Yok canim illa bi kendi beyin hucreleri cercevesinde (bi halt da bilmeden) tepeden tepeden yorumlar yapacaklar; konu din ise bu firsat(!) kacmaz.. Gercekten de bilgileri olmayip herkesten cok soz sahibi olmalari ayri komikSu dunyada din ile alay eden insanlar kadar midemi bulandiran kimse yok..bu nedir ya kadin insan gibi bi soru sormus dalga geçtiğiniz zaman elinize ne geçiyo cok merak ediyorum.. Evet hadis var sicrantinin azabi var inanmayanlar zaten ahirette görücekler. Simdi ne desen bos.Inanmamayi kafaya koymus birine bisey anlatilmaz...
Konu sahibi canim bende elimden geldigince bu hususa dikkat ederim alaturka tuvalette sol ayagina agirligini ver sicranti cok az olur..zaten tuvalet adâbi meselesini okursan (netten arastir) yeterince bilgi alirsin
Bende yere sicramasindan tiksiniyorum. Genelde erkekler sicratir. Pecete sicratmiyor mantikli..Alaturka ? Olmadı peçete ser tuvaletin içine bir kaç kat
Beni en cok deli eden sey herbiri bikac ayet veya hadis biliyor onları sayiklayip duruyorlar.gorende dunyanin alimi sanacak. Rahat birakin bu muslumanlari yaa!!birakinda dinimizi yasayalim!onalra gelince özgurluk ulkesi bize gelince yok direk cahil dini yasayan direk cahil dimi?!hayir yani amac ne terbiye yoksunu insanlar!Yok canim illa bi kendi beyin hucreleri cercevesinde (bi halt da bilmeden) tepeden tepeden yorumlar yapacaklar; konu din ise bu firsat(!) kacmaz.. Gercekten de bilgileri olmayip herkesten cok soz sahibi olmalari ayri komik
Bence en doğrusunu yapıyorsun canım. Eskiden bende dedigin gibi yapardım. Pacalarimi sıvardım coraplarimi cikarirdim.evet idrar sicrantisi ile ilgili kabir azabi cekilecegine dair hadisler okumustum.gercekten yapilmasi gerekenler bunlar.alaturka sağlık açısından daha iyi tabi.bende hic sevmiyorum alafrangayi afedersin buz gibi oturmak zor oluyorAlafranga daha cok sicratiyor gibi geliyor bana yaherkesin tercihi elbet ama wc konusunda takintiliyim sanirim, corapla asla girmem, pacalari katlamadan girmem, cikinca ayaklarimi da mutlaka yikarim vs.. Alafrangaya olur da oturmak zorunda kalirsam, aman aman, Allah mecbur etmesin
Sorsan hepsi demokrasiden, adaletten, hak hukuk ve saygidan olecekler.. Guluyorum artik bu tiplere ya.. Dur bakalim daha ne kavgalar cikacak burdan, konu kapanmazsa..Beni en cok deli eden sey herbiri bikac ayet veya hadis biliyor onları sayiklayip duruyorlar.gorende dunyanin alimi sanacak. Rahat birakin bu muslumanlari yaa!!birakinda dinimizi yasayalim!onalra gelince özgurluk ulkesi bize gelince yok direk cahil dini yasayan direk cahil dimi?!hayir yani amac ne terbiye yoksunu insanlar!
Evet, alaturka daha saglikli, ama belinde dizinde bacaginda problem olup oturamayan insanlar da mecburen alafranga tercih edecek.. Her ikisinde de dikkat etmek lazim.. Sakin sakin işedikten sonra bence problem yokBence en doğrusunu yapıyorsun canım. Eskiden bende dedigin gibi yapardım. Pacalarimi sıvardım coraplarimi cikarirdim.evet idrar sicrantisi ile ilgili kabir azabi cekilecegine dair hadisler okumustum.gercekten yapilmasi gerekenler bunlar.alaturka sağlık açısından daha iyi tabi.bende hic sevmiyorum alafrangayi afedersin buz gibi oturmak zor oluyorama alaturka kadar idrar sicrantisi olmuyor bana göre. Olanda vardır elbet
Evet, alaturka daha saglikli, ama belinde dizinde bacaginda problem olup oturamayan insanlar da mecburen alafranga tercih edecek.. Her ikisinde de dikkat etmek lazim.. Sakin sakin işedikten sonra bence problem yok
Mimsiz medeni'denilen tipler iste naparsin:) herseyi cok bilen din ile alay edebilecek kadar assagilik olabilen insanlar..ne denirkiSorsan hepsi demokrasiden, adaletten, hak hukuk ve saygidan olecekler.. Guluyorum artik bu tiplere ya.. Dur bakalim daha ne kavgalar cikacak burdan, konu kapanmazsa..
Konuyla alay edenler olabilir hassasiywtinizi anliyorum
Alafranga tuvaleti kullanirsaniz ve sakin bi sekilde yaparaaniz tuvaletinizi sicramanin onune gecerseniz
Ve uzun sure tuvaletinizi tutmayarak durumun onune gecebilirsiniz
Afedersiniz uzun sure tuvaletinizi tutunca sakin yapma sansiniz olmuyor ve sicrama daha fazla oluyor
Mimsiz medeni'denilen tipler iste naparsin:) herseyi cok bilen din ile alay edebilecek kadar assagilik olabilen insanlar..ne denirki
Dini konu değil aslında, referansı dini ama konunun kendisi oldukça günlük hayatla ilgili :) başlangıç kısmı olmasa, dışarıda wc kullanmaktan çok rahatsız oluyorum, üzerime sıçramasına nasıl engel olabilirim diyor aslında. Biraz garip bir dert oluyor ama dert mi dert, hem de hepimizin yaşadığından :)E dini konu.
Arkadaşı ciddiye alıp normal bir cevap yazdığınız için teşekkür ederim. Her kelimesine katılıyorum. Gayet normal bir soru sormuş arkadaş. "Dini konu yasak" diye yapıştıran arkadaşlara nazaran faydalı olmuşsunuz. Nasıl bakarsan öyle görürsün. Kadın sadece "günah" terimini kullandığı için o konu dini konu olmaz. Herkesin hassasiyeti farklı. Kaldı ki idrar sıçraması hepimizin problem etmesi gereken bir durum. Temizlik açısından. E temizlikte imandan geldiğine göre konu dini konu mu, temizlik konusu mu fark etmemeli. Hepsi aynı çünkü. Arkadaş temizliğine ne kadar dikkat ediyor olmalı ki bunu dert edinmiş. "Allah başka dert vermesin." Diyen arkadaşlar için söylüyorum bunu. Amin inşallah.Konuyla alay edenler olabilir hassasiywtinizi anliyorum
Alafranga tuvaleti kullanirsaniz ve sakin bi sekilde yaparaaniz tuvaletinizi sicramanin onune gecerseniz
Ve uzun sure tuvaletinizi tutmayarak durumun onune gecebilirsiniz
Afedersiniz uzun sure tuvaletinizi tutunca sakin yapma sansiniz olmuyor ve sicrama daha fazla oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?