Test markan ne cnmSelam arkadaşlar bugün test yaptım sabah testim pozitif çıktı anında, sonra güvenemeyip bidaha aldım oda negatif çıktı.
8 dpo dayım kasık ve bel ağrım var ara ara göğüslerm şiş adete 5/6 gün var.
Kanda 0.1 çıktı. Varmı aynı durumı yaşayan yardımcı olursanız
Predictor earlyTest markan ne cnm
Var gibi vnm cok erken yapmissin ama testiniPredictor early
Benimde ilk yaptığım prodoctor pozitif çıktı,2 gün sonra freely ile yaptım negatif çıktı. Henüz kan vermedim ama hangisi yanlış bilemedim bendeSelam arkadaşlar bugün test yaptım sabah testim pozitif çıktı anında, sonra güvenemeyip bidaha aldım oda negatif çıktı.
Sonuç aldınmııBenimde ilk yaptığım prodoctor pozitif çıktı,2 gün sonra freely ile yaptım negatif çıktı. Henüz kan vermedim ama hangisi yanlış bilemedim bende
Merhaba kan verdim sonuç bekliyorumSonuç aldınmıı
Merhaba benimde aynı şey olduSelam arkadaşlar bugün test yaptım sabah testim pozitif çıktı anında, sonra güvenemeyip bidaha aldım oda negatif çıktı.
Beta 21 çıktı. Transferimin 12.günü düşük bir değer ama inşallah artarSonuç aldınmıı
Var gibi duruyorBugün bata 1 gün var test böyle kızlar 5-6 dakikada böyle oldu ne diyosunuz
Değilmi ya ama adete 1 gün var daha belirgin olurdu benceVar gibi duruyor
Kan sonucunuz nolduDeğilmi ya ama adete 1 gün var daha belirgin olurdu bence
Tekrar kan verdiniz miDeğilmi ya ama adete 1 gün var daha belirgin olurdu bence
Tekrar kan vermedimTekrar kan verdiniz mi
Kanda 0.1 çıktı ama hamilesiniz demi ben yanlış anlamadım umarım çünkü benimde idrarda pozitif çıktı kan verdim 0.2 çıktıSelam arkadaşlar bugün test yaptım sabah testim pozitif çıktı anında, sonra güvenemeyip bidaha aldım oda negatif çıktı.
Hayır kanda 0.01 çıkması normal insanlarla aynı negatif ben ondan 1 hafta sonra bidaha kan testi verdim inandığın için orda pozitif çıktı 50.48 ileKanda 0.1 çıktı ama hamilesiniz demi ben yanlış anlamadım umarım çünkü benimde idrarda pozitif çıktı kan verdim 0.2 çıktı
Yani demek istediğim belirtileriniz vardı ilk kan 0.1 çıktı belirtiler devam edince 1 hafta sonra yeniden kan verdiniz 50 çıktı sormak istediğim şey adetiniz gecikmiş miydiHayır kanda 0.01 çıkması normal insanlarla aynı negatif ben ondan 1 hafta sonra bidaha kan testi verdim inandığın için orda pozitif çıktı 50.48 ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?