Idlipte 100e yakin sehit mi??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben işin siyaset boyutuna bakmıyorum bile. Böyle bir durumda kimsenin sagci solcu asaga yukarı bizi bölmesine izin vermem. Söz konusu Türk asker ise, ben sadece vatanlarin evlatlarını görürüm. İnsanlarda bu konuda bölünmemeli. Birlik her zaman önemlidir. Icerde kavga edersin, ama dışarı birlik olmak Şart

Bütün sosyal medya kapatılmış insanlar o şehirde yaşayan insanların vereceği bir bilgi olabilir diye her türlü kaynağa ulaşmaya çalışırken o bile mesele haline getiriliyor. Ne yapalım şimdi gerçek haber alamadığımız için dış güçleri mi suçlayalım. İnsanlar böyle bir acıda bile iktidara laf gelmesin diye neyi savunacaklarını şaşırdılar.

KK dışında bir yeri açmıyor internetim. Benim Hatay araştırma hastanesinden tanıdığım var, çok fazla yaralı varmış ve insanları kan vermeye çağırmışlar.

Milletimiz o kadar alıştı ki şehit sayısına...
Şuan rahat rahat uyuyanda var yarın bakarız ya diyende...
Elim ayağım titriyor eşimin eski bolugu şuan suriyede ulaşamıyoruz ne oldu ne bitti anca teyitlenmeyen bilgiler fotolar o kadar..
Hiç birşey diyemiyorum
Lanet olsun demekten başka
Ciğerimin yanmasından başka hiç bisey hissetmiyorum
Goz göre göre biseyler ellerimizden kayıp gidiyor ya
Hırstan kinden uyku girmiyor gözüme
Wpdan haber bekliyoruz çaresizce

Kizlar inanin yerimde duramiyorum 100e yakin sehit oldugu soyleniyor suan sayiyi 22ye cikarttilar.O aileler eli kalbinde bekleyen anneler, babalar, cocuklar, kadinlar...Yine olan masum vatandasin evladina oldu...Irkcilik diyebilirsiniz ama Suriyeliler icimizde rahat rahat gezerken evlatlarimizin haince oldurulmelerini kabul edemiyorum..Uyuyamiyorum Allah bu mubarek gecede ailelerine yardim etsin

Allah ım bu ülke suriyelilerden önce her yönü ile iyi kötü güzeldi ya. ırkçılık değil bu dinimizde bile önce evini akrabanı doyurcan sonra dışarıya yardım edicen. Biz ayranımız yoktu içmeye tahterevanla gittik ... tövbe ya hep aynı düzelmez artık bu işler

Arkadaşlar bu gece kandil gecesi gelin birlik olur dua edelim önce eli koynundaki bekleyenlere, sonra da askerlerimize ... Rabbim ülkemizi korusun kollasin ve bu bataktan kurtarsın. Gelin acımızı yaşayıp dua edelim teferruatlar sonraya kalsın.

siyaset mi? Sana ayıp yüreğin yanıyorsa bu zalimliğe neden susuyorsun? AP açık ortada hersey Aklını kullan biraz.. Bu ülkede ben değilim Tek Adam??? Ve ne kadar siyaseti varsa yerin dibine batsın hepsi para nın köpeği...
Öncelikle uslubunuza dikkat edin icinde bulunduğumuz durumda siyasi içerikli paylaşımlar yerine daha sağduyulu davranmak gerek.

Yanıyor cigerimiz ama kinayan kınayana kinayinca acı geçiyormuş gibi. Kınamak artık yasaklanmalı bilgi akışı yasaklamak değil mühim olan.

Bu süreçte siyasilerin yaptığı büyük hatalar olmuş olabilir, ben de böyle düşünüyorum ancak bugün birlik olma günü, Türkiye olma günü hanımlar.
Bu mübarek gecede Allah askerlerimizin yardımcısı olsun. Bu zor günlerden hayırlısıyla geçelim, sonrasında kendi içimizde ne yaparsak yaparız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X