- 8 Haziran 2020
- 612
- 222
- 53
- 27
- Konu Sahibi Seymaasmin
-
Evet değerlendirdimYumurtlama gordun mü? Takip ettin mi
Anladım teşekkür ederimKokulu idrar genelde enfeksiyon ya da mantar belirtisi, yoğun akıntıyla beraber. Ben hiç hamilelik belirtisi olarak okumadım bir yerde bence doktora görünmelisiniz.
tamam bende aynı sekil yumurtlamayı gördüm degerlendirdim benımde idrarım kokuyooo olur mu yaniiii tesadüf mü yoksaEvet değerlendirdim
Bilmiyorum ki işte 9 günüm var bakalım inşallah hamileyizdir hanerleşelim olur mu senin adet tarihin ne zaman canımtamam bende aynı sekil yumurtlamayı gördüm degerlendirdim benımde idrarım kokuyooo olur mu yaniiii tesadüf mü yoksa
Benım haftaya perswmbe olmam lazım yumurtlamaya göre haberleşelim TabikiBilmiyorum ki işte 9 günüm var bakalım inşallah hamileyizdir hanerleşelim olur mu senin adet tarihin ne zaman canım
Ben normaldede çok su tüketirim halende öyle yani ondan olmadığına eminim ama bilmiyorum inşallah gebelik belirtisidirCanım bu ara banada öyle geliyor ama su az içiyorum ondan olabilir diye düşündüm akıntım falan yok adetime 8 9 gün var benimde
Senin su tüketimin nasıl
Tamam canım inşallah hayırlı haberler veririzBenım haftaya perswmbe olmam lazım yumurtlamaya göre haberleşelim Tabiki
Ben normaldede çok su tüketirim halende öyle yani ondan olmadığına eminim ama bilmiyorum inşallah gebelik belirtisidir
İnşallah ya çünkü ben ilk defa böyle koku oldugunu gördümİnşallah gebeyizdir canım
Günde kaç bardak içiyosun
İnşallah ya çünkü ben ilk defa böyle koku oldugunu gördüm ❤ yani sayısını tam bilmiyorum ama 12 12 falan en az canım
ya aslında adet günü takvimleri var ordan saat başı haturlatma yoluyla sürekli su içebilirsin canım biliyosundur su gebelik öncesi için çok faydalıOo maşallah canım çok güzel içiyosum ben hep unutuyorum yaa şişeyle dolanıyom evde
İnşallah vardır canımm rengi de koyu mu
ya aslında adet günü takvimleri var ordan saat başı haturlatma yoluyla sürekli su içebilirsin canım biliyosundur su gebelik öncesi için çok faydalıaynen normalde remksizdi iki gündür baya koyulaştı hatta gündüz ilk idrarım sarının en koyu tonu oluyo sendede öylemi
Ayyy hadi inşallah hamileyizdir bizde başkalarına umut oluruz canım benim kesinlikle haberleşelimBende ovulasyın yaptığım için farkettim dün falan açıktı rengi
Bugün baya koyu çıktı
İdrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanıyor geneldeSelam kızlar adetime 9 gün var kasıklarda ağrı ve göğüs hassasiyetim vardı iki gündürde afedersiniz beyaz yapışkan bi akıntı ve idrarımda acayip ağır koku var bu belirtide olupta hamile olduğunu öğrenen var mı
Yok bende enfeksiyon sürekli oluyodu ama hiç bu kadar derin bi koku duymadım bu çok farklı yinede verdiğin bilgi için teşekkürler canımİdrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanıyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?