ideal kiloma gelmem icin 4 ay sürem var tecrübeli arkadaslar yardimmm!!

arzu_24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
35
40
33
merhaba arkadaslar ben birkac aydir bu siteyi takip ediyordum kilo verme konusunda cok yardim ve destek oldugunu gördüm ve bugün üye oldum:KK25:ben 24 yasinda 1.54 boyunda 66 kiloyum ideal kilom 48 temmuzda esimle tatile gidecegiz o zamana kadar 48 olabilirmiyim ??spor salonuna gidecek vaktim yok ama eve eliptik bisiklet aldim günde 45 dk biniyorum sizce verebilirmiyim?önerileriniz neler :KK61:

merhaba arkadaslar ben birkac aydir bu siteyi takip ediyordum kilo verme konusunda cok yardim ve destek oldugunu gördüm ve bugün üye oldum:KK25:ben 24 yasinda 1.54 boyunda 66 kiloyum ideal kilom 48 temmuzda esimle tatile gidecegiz o zamana kadar 48 olabilirmiyim ??spor salonuna gidecek vaktim yok ama eve eliptik bisiklet aldim günde 45 dk biniyorum sizce verebilirmiyim?önerileriniz neler :KK61:
Merhaba canım öncelikle kolay gelsin aslında 4 ayda bence ideal kilona kavuşabilirsin ayda 5 kilo çok kolay bi şekilde verirsin bende şimdi diyet yapıyorum ve tabiki spor 1 ay oldu 5 kilo verdim bile sadece 5 kilom kaldı ideal kilom için benim yaptığım sabahları limonlu ılık su içiyorum aç karnına ve yaptığım spor ise YouTube dan zumba fitness açıyorum yaklaşık 45 dk aynı hareketleri yapıyorum ve gün boyu yediklerime dikkat ediyorum az kalorili olan şeyleri yiyorum ve günde 2 bardak yeşil Çay içiyorum şekersiz uygulamak istersen Ayrıntılı bir şekildede yazabilirim:KK49::KK66::KK66:

Canım hemen hemen ölçülerimiz aynı senle.Verebilirsin kilonu neden veremeyesin.Yaşın da genç.Ben de 1.54 boyunda 64.5 kiloyum.Hedefim açıkcası ilk etapta 60 ın altına düşmek.Son iki aydır hamur işine çok dadandığımdan 4 kilo almışım.Yarın yürüyüşe başlıcam.Evde yürüyüş bandında çok sıkılıyorum ama başka çare kalmadı hareket şart.

Merhaba hemen hemen aynı boylarımız.Ben de 1.56 yım Kasımda 63 kiloydum Şimdi 53. Toplamda 10 kilo verdim. Sabahları sıcak suya limon sıkıp aç karna iç.Sıcak suyun yağları parçalama özelliği var. Zayıflamanda yardımı çok olur. Ben yürüyerek verdim.Bisiklette çok faydalı devam et.Beyaz undan ekmek yeme.Tam buğday ekmeği yiyebilrsin.Ama kahvaltılarda ye senin tercihin.Ben hiç ekmek yemiyorum.Sadece haftasonları free günüm var ondada abartmamaya çalışıyorum.

Dikkat edersen 4 ayda verebilirsin.ama süreklilik şart..

ilginiz icin tesekkürler arkadasar:KK15: en büyük sorunum basen ve kalca evde hareket yapacagim ama sadece aksamlari vaktim oluyor spordan sonra günde 1 defa yapsam yine faydasi olur degilmi ablam günde 3 -4 kez yaparsan yarari olur diyor yapan varmi aranizda ?bu arada mesaj yazdigim gün diyete baslamistim dünde reglim basladi sabah tartildim 1,5 kilo vermisim :21:

bu arada cumartesiye kadar 1 hafta önce hep yarim yamalak yaptim diyeti arada kacamaklarim oldu ama belki onunda faydasi olmustur cünkü kacamak yaptigim icin tartilmamistim ama bu sefer karar verip cumartesi tam basladim ve hic kacamak yapmadim :KK71:

bu arada cumartesiye kadar 1 hafta önce hep yarim yamalak yaptim diyeti arada kacamaklarim oldu ama belki onunda faydasi olmustur cünkü kacamak yaptigim icin tartilmamistim ama bu sefer karar verip cumartesi tam basladim ve hic kacamak yapmadim :KK71:
Tebrikler 1.5 kilo gitmiş şimdiden.Günde 1 defa yapsan yeterli olur.Ben hergün 50 squat ve 150 mekik çekiyorum baya fark etti.
Kendine ilk önce kısa hedefler koy 66 kilosun önce 60 hedef koy mesela.Ben öyle yaptım.Fazla kilolar gözünde çok büyür.Hedeflerini az tut adım adım git.Böylesi daha sağlıklı.Hem sporla temmuza kadar ideal kilona ulaşamazsan bile çok incelirsin. Sporu bırakma . Kilo vermende başarılar.:KK66:

Tebrikler 1.5 kilo gitmiş şimdiden.Günde 1 defa yapsan yeterli olur.Ben hergün 50 squat ve 150 mekik çekiyorum baya fark etti.
Kendine ilk önce kısa hedefler koy 66 kilosun önce 60 hedef koy mesela.Ben öyle yaptım.Fazla kilolar gözünde çok büyür.Hedeflerini az tut adım adım git.Böylesi daha sağlıklı.Hem sporla temmuza kadar ideal kilona ulaşamazsan bile çok incelirsin. Sporu bırakma . Kilo vermende başarılar.:KK66:
cook tesekkür ederim canim:KK68:haklisin 64.500 kilodan bir anda hedef 48 diye düsününce gözüme cok büyük geliyor ben o kadar kilo veremem diye motivasyonum düsüyor ama kisa kisa hedefler gercekten cok mantikli simdi düsündümde ammaaan sunun surasinda 60 kiloya ne kaldiki :KK66:60 kiloya inincede 55 kilo hedef gercekten göze gelmiyor cok harika fikir :KK9:

cook tesekkür ederim canim:KK68:haklisin 64.500 kilodan bir anda hedef 48 diye düsününce gözüme cok büyük geliyor ben o kadar kilo veremem diye motivasyonum düsüyor ama kisa kisa hedefler gercekten cok mantikli simdi düsündümde ammaaan sunun surasinda 60 kiloya ne kaldiki :KK66:60 kiloya inincede 55 kilo hedef gercekten göze gelmiyor cok harika fikir :KK9:
Aynen ben bu şekilde yaparak verdim.Benimde ilk kilom 63'tü. Yılmadan devam et ben bile verdiysem herkes verir. Mutlaka yürü.Yürümek çok önemli.Bacaklarını çok iyi toparlıyor ve hergün en az 30-40 squat yap.Bendeki değişim inanılmaz.Bacaklarımda incelme oldu ve kalçam dikleşmiş.Geçen aynada fotoğraf çektim.İnanılmaz ince gözüktüm. Devam et buraya kızlar zayıfladım diye yazdığın günü düşün....

bende 158 67 kiloyla basladım bakalım kac kilo vericem :) 6dan sonra yemiyorum aksam haziran 18 e kadar 55 olmak istiyorum kısmetse sonra yaz sonuna kadar bir 48 olsam fena olmazzz :KK70:

kizlar sabah tartildim 63.400 geldim:KK73: adetimde bugün bitti belki ondan böyle yüksek düsüs oldu hani adetten sonra 1 -2 kilo fark olurmus vücut su attigi icin birden verirmis olsun tartida eksik görmek cok harika birsey :KK71:cok mutluyum :21:galiba bu defa basaracagim cünkü senelerdir tartida gördügüm en düsük rakam 65 ve 64.500 arasiydi en yüksek rakamsa 78 oldu cok sükür 70li rakamlari geride biraktim bide 50li rakamlara düssem ahhh ahh :KK17:

bende 158 67 kiloyla basladım bakalım kac kilo vericem :) 6dan sonra yemiyorum aksam haziran 18 e kadar 55 olmak istiyorum kısmetse sonra yaz sonuna kadar bir 48 olsam fena olmazzz :KK70:
insallah kurtuluruz canim bu kilolardan yaza daha ince ve istediklerimizi giyerek gireriz :KK36:

İnsallah ya bugun 4.günüm bakalım dayanırım insallah 18 hazirana kdr :)

X