Idlipte 100e yakin sehit mi??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kötü şeyler yazmamak için konu açıldığından beri susuyorum susuyorum ama çıldırıyorum. Burası hariç tüm sosyal ağlara bağlantı kısıtlı açıklanan sayı gerçeği yansıtmıyor bundan sonra ne olacak düşündükçe çok kötü oluyorum. Takım elbisesini giyen çıkmış canlı yayına bizde şu kadar yeri vurduk diyor benim 100lerce askerim gitmiş lan benim askerimin bir tanesi kaç bin hain eder! Allahım dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor ne olur yardım et ya Rabbimm

Burada hala falan filan sağ sol cart curt muhabbeti yapanlara YAZIKLAR OLSUN...

Evet hatalar var hükümet veya muhalefet ama şuan birlikte tek yürek tek acı olmamız gerek.

Şuan 22 aile ana baba bacı kardeş eş evlat insanların yüreğine ateş düştü. Haber alamayan yüzlerce aile yüreği ağzında bir haber bekliyor. Klavye siyaseti yapmayı bırakında allah rızası için bi dua edin...
Evet evet....
Gerçekten bu sayfa sınırını aştı ben fenayım burada sağ sol muhabbeti çekemem ki forum kuralları kabul etmiyor !

Giderim dua ederim daha faziletli .... Bence hepimiz iyi niyetli bir şekilde duaya sarılalım çünkü kandeslerimize başka bir yardım yapamiyoruzzzzzzz

Arkadaşlar, zaman birlik olma zamanı... Evet çok ciddi rakamlar var 1 'i de aynı acı 1000'i de... Şu an tek sevindiğim konu, mültecilere şu an itibariyle Avrupa sınırının açılmış olması... Birde oraya gitsin bu suriyeli arkadaşlarımız bakalım ortalık ne olacak... Türkiye' nin de sabrı bir yere kadardı...
İdlib 'te ne işimiz var demeyin arkadaşlar... Elin Amerikalısı binlerce km öteden geliyor, Rusya öyle... Bunlar durduk yere orda değil ve biz Surye içinde olmazsak Türkiye'yi çorba gibi karıştırır bu lanetler... Türkiye' nin geleceği ve sınır güvenliği için Suriye de olmamız şart....Zaman birlik beraberlik ve dua zamanı.... Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun... Askerlerimizi korusun... Amin....

Yengemin ağabeyi orada ambulans şoförü. Sayı şu an net 22 diyorlar ama ağabeyi ses kaydı yolladı grupta. Adam şu an yaralı ve şehitleri bizzat biz taşıyoruz, bir bölüğün tamamı şehit olmuş olabilir, göçük altında kalanlar var daha ulaşılamayanlar var, dua edin arkadaşlar diyor. Ses kaydını bizzat dinledim. Adam ağlamaklı konuşuyordu. Sayı eminim söylenenden daha çok çıkacak. Net sayı söylemek için çok erken allah yardımcımız olsun allah onları bize bağışlasın. 😭

Ben de bir yerlerden duydum ama emin olamadım. İnternette yavaşlatma var ama bu hayra alamet değil.

Bu hukumet resmen Bizlere düşman.. Ben inanmıyorum artık Rte ye.. Askerimizi öldürtmek için elinden geleni yapıyor.. Yeter artık Daha kaç canımız gidecek? Dost görünümlü Düşman! Aşırı üzgün ve sinirliyim. Biz Halk Bu adama çanak tuttukça daha çok canlar gidicek. Suriyeli ler ülkemizde nargile keyfi yapıyor sevişip sevişip doğruyorlar keyifleri paşa da yok maşallah. Hastane bedava yaşam bedava defolsun gitsin savaşsınlar. Yeter artık yeterrrrrr....
Suç o insanlar da değil ki hükümetlerde

Diyarbakırdayım peşpeşe havalanan uçak seslerine uyandıK hemen anladık var bi durumlar telefonu aldım ki şehitlerimiz var :(
Allah sabırlar versin şu peşpeşe havalanan uçaklar bile olayın büyüklüğünün işaretçisi :(
Allah devletimizi milletimizi korusun 🤲🏻

Had nedir bilir misiniz? Pamukannesi83 Pamukannesi83 bakarmisiniz üsluba?

İnsanların siniri bozuluyor böyle haberlerde. Hemen bir cok suçlamalar ve yalnis kelimeler kullanılıyor. Ben şimdiye kadar hiçbir Türk evladının şehit haberine tepkisiz kaldığını görmedim. Böyle zamanlarda keşke aslında hepimizin istekleri ve umutları bir olduğunu hatırlayıp birbirimizi kırmamayı bilsek, ama işte aciz kullar olarak sinirimize de yenik düşüyoruz böyle.

Yani sizce mesele sadece ve sadece Suriyelileri korumak mi bu kadar dar dusunmeniz şaşırttı beni. Adamlar sınırda sınırda Amerikalı rüyası Esad'ı Suriye'yi kemirdiler bitirdiler. Bu kadar aç gözlü büyük güçleri olan düşmanlar sınıra kadar gelipte Türkiye'nin tadına bakmadan gider mi?
Hay yaşa 💕

Siyaset yapmayın Diğen arkadaşlar varya Bence onların elide Kanlı...
Ne münasebet hanımefendi? Burda insanlari kışkırtınca ele ne geçicek Allah askına. Herkes herşeyin farkında zaten. Su an burda biz birbirimizi yesekte boş. A partisi B partisi burda bizim laflarımızla hareket etmiyecek zaten. En azından dua edelim sehit sayılarımız cogalmasın . Acı ceken ailelerin acıları bi nebze olsun dinsin. Burda car car car konusmaya ne gerek var. İşleri saçma sapan yerlere getirmeyin rica edicem. Burdaki başlık ŞEHİTLERİMİZ.

Arkadaşlar, zaman birlik olma zamanı... Evet çok ciddi rakamlar var 1 'i de aynı acı 1000'i de... Şu an tek sevindiğim konu, mültecilere şu an itibariyle Avrupa sınırının açılmış olması... Birde oraya gitsin bu suriyeli arkadaşlarımız bakalım ortalık ne olacak... Türkiye' nin de sabrı bir yere kadardı...
İdlib 'te ne işimiz var demeyin arkadaşlar... Elin Amerikalısı binlerce km öteden geliyor, Rusya öyle... Bunlar durduk yere orda değil ve biz Surye içinde olmazsak Türkiye'yi çorba gibi karıştırır bu lanetler... Türkiye' nin geleceği ve sınır güvenliği için Suriye de olmamız şart....Zaman birlik beraberlik ve dua zamanı.... Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun... Askerlerimizi korusun... Amin....

Ne yazıkki 4 milyon suriyelinin sınıra doğru sürüldüğü haberleri var. Bunlar için kapıların açıldığını düşünüyorum. Bu saatten sonra bizim nargileciler götünü kaldırıp hiçbir yere gitmez. Keşke gitse.

Evet evet....
Gerçekten bu sayfa sınırını aştı ben fenayım burada sağ sol muhabbeti çekemem ki forum kuralları kabul etmiyor !

Giderim dua ederim daha faziletli .... Bence hepimiz iyi niyetli bir şekilde duaya sarılalım çünkü kandeslerimize başka bir yardım yapamiyoruzzzzzzz
Girdim hayretler içerisinde okudum konuyu daha fazla dayanamayıp yazdım...

Kendi bilgilerini dev gören bazı arkadaşlar diğerlerine küçük beyinli filan yazmış hayretler içerisindeyim. Ban yememek ve böyle bişey üzerinden polemik yapmamak için şahıs bazlı cevap yazmıyorum ama gerçekten bazıları böyle acı üzerinden bile siyaset yapabiliyor ya vicdanlarının yerinde ne var merak ediyorum....

Yanlışlar hatalar var evet ama herşeyin bi zamanı var zamanı gelince buda konuşulacak....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X