İdrar koktugu nasil soylenir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi BYV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğun bir hastalığı olabilir. TMAU yani Trimetilaminüri. Kokuyu kendisi alamaz ama çevre hisseder. Ve elinden hiçbir şey gelmez. Günde bin kez de yikansa o koku gitmez. Çok üzüldüm çocuk için. İnşallah hastalık değildir de yıkanmaya geçer.

Benim teyzemin kaynanasıda böyle kokuyor yazın yok kışın teyzemde kalıyor eve giresimiz gelmiyor. Teyzem hergün yatak çarşaf yıkar kaynanasının üzerini değistirir yıkar. Ama naparsa yapsın hep aynı koku sebebini çözemedik. Ünide bir arkadaşmda aynı kokardı geçenlerde evlendi. Bilemiyorum valla nasıl söylenir ama söylensede bazı insanlar çok kokuyor
Bazı hastalıklar insan vücudunda farklı kokulara sebebiyet verebiliyormuş. Yaşlı ve hastaysa hastalıklarıyla ilgilidir belki.

Kizlar isyerinde biri var ve idrar kokuyor.Bu bahsettigim kisi 20li yaslarinda genc bir cocuk. Ya kisisel bakimina ozen gostermiyor(surekli ayni kiyafeti giyiyor) yada iyi niyetli dusunup saglik problemi var diyorum bilemiyorum ama bunu cozmem lazim. Rencide etmeden nasil denir bu bir akil verin lutfen

isvereninize anlatin bu sorunu, cozmek onun isi sizin degil

Back
X