• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar pozitif kan negatif?

bendeniz2225

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba üç gündür gebelik testi yapıyorum bariz şekilde ikinci cizgi cikiyor ilk bea dakikada hafif silik şekilde peembe yani ben eminim hayalet cizgi olmadigina ömrümde ilk defa gördüm digerlerinden ayirt edebiliyorum ama bu sabah kan testi 0.100 o kadar büyük hayal kırıklığı yaşadım ki neden boyle oluyor yanlış olan ne ilk defa iki çizgi gordugum icin cok mutlu olmuştum ve bircok farkli markada denedim 6 tast yaptim 3 gunde ve yazmayı unutmuşum reglim iki gun gecikti adet de olmadim yumurtlamayi takip edip korunmadim bbu ay çok umutluydum 😭

Hangi testleri yapıyorsun canım markaları ne ve adet gecikmen oldu mu

Hangi testleri yapıyorsun canım markaları ne ve adet gecikmen oldu mu
Evet adetim iki gün gecikti 4 farkli marke kullandim isimlerini hatirlamiyorum ama ayni olmadigina eminim erken gebelik testi de silik çıktı kaset test de silik ama kan 0.100 ve kandan önce yaptim testleri sonra yarini bekliyorum

Evet adetim iki gün gecikti 4 farkli marke kullandim isimlerini hatirlamiyorum ama ayni olmadigina eminim erken gebelik testi de silik çıktı kaset test de silik ama kan 0.100 ve kandan önce yaptim testleri sonra yarini bekliyorum
Bende ayni durumu yasiyorum suan canim. 4 kez idrar testi yaptim baya belli silik cikiyor. Ilk ikisini sabah yaptim. Digerleri aksam saatlerinde ama ilk kani degerim 1/2 bugunku kan degerim 0,05

Back
X