- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
Buradakiler savaşır mi be ??iki sene önce girmeliydi bence..
neyse artık bunlar için geçte ben suriyelilerdeyim göndersinler bunları kendi ülkeleri için savaşsınlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buradakiler savaşır mi be ??iki sene önce girmeliydi bence..
neyse artık bunlar için geçte ben suriyelilerdeyim göndersinler bunları kendi ülkeleri için savaşsınlar.
Ne diyecek çıkın meydanlara mı diyecekCumhurbaskani neden konusma yapmiyor yok meydanda
Onlar oraya gitmez ama Avrupa'ya giderler gitsinler hep biz mi çekeceğiziki sene önce girmeliydi bence..
Buradakiler savaşır mi be ??
Benim için gölge etmesinler....sınırdan salsınlar ister savaşsın ister savaşmasın..
küçücük çocuklar öldü onların ülkesi için.
Onlarin ulkesi için mi noop?sınırdan salsınlar ister savaşsın ister savaşmasın..
küçücük çocuklar öldü onların ülkesi için.
Ben işin siyaset boyutuna bakmıyorum bile. Böyle bir durumda kimsenin sagci solcu asaga yukarı bizi bölmesine izin vermem. Söz konusu Türk asker ise, ben sadece vatanlarin evlatlarını görürüm. İnsanlarda bu konuda bölünmemeli. Birlik her zaman önemlidir. Icerde kavga edersin, ama dışarı birlik olmak Şart
Söylediğin çok doğru ama eksik tamamlamaya uygun kelime buldum da bulamadım..Aminnnnn. Ama en ağır şekilde karşılık alacaklar Yüce Türk ordusunun karşısında onlar ne ki?
Mümkün mü böyle bir sey onların cani yanmasın diye bizim ciğerimiz söndüiki sene önce girmeliydi bence..
Onlarin ulkesi için mi noop?
Siyasete girmek istemiyorum , ama kimse kimsenin ulkesi icin olmedi
Neyse bence de gitsinler ülkelerine
Kizlar inanin yerimde duramiyorum 100e yakin sehit oldugu soyleniyor suan sayiyi 22ye cikarttilar.O aileler eli kalbinde bekleyen anneler, babalar, cocuklar, kadinlar...Yine olan masum vatandasin evladina oldu...Irkcilik diyebilirsiniz ama Suriyeliler icimizde rahat rahat gezerken evlatlarimizin haince oldurulmelerini kabul edemiyorum..Uyuyamiyorum Allah bu mubarek gecede ailelerine yardim etsin
Öncelikle uslubunuza dikkat edin icinde bulunduğumuz durumda siyasi içerikli paylaşımlar yerine daha sağduyulu davranmak gerek.siyaset mi? Sana ayıp yüreğin yanıyorsa bu zalimliğe neden susuyorsun? AP açık ortada hersey Aklını kullan biraz.. Bu ülkede ben değilim Tek Adam??? Ve ne kadar siyaseti varsa yerin dibine batsın hepsi para nın köpeği...
İşte asıl mesele o, kim neye kurban gitti?Onlarin ulkesi için mi noop?
Siyasete girmek istemiyorum , ama kimse kimsenin ulkesi icin olmedi
Neyse bence de gitsinler ülkelerine