Biz körüz cahiliz! Her şeyin en iyisini siz bilirsiniz.Herkes Atatürk ün Nutuk Kitabını okusun.. Düşünsün idrak etsin Ondan sonra Yandaşlık yapsın.. Tarih tekerrür ediyor.. Vahdettin ile damat ferit paşa sahnelerde Körmüsünüz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz körüz cahiliz! Her şeyin en iyisini siz bilirsiniz.Herkes Atatürk ün Nutuk Kitabını okusun.. Düşünsün idrak etsin Ondan sonra Yandaşlık yapsın.. Tarih tekerrür ediyor.. Vahdettin ile damat ferit paşa sahnelerde Körmüsünüz?
Sustukça da bizler için sayıdan ibaret olan hayatlar giderek yok oluyor.
Her gün 2 3, o kadar kanıksadık ki.
Çok olunca celallendik sadece, ne ne acı.
Dün de vardı şehidimiz, önceki gün de.
Ama niceliklerle oyalandık, normalleştirildi hep!
Şuan 100 bilgisi korkuttu bizi, 100 ya da 1, farkı yoktu aslında, bir annesine sorsanız hepsinin şehidi sadece 1di.
Ne zaman sırası valla ben çok merak ediyorum biri bunu bana açıklaya bilir miYazdıklarınızın doğruluğunu Bi kenara bırakalım da, sırası değil.
O haberden kaç ay önce başladı bu harekat???
Ne ülke savunması ya sinirimizi koruyoruz söyler misin ABD Rusya oraya turistik amaçlı mi ordu yigdi?Siyaset yapmayın diyen arkadaşlar bu yaşananlar zaten siyaset ne olduğunu sanıyorsunuz siz pardonda birilerinin hırsı uğruna ölüyor bu canlar.. Suriyelileri burada beslediğimiz yetmiyor birde gidip ülkelerini savunuyoruzz bizene onlardan niye eli ayağı tutan insanlari bedavadan burada yaşatıyoruz gerçekten insan hayret ediyor.... Türkiyenin içine dahil olduğu resmi bir savaş olsa ülkemizi korumak amacımız olsa eli silah tutan herkes canı pahasına savaşır ama orada ölen canlar bir hiç uğruna öldü bu net....
Dimi ayni bende oyle dusunuyorum. Sustukca hep daha kotusu bizi bekliyor. Daha dun samsunda sehidimiz vardi yeni evli ve esi hamile. Dogmamis bebegine kiyafetler almis. Esinin acisini suan dusunemiyorum tahmin bile etmek istemiyorum. Onlar icin bir iki sehit..Sustukça da bizler için sayıdan ibaret olan hayatlar giderek yok oluyor.
Her gün 2 3, o kadar kanıksadık ki.
Çok olunca celallendik sadece, ne ne acı.
Dün de vardı şehidimiz, önceki gün de.
Ama niceliklerle oyalandık, normalleştirildi hep!
Şuan 100 bilgisi korkuttu bizi, 100 ya da 1, farkı yoktu aslında, bir annesine sorsanız hepsinin şehidi sadece 1di.
Orada çıkarlar çok degisti haberiniz olsun da...bilemiyorum sebeb neyse kimse zaten ben Allah'a havale ediyorumtamam işte önce başladı durdurmak rejim askerlerinin geri çekilmesine izin vermek için abd tehdit etti yoktuysa bir sıkıntı devam edecekti. hazır tepelerine binmişken.. şimdiye rejim mi kalacaktı.
Tamda şuan sırası sorgulamak, aklımızi kullanmak birilerinin canını sıkıyor, internete tüm erişiminiz kesiliyor haber alma özgürlüğümuz yok gelmişler burda siyaset yapmayın diyorlar hala o küçük beyinleri algılayamiyor tüm yaşadıklarımimizin başımızdakilerden dolayi olduğunu....Ne zaman sırası valla ben çok merak ediyorum biri bunu bana açıklaya bilir mi
Alistirildik arkadaşım uyusturulduk çünkü her şehit olana süslü dini cümleler kurdular sonra kınadılar sonra intikam aldım dediler gazimizi aldılar ..Aynı cümleleri kurdum bugün. Gerçekten 2,3 derken ne kadar sakindi 60lara 100lere dayanamadık. Yahu şunu yazmak bile şu rakamları midemi bulandırıyor. Naptılar bize böyle
Değil mi?Aynı cümleleri kurdum bugün. Gerçekten 2,3 derken ne kadar sakindi 60lara 100lere dayanamadık. Yahu şunu yazmak bile şu rakamları midemi bulandırıyor. Naptılar bize böyle
Bunun tek sorumlusu siyasiler. Ne konuşalım şu durumda?Siyaset konuşmanın hiç zamanı değil birlik olma zamanı acımız aynı bayrağımız ayni.. bu gece uyku yok çok acı ben dayanmazken ailelerine sabır ver Rabbim![]()
Şey oldu dimi, devlet gücünü ispatlamak hava atmak İçin Suriye’ye girdi? Avrupa’ya hava atıyor dimi? Ya asıl cahil sizsiniz hiç 1 tane bile mi tarih kitabı okumadınız? Arkadaşlar sınır olarak Suriye yerinde Almanya, İtalya vs. olsaydı da bu yapılırdı. Çünkü hedef Türkiye! Çünkü Türkiye’nin amacı hedef olmamak. Olay siyasi rantlarla alakasız. Nolur biraz tarihi inceleyin. Sınır korumak nasıl olurmuş bir bakın. Nolur!!!Siyaset yapmayın diyen arkadaşlar bu yaşananlar zaten siyaset ne olduğunu sanıyorsunuz siz pardonda birilerinin hırsı uğruna ölüyor bu canlar.. Suriyelileri burada beslediğimiz yetmiyor birde gidip ülkelerini savunuyoruzz bizene onlardan niye eli ayağı tutan insanlari bedavadan burada yaşatıyoruz gerçekten insan hayret ediyor.... Türkiyenin içine dahil olduğu resmi bir savaş olsa ülkemizi korumak amacımız olsa eli silah tutan herkes canı pahasına savaşır ama orada ölen canlar bir hiç uğruna öldü bu net....
Had nedir bilir misiniz?Siyaset yapmayın Diğen arkadaşlar varya Bence onların elide Kanlı...
Tamda şuan sırası sorgulamak, aklımızi kullanmak birilerinin canını sıkıyor, internete tüm erişiminiz kesiliyor haber alma özgürlüğümuz yok gelmişler burda siyaset yapmayın diyorlar hala o küçük beyinleri algılayamiyor tüm yaşadıklarımimizin başımızdakilerden dolayi olduğunu....
Yani sizce mesele sadece ve sadece Suriyelileri korumak mi bu kadar dar dusunmeniz şaşırttı beni. Adamlar sınırda sınırda Amerikalı rüyası Esad'ı Suriye'yi kemirdiler bitirdiler. Bu kadar aç gözlü büyük güçleri olan düşmanlar sınıra kadar gelipte Türkiye'nin tadına bakmadan gider mi?Siyaset yapmayın diyen arkadaşlar bu yaşananlar zaten siyaset ne olduğunu sanıyorsunuz siz pardonda birilerinin hırsı uğruna ölüyor bu canlar.. Suriyelileri burada beslediğimiz yetmiyor birde gidip ülkelerini savunuyoruzz bizene onlardan niye eli ayağı tutan insanlari bedavadan burada yaşatıyoruz gerçekten insan hayret ediyor.... Türkiyenin içine dahil olduğu resmi bir savaş olsa ülkemizi korumak amacımız olsa eli silah tutan herkes canı pahasına savaşır ama orada ölen canlar bir hiç uğruna öldü bu net....