S Seydayaz Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2025 6 0 1 27 Perşembe 15:13 Konu Sahibi Konu Sahibi Seydayaz #1 Selam arkadaşlar bugün test yaptım sabah testim pozitif çıktı anında, sonra güvenemeyip bidaha aldım oda negatif çıktı. 8 dpo dayım kasık ve bel ağrım var ara ara göğüslerm şiş adete 5/6 gün var. Kanda 0.1 çıktı. Varmı aynı durumı yaşayan yardımcı olursanız Eklentiler IMG_7085.webp 11,9 KB · Görüntüleme: 52
Selam arkadaşlar bugün test yaptım sabah testim pozitif çıktı anında, sonra güvenemeyip bidaha aldım oda negatif çıktı. 8 dpo dayım kasık ve bel ağrım var ara ara göğüslerm şiş adete 5/6 gün var. Kanda 0.1 çıktı. Varmı aynı durumı yaşayan yardımcı olursanız
B Blackgirll35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2025 2.466 481 38 25 Perşembe 15:15 Konu Sahibi Konu Sahibi Seydayaz #2 Seydayaz .!.: Selam arkadaşlar bugün test yaptım sabah testim pozitif çıktı anında, sonra güvenemeyip bidaha aldım oda negatif çıktı. 8 dpo dayım kasık ve bel ağrım var ara ara göğüslerm şiş adete 5/6 gün var. Kanda 0.1 çıktı. Varmı aynı durumı yaşayan yardımcı olursanız Genişletmek için tıkla... Test markan ne cnm
Seydayaz .!.: Selam arkadaşlar bugün test yaptım sabah testim pozitif çıktı anında, sonra güvenemeyip bidaha aldım oda negatif çıktı. 8 dpo dayım kasık ve bel ağrım var ara ara göğüslerm şiş adete 5/6 gün var. Kanda 0.1 çıktı. Varmı aynı durumı yaşayan yardımcı olursanız Genişletmek için tıkla... Test markan ne cnm
S Seydayaz Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2025 6 0 1 27 Cuma 00:04 Konu Sahibi Konu Sahibi Seydayaz #3 Blackgirll35 .!.: Test markan ne cnm Genişletmek için tıkla... Predictor early
B Blackgirll35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2025 2.466 481 38 25 Cuma 10:38 Konu Sahibi Konu Sahibi Seydayaz #4 Seydayaz .!.: Predictor early Genişletmek için tıkla... Var gibi vnm cok erken yapmissin ama testini
H huysuzvirjin1 Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2024 65 20 8 28 Dün 11:57 Konu Sahibi Konu Sahibi Seydayaz #5 Seydayaz .!.: Selam arkadaşlar bugün test yaptım sabah testim pozitif çıktı anında, sonra güvenemeyip bidaha aldım oda negatif çıktı. 8 dpo dayım kasık ve bel ağrım var ara ara göğüslerm şiş adete 5/6 gün var. Kanda 0.1 çıktı. Varmı aynı durumı yaşayan yardımcı olursanız Genişletmek için tıkla... Benimde ilk yaptığım prodoctor pozitif çıktı,2 gün sonra freely ile yaptım negatif çıktı. Henüz kan vermedim ama hangisi yanlış bilemedim bende
Seydayaz .!.: Selam arkadaşlar bugün test yaptım sabah testim pozitif çıktı anında, sonra güvenemeyip bidaha aldım oda negatif çıktı. 8 dpo dayım kasık ve bel ağrım var ara ara göğüslerm şiş adete 5/6 gün var. Kanda 0.1 çıktı. Varmı aynı durumı yaşayan yardımcı olursanız Genişletmek için tıkla... Benimde ilk yaptığım prodoctor pozitif çıktı,2 gün sonra freely ile yaptım negatif çıktı. Henüz kan vermedim ama hangisi yanlış bilemedim bende
Cahil Filozof Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2015 860 874 103 31 Dün 12:21 Konu Sahibi Konu Sahibi Seydayaz #6 Bence erken gecikmeyi bekleyin