bozmak istemiyorum :47: )

Kk da çevremde kendi evliliğimde gördüğüm ideal kadın olarak istenen bu böyle mi olmak zorundayız yani mutlu olmak için? hoş böyle olsakta mutlu olamayız ya ne diyim rabbim tüm kadınların yardımcısı olsun

Aminnnn, ideal kadın tam olarak değilim sanırım :52::52: :52:

Bende çok güldüm süpermiş gerçekten ellerinize sağlık :))) Erkekler ideal kadın istiyor istemesine ama kendileride ideal koca mı acaba? ;)

Listeyi ben hazırladım kadın eğitimli olsun eğitimsiz olsun genelde istenen bunlar benim gözlemlerime göre çok üzücüde olsa

Tabiki ideal kadın bu olmamalı ama erkeklerin istediği bence bu ben elimden geleni hatta fazlasını yapıyorum eve gelip yatıyor bide kusur buluyor bana onu öyle yap bunu böyle yap öyle yaparsan zorlanmazsın ben sana kusur bulmuyorum yol gösteriyorum diyo yol gösterme be adam al yap dimi yardım et yoook kadınım ya yapıcam bebekte bakıcam okuycamda temizlikte yapıcam yemekte ve hepsi mükemmel olacak dolmuş muyum nee:)

bunları yapsanda yaranamazsın ki anacım :) bir bahane bulur yine takar boynuzu sende bakımlı ellerinle cilalarsın :) erkek milleti işte.şeytan azapta gerek.deveyi diken insan öpen makbulmüş :)

ideal kadın bence erkekten erkege degişir
listeye bakarsak da evet çogu erkek böyle bir kadın ister
peki ben bu durumda ideal kadınmıyım
tabiki hayır:9:

Tabiki ideal kadın bu olmamalı ama erkeklerin istediği bence bu ben elimden geleni hatta fazlasını yapıyorum eve gelip yatıyor bide kusur buluyor bana onu öyle yap bunu böyle yap öyle yaparsan zorlanmazsın ben sana kusur bulmuyorum yol gösteriyorum diyo yol gösterme be adam al yap dimi yardım et yoook kadınım ya yapıcam bebekte bakıcam okuycamda temizlikte yapıcam yemekte ve hepsi mükemmel olacak dolmuş muyum nee:)

kendisi iş yapacağı zamanda seni çalıştırır ki bu modeller böyle,şu nerdeydi şunu getirsene bana ordan bunu versene gibi :)

yok böyle bir kadın.. tanımıyorum hepsi aynı anda muntazam olsun..
erkekler çok istiyorsa tek yere çalışan kafalarını çalıştırıp da robot yapsınlar. ama erkek versiyonunu da bizim için yapıversinler..

Bir de İdeal Erkek listesi hazırlar mısınız? Bakalım bizdeki ile uyuyor mu? İdeal kadın bana pek uymadı da :51:

Bu listeyi oluşturan yine kadının kendisi.

Bazı kadınların şikayetleri çok havada kalıyor, anneme de çok söylüyorum bunu.

Kadın her şeyi görev edinirse olacağı bu işte, sonra başkaları için yaşar durur.

bence de tam tersi bunların hepsini yapabilen olsa bile(ki istese de gün 24 saat zaman yetmez:) ;adam yine beğenmez,bu sefer de kendisini eksik görür..:)
o yüzden bence azını yapan kadın ,ama akıllı davanan kadın ideal kadındır:):)daha kıymetli olur..

Yıl olmuş 2014, buradaki 'ideal' kavramı güncel değil bence :6:

Nefis yemekler yapar
Dırdır etmez
Güler yüzlüdür
Kocasını kapıda karşılar
Kahvaltı hazırlar
Çok konuşmaz
Erkek işine karışmaz

liste çok hoşuma gitti:))
ama hangimiz böyle olabilir ki.yani hepsini aynı anda yapabilen kadın varmı ki.
benim bu listeye göre baya eksiğim var açıkçası.
ama insanız hepimiz.bu mümkün değil zaten.
kaldı ki kadın erkek farkermez hiçbirimiz mükemmel değiliz.
ama şunu itiraf etmem lazım.
çalışan bi anne olarak seneler içinde kendimi çok yıprattım.
herşeye yetişen,güçlü,becerikli kadım imajım var insanların gözünde.
oysa ki öyle değilim.sadece vicdani sorumluluklarıma duyarlıyım,eksik yaptığımda
kendi kendimi yer bitiririm.özellikle evladıma karşı eksik yaptıklarım beni çok üzüyor.
ayrıca kendi ailem yani babam ve kardeşlerim için de elimden gelmeyen ,gücümün
yetmediği şeyler oluyor.bunlara da üzülüyorum.
ama son zamanlarda düşünce şeklimi değişltirmeye çalışıyorum.ne de olsa yaş gidiyor:))
artık elimden gelmeyen ,gücümün yetmeyeceği sorunlar için veye işler için kendi kendimi
suçlamaktan ve hırpalamaktan vazgeçmeye çalışıyorum.
baktım ki her insanoğlu en nihayetinde kendini önemsiyor.ne yazıkki böyle.
yukardaki listeye uyamadığım için kendi kendimi yiyip bitirdiğim çok oldu.ona da yetişmeliyim buna da yetişmeliyim
derken hayatın ellerimden akıp gittiğinin yeni farkına varıyorum ben..
aşağıda alıntı yaptığım arkadaşın dediği gibi akıllı olup yeterli bir karışım tutturmak gerek:))
asgari ölçülerde ruh ve beden sağlığımızı da gözeterek,yapmamız gerekenleri yerine getirip,yapamadıklarımız için de
üzülmemek gerek.
biz her role soyunmaya kalkltıkça karşımızdakiler hep daha fazlasını bekliyor ne yazık ki.
biraz da beceriksiz gözükmekte her işe saldırmamakta fayda var:))
bence de tam tersi bunların hepsini yapabilen olsa bile(ki istese de gün 24 saat zaman yetmez:) ;adam yine beğenmez,bu sefer de kendisini eksik görür..:)
o yüzden bence azını yapan kadın ,ama akıllı davanan kadın ideal kadındır:):)daha kıymetli olur..

Nefis yemekler yapar
Dırdır etmez
Güler yüzlüdür
Kocasını kapıda karşılar
Kahvaltı hazırlar
Çok konuşmaz
Erkek işine karışmaz

böyle olursak bence hiç mutlu olamayız o zaman biz tam bir kolay lokma oluruz nede olsa sesini birşeye çıkarmıyor ee çokta uyumlu bu kadını başımızın tacı edelim diyen de olmaz canım malesef biraz sesini çıkar haklarını savun o kadar kolay lokma olma yeri geldiğinde sesli yeri geldiğinde sakin ol yeri geldiğind cingar kendi kuralların olsun her zaman..:27: bak o zaman nasıl baş tacı oluyosun

Back
X