- 22 Mayıs 2013
- 2.025
- 5.972
- 358
Belli belli..
Sana istediğini vermeyeceğim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli belli..
Dedi ugurbocuu bla bla bla...Suriyenin savunulduğunu kim soyledi hanimefendi size şehirler boşaltıldı bombalandı yıkıldı hayalet şehir haline dönüştü suriye icin savaşan kim sen burda boyle kafana gore konus diye canlar gidiyor orda gun be gun sinirina yaklaşmaya çalışıyorlar kuşatmayı dalgadalga bizde suriyede suriyeliler savassin bizim sinirimizi korusun diyip sinir dan dışarı çıkmayacağız öylemi Rabbim yardim etsin düşmanı kahretsin mazlumlarin son umudu askerimizi korusun mübarek gecede şehitlerimize rahmet eylesin saçma sapan yorumlar yapıp milleti galeyana getirmeye çalışmak neden zaten resmi seferberlik ilan eğilirse bizleri kimse tutamaz annemizin karnindan asker olarak doğmuşuz kadınımızda erkegimizde gözümüzü bile kırpmayız ama duygusal ve heyecanlı davranıp milleti isyana sürüklemek kime fayda edecek
Sehit sayisini aciklamak icin zaten cikmazki koskoca cbaskani hayret biseysin. o baska vali baska biriYahu svm.bakani değil vali açıklıyor şehit sayısını kurban olduğum sen halen diyorsun ki cb neden konuşmuyor hey yavrum hey..
kimin gerçek dost olduğunu anlarmışız artık
Haberler abartildigini yazanlar varCanım dikkatli konuş . Haberlere bak !
Kusura bakmayın da bence siz dini içerik ve dini temenni konularını araştırın???Fetva verecek yetkiniz mi var zaten?
Yani rica ediyorum siyaset yasak ama hadi hep birlikte dua edelim yorumunuza yazdım onu. Mantıklı konuşun yani.
Tam da söylenecek her şeyin bittiği kısım orası işte...Eşim bir laf etti altında ezildim, 1i de can 100ü de..
Öyle demeyin lütfen kimi insan savaşamaz korkar kaçarŞu beğenmedim atan yandaşlar bi bitin tabi sizin için hava hoş yeter ki padişahım çok yaşasın dimi biriniz de çıkıp bizim ana kuzuları neden orda biz bu pisliklere neden burda bakıyoruz demiyor
Bu nasıl gereksiz büyük ve kötü bı suclama!! Siyaset zamanı mı şimdi. Hadi siyaset konuşmak isteniz neyse de acimiz varken ölen sehitlerimize saygısızlık olmaması adına siyaset konuşmak istemeyenleri böyle suclamaniz insanlığa sigmazSiyaset yapmayın Diğen arkadaşlar varya Bence onların elide Kanlı...
Hadi birlik olalım ben oldum sen oldun mu bakim birşey değiştimi.Öff, kışkırsak ne oluyor?
Tankla tüfekle yola mı dökülüyoruz?
Bir bırakın saçma sapan şeyleri ya, resmen birilerinin kelimelerini ezberlemişsiniz.
Yok kışkırtma, yok prokovasyon yapmayın, yedirtmeyiz ettirtmeyiz vs.
20 senedir tv de zaten duyuyoruz bunları, her gün her gece.
Dış mihrabınız iç bilmemneniz vs.
Sonuç ne sonuç?
Sen de suçlusun benim kadar ben de suçluyum o ateşi eden kadar.
Kanıksadığım ‘haa çok şükür sayı artmasın da aman milletime zeval gelmesin’ de deyip, gidenin kanını yerde bıraktığım için.
Ne yazıkki ortada top olduk. Bir o bir o atıyor birbirine. Hiç onurlu duramadık maalesef.
Dualarımız seninle isimli bir forum var bu sitede bilin istedimFetva verecek yetkiniz mi var zaten?
Yani rica ediyorum siyaset yasak ama hadi hep birlikte dua edelim yorumunuza yazdım onu. Mantıklı konuşun yani.
Bu gibi cogul Şehit sayısını askeri yetkili yahut savunma bakanı açıklar.Sehit sayisini aciklamak icin zaten cikmazki koskoca cbaskani hayret biseysin. o baska vali baska biri
Haddinizi bilin! insanlari kiskirtmaya calismayin Allah siz ve sizin gibilerden korusun ülkemiSiyaset yapmayın Diğen arkadaşlar varya Bence onların elide Kanlı...
Onlar için de üzücü durum, benim kızdığım konu ise vatan kavramını idrak edemiyor olmaları, kendi rejimleri git diyor buraya geliyorlar, ya sen beni vatanımdan nasıl sürersin deyip savaşmıyor... Alıyor 2 yastık bir yorgan yanında 5 çocuk nereye gidelim onu düşünüyorlar... Vatan sevgisi biz Türklere has gerçekten ayrı bir sevda.... Biz öleceğimizi bilsek savaşırız...Bahsettiğin nargileci kesim de gider gör bak, ucunda Avrupa var ya....Ne yazıkki 4 milyon suriyelinin sınıra doğru sürüldüğü haberleri var. Bunlar için kapıların açıldığını düşünüyorum. Bu saatten sonra bizim nargileciler götünü kaldırıp hiçbir yere gitmez. Keşke gitse.
ParHangi dini yorum dua ederim demek ne ara dini yorum oldu.
Ben de o şehitler neden öldü konusuna girdiğim için siyasete giriyorum ya.Kusura bakmayın da bence siz dini içerik ve dini temenni konularını araştırın???
Eyy millet şehitlere dua istiyorum diye dini konulara girdiğim imalaniyor nasıl bir dönem bu???
resmen dalga geçer gibi açıklama.