arkadaslar ben idere gittim girdim ve cıktım resımden hıc gorundugu gıbı degıl bır tahta var en dandırıgı neydı onu kullanmıslar yazık.... gerci şöyle bır durumda bızler artık cok kalıtelı olanınada paramız yetısmıyor ınsanın içi acıyor wallahı ama ıder mobılya hıc gorundugu gıbı degıl ...saygılar
Ben 2 haftadır heryeri gzdim dolaştım en kalitesinden en dandiğine kadar bütün mobilyaları gördüm.
Ben burdan almadım ama eğer hem modern ,hem güzel hem, hesaplı olsun diyosanız İder mobilyayı tavsiye ederim.Ayrıca Gaziosmanpaşa tarafındaki mağazasını öneririm çok büyük ve dizayn mükemmel..
paylaşım için çok sağol canım.. bizde bu aralar mobilya bakıyoruz.. ama kafam çok karışık. daha ider e gitmedik ama gitmekte istiyorum resimlerde çok güzel gözüküyor ama inşaallah aslıda güzeldir.. gerçi bilgemada güzel değil demiş ama.. ufff bilmiyorum valla ne yapcaz bu mobilya işini.. bir sürü parada verme istemiyorum.. Allah yardımcımız olsun.. kafamçokkarıştı :çok üzgünüm:
bende en sondaki ni çok beğendim.. acaba beyaz olduğu için kullanması zor olur mu kızlar ya.. tüm mobilyalarımı açık renk almak istiyorum ama.. bilmiyorumkismile
Benim bu ay mobilyalarım geliyor. Iderden aldım çokta beğenerek dışarıya bakarsan eğer ben ider derim. çünkü çok kötü görünümlü, eşyalar o kdr para tutuyorki en azından gönlümüzünde , gözümüzünde , bütcemizinde beğendiğini burada bulduk . Tek kötü yanı var fiyatlar fix asla pazarlık yapmıyorlar .