İdrar sıçraması...

kızlar idrar sıçraması çok günahmış. Affola ama bazen gittiğimiz ve yahut mecbur kaldığımız lavobalarda sıçrama oluyo buna nası engel olabilinir bilen varmı....
Yok öyle birşey. Günah olduğunu hiç düşünmedim ama meraktan ufak bir araştırma yaptım. Hoş değil kabul ediyorum dikkatli olunmalı ama sağlık açısından. Ve belki abdest açısından da sıkıntı yaratabilir ama günah değil. Sorguya çekileceğimiz bir sürü günah varken elimizde olmayan şeyler için sorguya çekileceğimizi mi düşündünüz bunu kim söyledi çok merak ettim

Klozet kullanın eğer ki yoksa vajinanın yanaklarını parmaklarinizla makas yapıp kistirarak az az idrarinizi yapin

Daha önce buna benzer bir konuda yazılmıştı. Bu dediğinizin tuvalet kağıdıyla yapılması öğütleniyordu.

Aslında alaturka daha fena değil mi ? Alaturkada sıçratma daha çok oluyor.
Alafrangada çok çekiniliyorsa yapılan yere 1 kat tuvalet kağıdı atılabilir.

Bu konu da bende rahatsizim klozet asla kulanmiuorum igreniyorum cunku.
Diger turlude sicriyordur yani.bir ara pantolonu cikartip giyordum

Evde klozet ,dışarda alaturka.Sicradigindan şüphe ediyorsan eve dönünce kıyafetini degistirirsin olur biter.Hastalik boyutuna getirmeye gerek yok.

Klozet kullanırsanız rahat edersiniz konu sahibi...

Kabir azabının yarısı bevil sıçrantısındanır şeklinde bir hadis var.
Konu din olunca müslümanım diyen Fetva veriyo Yapmayın şunu
Yapiyorlar iste bilgisi olmayan da biliyormus gbi yok gunah degil diyor yanlis bilgilendrdgi icn ayrica gunaha giriyor da haberi yokkk ahh her musluman islamin geregini yerine getiriyor mu ki bacim musluman misin ? Evt muslumanim simdki zaman boyle he deyip geciceksn boylelerne

Neden çoğu kişi konuyu ti ye almış anlamadım. Evet bu da bir dert.dalga gecilecek ne var??? Benimde her tuvalete girmem de idrar sicrantisi aklima gelir.ve hatta merak edip arastirmisligim da var.acaba günahı var mi ne derece günah diye.herkesin inancı derdi kendine allah allah ya.enteresan yorumlar var gercekten.

Konuya gelecek olursak,bunun önüne gecmek icin klozet tek çare. Ben çözümü böyle buldum.çünkü alaturka da idrar sicrantisi mutlaka oluyor

Son düzenleme:
Fetvalar gelmiş diyenler de hadis e dayanıyor yani Peygamber sözü ve uygulaması

Tanrı sözü değil

Hadislerin de gerçek olan ve olmayan hatta gerçek olmayanların da makbul olan olmayan gibi garip ayırımları olduğu da ayrı konu

Sıçratmamaya dikkat edin ama tek günahınız da sıçrayan çişiniz olsun

İyi insan olup diğer kurallara uyup kul Hakkı da yemeyince çiş cezasını da çekersiniz ne olacak

Kabir azabına gelince de bence makul değil zira öbür dünya inanışında mahşer var yeniden dirilme var

Kabirdeki fani olan beden sonuçta çürüyüp toprağa karışıyor azap bedene mi ruha mı olacak

Bir de zaten cennet cehennem gibi bir sonuç varken mahşer beklenirken neden bir yaptırım uygulansın o ceza da mahşerde hesaba katılır

kızlar idrar sıçraması çok günahmış. Affola ama bazen gittiğimiz ve yahut mecbur kaldığımız lavobalarda sıçrama oluyo buna nası engel olabilinir bilen varmı....
Corapla girmemeye calis alaturka wc'ye, pacalarini da katla mumkunse, sonradan el ve ayaklarini yika elbette.. Dikkat etmek lazim tabiki.. Bi de mumkun mertebe şar şar işeme yani, yavas yavas
Dini hukumlere ve Islam'da tuvalet banyo adabina da bi ilmihal kaynagindan bakmani oneririm.. Veya nette vardir mutlaka bilgiler..

Son düzenleme:
Bu konudaki bilgimi vede fikrimi yazmaya gelmedim. Bazi Yorumlar dini konunun neden yasak oldugunu aciklar cinsten bu tarz konu acanlarin daha cok kafasi karisiyordur.

Bir ilmihal ve benzeri ktab edinin ordan öğrenebilirsiniz cevabini.evinizde varsada ona bakin.
Olmadi tanidiginiz bir imam hoca vs ye sorun.yorum yapanlar in çoğu bildigini degil kendi fikrini paylaşıyor ona gore dikkate alın derim.

Su dunyada din ile alay eden insanlar kadar midemi bulandiran kimse yok..bu nedir ya kadin insan gibi bi soru sormus dalga geçtiğiniz zaman elinize ne geçiyo cok merak ediyorum.. Evet hadis var sicrantinin azabi var inanmayanlar zaten ahirette görücekler. Simdi ne desen bos.Inanmamayi kafaya koymus birine bisey anlatilmaz...
Konu sahibi canim bende elimden geldigince bu hususa dikkat ederim alaturka tuvalette sol ayagina agirligini ver sicranti cok az olur..zaten tuvalet adâbi meselesini okursan (netten arastir) yeterince bilgi alirsin

Alafranga daha cok sicratiyor gibi geliyor bana ya herkesin tercihi elbet ama wc konusunda takintiliyim sanirim, corapla asla girmem, pacalari katlamadan girmem, cikinca ayaklarimi da mutlaka yikarim vs.. Alafrangaya olur da oturmak zorunda kalirsam, aman aman, Allah mecbur etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…