İdrar kültürü sonucu benzer durum yaşayan var mı?

Biranneadayi2024

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
1.373
435
38
28
Selam kızlar,

19+5 gebeyim. İdrar tahlilimde 8-10 lökosit çıkmıştı enfeksiyon oldugu icin aile hekimi amoklavin verdi kadin dogum onayladı kullanıyordumm. Bugun de idrar kültürü sonucu çıktı aksam doktora gidecegim ama icim sıkıldı. Benzer durum yaşayan var mi?
İki farkli bakteri cok miktarda uremis sanırım 100.000 diyor ama anlamadim ilk kez yaptırdım kültür.

Raoultella ornithinolytica üredi koloni sayısı 100.000 cfu/ml
Enterococcus faecalis üredi koloni sayısı 100.000 cfu/ml

Çok geçmiş olsun bertileriniz var mıydı doktor antibiyotik verir geçer inşallah
Teşekkür ederim, aslinda kullaniyodum idrar yolu enfeksiyonu icin ama kilturde baska sey cikicna yine geldim doktora inşallah gecer hizlica
Belirtilerim bel agrisi kasik agrisi ozellikle sag tarafta idrara sıkışık gibi doluluk hissi yururken falan aciyodu sag tarafima bicak gibi

Allah acil şifalar versin bende enfeksiyondan çok muzdaribim gebelikte sık sık tekrarlıyor

Allah acil şifalar versin bende enfeksiyondan çok muzdaribim gebelikte sık sık tekrarlıyor
Teşekkür ederim, size de acil şifalar dilerim, hamilelikte bunlar zor süreçler gerçekten. Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi ayni antibiyotige devam et dedi bana dün riskli bebegi etkileyen bisey yok dedi cok sukur

Çok sağolun amin tüm hamileler sağlıkla huzurla mutlulukla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…