- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi xDerinMavix
Tebrik ederimmmm :))Şuan itibari ile kilom 95.8...![]()
Azmine nazar değmesin ben daha 7. günde güçsüzleşmeye başladım sürekli bişeyler yiyesim geldi dün ve yedim de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederimmmm :))Şuan itibari ile kilom 95.8...![]()
Canim ben aralardaki ufak kacamaklara normal gozuyle bakiyorum. İnsanin o kadar acliktan sonra illaki cani cekiyor. Onemli olan sonrasinda kaldigin yerden devam edebilmek. Zayif gunleri dusundukce bogazima daha da hakim oluyorum ben.
Bu arada istah kesmek icin naneyi mutlaka dene. Canin hicbisey istemiyor ve yediklerini de zorla yiyorsun inan.
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
2 kaşık biberli pilav
Pirinc pilavi canim. Ben bulgur sevmedigimden kalori acisindan bi fikrim yok. Diyetisyen listelerinde bile 4 kasiga kadar pilav goruyorum ki benimki 2 kasik canim. Bence abartmadan hersey yenebilir![]()
ben de sabahtan 1 litrelik şişemi dolduruyorum bugün 2 sefer bunu içicem diyorum ama 1 şişenin %75 ini içiyorum sabahtan gün boyu bidaha içemiyorumKahvaltim:
2 haslanmis yumurta
Ceyrek ekmekten sucuklu kasarli tost
Simdiden 1 lt suyumu ictim :)
Bu sabah itibari ile kilom 95.5 :)
Mutlu oldum :)
Canim makarna yersen bile tabagina yemek kasigi ile koy tabi tepeleme olmasin :) ve 4 kasigi gecme.
Bu arada su icmeden kilo verilmiyor canim mutlaka en az 1.5 litre icmeye calis.
Kilo verdikce daha mitive olucaz :)
Gunaydin gunluk.
Bugun uzerimde bir kirgiblik var bogaz agrisi ile uyandim.
Kahvaltim:
2 haslanmis yumurta
1 kutu Activia kahvalti yogurdu kuru uzum ve tahilli