Idlipte 100e yakin sehit mi??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar durum çok vahim ama sizler için söylüyorum bir çok kişi için soruşturma açılmaya başlanmış dikkatli şeyler yazalım 😔 Rabbim ordumuzu Muzaffer eylesin
Böyle bir ortamda rakam vermek çok haince bence birde bilmeden... Ben öyle duydum,bana öyle dediler.. böyle şeyler olmamalı.

Arkadaşlar durum çok vahim ama sizler için söylüyorum bir çok kişi için soruşturma açılmaya başlanmış dikkatli şeyler yazalım 😔 Rabbim ordumuzu Muzaffer eylesin
Acımızı bile yaşayamıyoruz. Hep dikkatli olmak zorundayız. Berbat bir durumdayız. 😔

Ah ne eve ne ocağa ateş düştü haber alamayanların yüreği yangın yeridir. Allah'ım müheymin adı ile koruyup kollasın. Bize düşen dua etmek
Allah azizuz zuntikamdir o yapanlara yeter... Ağlamaktan için çıktı fetih okuyorum onlara 🤧

Böyle bir ortamda rakam vermek çok haince bence birde bilmeden... Ben öyle duydum,bana öyle dediler.. böyle şeyler olmamalı.

Herkes eşinden dostundan öğreniyor. Haberlere düşmeden burada yazıldı zaten. Sayı ilk 9 dendi sonra birden 22ye çıktı. Şu saatten sonra kaç olsada ne önemi var. Ortada bir gerçek var işte can yakan bir gerçek.

Hayır canım bizdeki ler Avrupa’ya geçsin diye çünkü onları tutuyorduk artık geçebilirler
Benim bildigimde iki taraflı gecis acilmis artik türkiyedeki suriyeli insanlar artik gondereceklermis artik suriyeden girmek isteyen insanlarinda türkiyeye üstünü arayip gecmelerine izin vereceklermis diye konusuluyor

Simdide turkiye avrupa kapilarini acti suan butun multeciler girsin diye anlayamiyorum ya
Avrupaya olan kapıları actı ülkedekiler Avrupaya gitmek isterse gidebilsin engel olmayacağız diye. Elimizde kozdu zaten ülkeye yenileri almak icin degil ülkedekileri dalarız diye avrıpayı tehdit etmek amaçlı

Kizlar inanin yerimde duramiyorum 100e yakin sehit oldugu soyleniyor suan sayiyi 22ye cikarttilar.O aileler eli kalbinde bekleyen anneler, babalar, cocuklar, kadinlar...Yine olan masum vatandasin evladina oldu...Irkcilik diyebilirsiniz ama Suriyeliler icimizde rahat rahat gezerken evlatlarimizin haince oldurulmelerini kabul edemiyorum..Uyuyamiyorum Allah bu mubarek gecede ailelerine yardim etsin
Ben de anlayamıyorum Suriyeli burda vırt vırt çocuk yaparken askerlik yapmazken niye olan biizm askerimize oluyor

Herkes eşinden dostundan öğreniyor. Haberlere düşmeden burada yazıldı zaten. Sayı ilk 9 dendi sonra birden 22ye çıktı. Şu saatten sonra kaç olsada ne önemi var. Ortada bir gerçek var işte can yakan bir gerçek.
Kesinlikle bir de aynı diğer rakamlarda... Ama bilgi kirliliği kötü birşey... Bir asker oradan bir haber veremez orası bile karisikken... Eee bu insanlar nereden 100,40,60 rakamlarını duyuyor fısıltı gazetesinden😡

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X