Idlipte 100e yakin sehit mi??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes eşinden dostundan öğreniyor. Haberlere düşmeden burada yazıldı zaten. Sayı ilk 9 dendi sonra birden 22ye çıktı. Şu saatten sonra kaç olsada ne önemi var. Ortada bir gerçek var işte can yakan bir gerçek.
Aynen saten suan hatayın bütün devlet hastanelerini bosaltmıslar vede bütün hastaneler dolmus durumda neredeyse hepside agir yarali diye soylüyor benim esim

Arkadaşlar durum çok vahim ama sizler için söylüyorum bir çok kişi için soruşturma açılmaya başlanmış dikkatli şeyler yazalım 😔 Rabbim ordumuzu Muzaffer eylesin

Ben hiç korkmuyorum şahsen. Zaten insanlar korkudan sesini çıkaramadığı için bu hale geldi ülke. Ne yapacaklar bütün ülkeyi toptan hapse mi atacaklar?

Çünkü ortada bir elma var 3 5 bunun için savasiyo.. Çünkü biri zannediyo ki diğer 4 kişi bana bırakır o elmayı.. herkes ister de elmayı alabilecek gücün varsa adım atarsın.. bi yerlerden bazı destekler geldi diye de elmanın çekirdeklerini alıp ekip cogaltmanin büyütmenin faydası geregi ne

Kesinlikle bir de aynı diğer rakamlarda... Ama bilgi kirliliği kötü birşey... Bir asker oradan bir haber veremez orası bile karisikken... Eee bu insanlar nereden 100,40,60 rakamlarını duyuyor fısıltı gazetesinden😡
Veriyor arkadaşım veriyor hatta ekliyor galiba sabahı göremeyeceğim burdan çıkamam hakkınızı helal edin diye

Kizlar inanin yerimde duramiyorum 100e yakin sehit oldugu soyleniyor suan sayiyi 22ye cikarttilar.O aileler eli kalbinde bekleyen anneler, babalar, cocuklar, kadinlar...Yine olan masum vatandasin evladina oldu...Irkcilik diyebilirsiniz ama Suriyeliler icimizde rahat rahat gezerken evlatlarimizin haince oldurulmelerini kabul edemiyorum..Uyuyamiyorum Allah bu mubarek gecede ailelerine yardim etsin
O sayıyı bulacak maalesef evet. Bir tabura oldu saldırı ve inanılmaz geniş caplı bir saldırıydı. Görüntüleri eşim sebepli izledim. Saatlerdir beklettiler acıklamadılar smdi yavas yavas sölücekler. Biraz da yavas olma sebebi su, sayılamayacak derecede parcalanmıs olanlar var...

Çünkü içimiz yanıyor ne hakkı var 100 demeye ne hakkı var 40 demeye !!!! Benim için yanıyor hanımefendi

Sizi içiniz yanıyor diye insanlar sorgulamayı bırakacak. Tamam. Ortada bazı görüntüler dolaşıyor. Insanlar sorguluyor haliyle. Oradakiler bizim canımız, kanımız. İstediğiniz gibi insanlara hain diyemezsiniz! Haddinizi bilin

O sayıyı bulacak maalesef evet. Bir tabura oldu saldırı ve inanılmaz geniş caplı bir saldırıydı. Görüntüleri eşim sebepli izledim. Saatlerdir beklettiler acıklamadılar smdi yavas yavas sölücekler. Biraz da yavas olma sebebi su, sayılamayacak derecede parcalanmıs olanlar var...
Bende izledim eşim sebebi ile çok üzgünüm kanım dondu

Bu hukumet resmen Bizlere düşman.. Ben inanmıyorum artık Rte ye.. Askerimizi öldürtmek için elinden geleni yapıyor.. Yeter artık Daha kaç canımız gidecek? Dost görünümlü Düşman! Aşırı üzgün ve sinirliyim. Biz Halk Bu adama çanak tuttukça daha çok canlar gidicek. Suriyeli ler ülkemizde nargile keyfi yapıyor sevişip sevişip doğruyorlar keyifleri paşa da yok maşallah. Hastane bedava yaşam bedava defolsun gitsin savaşsınlar. Yeter artık yeterrrrrr....

Kesinlikle bir de aynı diğer rakamlarda... Ama bilgi kirliliği kötü birşey... Bir asker oradan bir haber veremez orası bile karisikken... Eee bu insanlar nereden 100,40,60 rakamlarını duyuyor fısıltı gazetesinden😡
Ya Allah aşkına biraz geniş düşün oradan haber verme değil mesele, şehitler toplanıp toplanıp sınıra getiriliyor orada bekleyen sağlıkcılar polisler kimler kimler var. Ayrıca olay olduu an 70 idi sayı bi 15 dk sonra 79a cıktı bak mesela bu kesin bilgi.

Çünkü ortada bir elma var 3 5 bunun için savasiyo.. Çünkü biri zannediyo ki diğer 4 kişi bana bırakır o elmayı.. herkes ister de elmayı alabilecek gücün varsa adım atarsın.. bi yerlerden bazı destekler geldi diye de elmanın çekirdeklerini alıp ekip cogaltmanin büyütmenin faydası geregi ne
Rusya vurdugu halde suan suriye rejimi vurdu diyorlar...Rusyaya zaten guc yetmeyeckti ne gerek vardi dayilanmaya..Bu olen cocuklar bizim..Bi anne olarak dusunemiyorum bile haber alamamak bilememek ne kadar zordur

Sizi içiniz yanıyor diye insanlar sorgulamayı bırakacak. Tamam. Ortada bazı görüntüler dolaşıyor. Insanlar sorguluyor haliyle. Oradakiler bizim canımız, kanımız. İstediğiniz gibi insanlara hain diyemezsiniz! Haddinizi bilin
Niye üzerinize alindiniz ki ben kimseye kötü ithamda bulunmadım sadece bazı felaket tellallarina soyledim... Siz öyle değilseniz affola kusura bakmayın.

Yarina kadar arttirmaya devam edecekler..Bu insanlar cahilmi salakmi ogrenemeyecek miyiz sanki!

Benim askerimin ne işi var sınır ötesinde?
Umarım kaz tüyü yastıklarında şuan mışıl mışıl uyuyanlar akıllarını başlarına alırlar.
Yarin tvde cikip cok uzgunuz deyip o kaz tuylu hayatlarina geri donerler olan senin benim gibi vatandasa evladina olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X