E dini konu.
Keşke sizin ego dolu mesajlarınıza da bi filtre gelse
Yok öyle birşey. Günah olduğunu hiç düşünmedim ama meraktan ufak bir araştırma yaptım. Hoş değil kabul ediyorum dikkatli olunmalı ama sağlık açısından. Ve belki abdest açısından da sıkıntı yaratabilir ama günah değil. Sorguya çekileceğimiz bir sürü günah varken elimizde olmayan şeyler için sorguya çekileceğimizi mi düşündünüz bunu kim söyledi çok merak ettimkızlar idrar sıçraması çok günahmış. Affola ama bazen gittiğimiz ve yahut mecbur kaldığımız lavobalarda sıçrama oluyo buna nası engel olabilinir bilen varmı....
Klozet kullanın eğer ki yoksa vajinanın yanaklarını parmaklarinizla makas yapıp kistirarak az az idrarinizi yapin
EhehBir cis sicratmasi yuzunden azap cekiliyormus demek vay be
Yapiyorlar iste bilgisi olmayan da biliyormus gbi yok gunah degil diyor yanlis bilgilendrdgi icn ayrica gunaha giriyor da haberi yokkk ahh her musluman islamin geregini yerine getiriyor mu ki bacim musluman misin ? Evt muslumanim simdki zaman boyle he deyip geciceksn boylelerneKabir azabının yarısı bevil sıçrantısındanır şeklinde bir hadis var.
Konu din olunca müslümanım diyen Fetva veriyo Yapmayın şunu
Corapla girmemeye calis alaturka wc'ye, pacalarini da katla mumkunse, sonradan el ve ayaklarini yika elbette.. Dikkat etmek lazim tabiki.. Bi de mumkun mertebe şar şar işeme yani, yavas yavaskızlar idrar sıçraması çok günahmış. Affola ama bazen gittiğimiz ve yahut mecbur kaldığımız lavobalarda sıçrama oluyo buna nası engel olabilinir bilen varmı....
Alafranga daha cok sicratiyor gibi geliyor bana yaNeden çoğu kişi konuyu ti ye almış anlamadım. Evet bu da bir dert.dalga gecilecek ne var??? Benimde her tuvalete girmem de idrar sicrantisi aklima gelir.ve hatta merak edip arastirmisligim da var.acaba günahı var mi ne derece günah diye.herkesin inancı derdi kendine allah allah ya.enteresan yorumlar var gercekten.
Konuya gelecek olursak,bunun önüne gecmek icin alafranga tuvalet tek çare. Ben çözümü böyle buldum.çünkü alaturka da idrar sicrantisi mutlaka oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?