• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar sıçramasından vesveseye düşmek

Ben bir yazıda tuvaletin iç kısmına peçete koyulursa idrarın sıçramayacağını ve dışarı ses gitmesini engellediğini okumuştum. Denemekte fayda var.

bende "lütfen tuvalete peçete-tuvalet kağıdı atmayın-giderleri tıkıyor" diye okuyorum her girdiğim yerde :ssz:

=) şaka bir yana benim ev arkadaşım da muslukları açar öyle girerdi tuvalete "ses duyulmasın-ayıp" diye İşin kötüsü bir sene birlikte yaşadıktan sonra beni de alıştırdı.
"doğamızı - suyumuzu koruyalım" adı altında onca organizasyona katılmışken o hıyar sayesinde hergün bi ton su israf ediyorum,içim acıyor :P

Onlarınki de çok günah canım, üstelik çok sağlıksız. Prostat kanserinin en büyük nedenlerinden birisi. Bu çiş mevzusu neresinden tutarsan elinde kalıyor anlayacağın. :1:
Biliyorum canım sağlıksız olduğunu ama adamlar bizim kadar dert bile etmiyor.:1:Gece gece idrar konuşacağım hiç aklıma gelmezdi.:60::60:

Biliyorum canım sağlıksız olduğunu ama adamlar bizim kadar dert bile etmiyor.:1:Gece gece idrar konuşacağım hiç aklıma gelmezdi.:60::60:

Sen daha duur, birazdan sadece son yorumları okuyanlar diyecek ki konu idrarken nasıl dine geldi. :27: Ki dışarıdan hakikaten durum öyle gözüküyor. :27:

erkeklerin ayakta işemesi niye günah?

ay şimdi müdürler beni kınamasın vazgeçtim sormuyorum konu döndü dolaştı dine geldi ben de kendimi içinde buldum bi anda sorry

Son düzenleme:
Peki şey sorayım. Şimdi paçayı sıvadınız ama çorabı çıkaramadınız. Bu durumda paça yerine çoraba sıçrıyor. Paça yerine çoraba sıçramasının avantajı ne?

çorabımı çıkarırım öyle olursa...zaten babet giydiğim için genelde, çorapsız da giyilebilir babet...
şöyle bi düşündüm de, bir kez başıma gelmişti bu durum.... çıkarmıştım çorapları bi peçeteye sarıp çantama koydum eve gelince attım banyoya...
titizlendiğimiz bir konuda zor gelmez böyle şeyler...bilhassa idrar konusunda çok dikkat etmeye çalışrım...
oğluma asla ayakta yaptırmam, eşimde bende tuvaletten çıkarken şöyle bir yıkarız tuvaleti, idrar sadece sıçramaktan ziyade, üzerine basılması da çok sakıncalı olan birşeydir... abdest alan namaz kılan insanlarız, idrar yüzünden pis konuma düşmek istemem...

Kızlar siz bi de bunu izleyin o zaman idrar sıçraması ne ki dersiniz :26:

[video=youtube;7skCdp5oTIE]http://www.youtube.com/watch?v=7skCdp5oTIE[/video]

ben de bir kere gördüm örümcek böyle ondandır hep sifonu çekerim kullanmadan önce :120: :104:

ben de bir kere gördüm örümcek böyle ondandır hep sifonu çekerim kullanmadan önce :120: :104:

korkunç birşey diye i:2::2:zlmiyorum.

Sağol yaa :D :D

Oooww Just ne yaptın öyle gece geceee. zaten klozet olan yere girmezdim daha beter fobi oluştu.

Ben uyarıyım dedim altını kontrol edin bir de sifonu çekin ben içinde gezerken gördüm bir kere sifonu çekince gitti :27:

edit: totonuzu ısırır valla :60:

Son düzenleme:

Geçen sene bu aylarda bir haber okumuştum yurt dışında bir adam tuvalet ihtiyacını karşılamak için tuvalete gidiyor tuvalet klozet adam klozete bir oturmuş adamın penisini yılan ısırmış.:30::18:

:35:
çorabı ıslak ayağa giymek evet zor olabilir ama ben idrar sıçramış çorapla gezmektense, bunu göze alırım yani..herkesin fikri kendine tabiki bişey diyemiyorum..insanların değer algılarıyla ilgili..kimine göre bu çok saçma ve zor gelebilir ama ben idrar konusunda çok titizlendiğim için her zorluğa katlanıyorum..çünkü dinimizde en büyük pisliklerden biri idrar....

Haklısınız, ayak yıkandıysa da ıyıce kurulanmalı bence mantar cok kötü bir şey çünkü bulaşıcı falan Allah korusun.
Eğer saçma ve zor geldiği konusundaki lafınız banaysa bana sacma gelmiyor zor tabi ki ama imkan varsa bunların uygulanmasından yanayım tabii ki.. değer yargılarım bu yönde.
Ama şartları cok da zorlamamak gerek bu konuda fetva verilmiş zaten.

Son düzenleme:

Bu gercek mi yaaaaaaaa?!
Vallahi basıma böyle bir şey gelse ölümüme neden olur herhalde kalpten falan giderim, örümcek fobim var.
Iyyyyyyy, çok kötü oldum gece gece :18::18:

Artık cok daha dikkatli olucam dısarıdaki tuvaletleri kullanmak zorunda kaldığımda

Geçen sene bu aylarda bir haber okumuştum yurt dışında bir adam tuvalet ihtiyacını karşılamak için tuvalete gidiyor tuvalet klozet adam klozete bir oturmuş adamın penisini yılan ısırmış.:30::18:

ohoo çok oluyor canım o da dikkatli olmak lazım

Z21Nqo.jpg

:35:

Haklısınız, ayak yıkandıysa da ıyıce kurulanmalı bence mantar cok kötü bir şey çünkü bulaşıcı falan Allah korusun.
Eğer saçma ve zor geldiği konusundaki lafınız banaysa bana sacma gelmiyor zor tabi ki ama imkan varsa bunların uygulanmasından yanayım tabii ki.. değer yargılarım bu yönde.
Ama şartları cok da zorlamamak gerek bu konuda fetva verilmiş zaten.

hayır lafım size değil, genel konuştum...yani alt tarafı bir iki damla idrar sıçraması nolcak diye görenler de var, benim gibi titizlenenler de...
demek istediğim herkesin değer algısı farklı..kimine basit gelen kimine önemlidir...
örneğin bende hergün toz alan, zırt bırt halı koltuk silen, eşi işten gelince kapının önünde kıyafetlerini soyan vs bayanları çok komik bulurum ama birde ona sormak lazım..ona göre de çok önemli bu durum...işte kimin neyi önemsediğiyle alakalı...benim eşiminde lavabo takıntısı var mesela, lavabo o gün sürtülüp temizlenmediyse kullanmaz....
herkesin değerleri farklı, benimki de idrar işte....

ay konu gittikçe "korkunçlu" bir yöne doğru gidiyor :26: yılan ve klozet.... rüyama girecek.

Zaten wc konusunda paranoyağım şimdi bu yılanları, böcekleri görünce daha da huzur yok bana wcde. :50: :ssz: :43: :43: :43:

valla boyla moyla olacak iş değil, ayaküstü şey yapar gibi...:ssz:
böbreklerinizde yarısı kalır idrarın..çok sağlıksız...
tam boşaltmak için karnın sıkışması lazım, ve bunun içinde çömelmek....

Valla bende o hayretler içerisinde cevap verdiğiniz arkadaş gibi yapıyorum:ssz:
Hiçte öyle "ayaküstü şey edermiş" gibi olmuyor:34:
Alaturka daha sağlıklıdır evet fizyolojik pozisyon ve bulaşabilecek hastalıklar açısından
yalnız şunu belirteyim küçük abdestimizi yaparken idrar böbreklerden değil idrar torbasından geliyor zaten
böbreklerden direk lavaboya akan bir idrar duymadım daha:27:
O yüzden yarısı böbreğinizde kalır gibi birşey olamaz zaten:1::1:
Hani dur çömelerek yapayımda böbreklerim sıkışsında son damlasına kadar çıksn diye birşey yok.
İdrar torbamızın ağzındaki kas açıldığı zaman zaten nekadar birikmişse okadar dışarı çıkar:34:

Valla bende o hayretler içerisinde cevap verdiğiniz arkadaş gibi yapıyorum:ssz:
Hiçte öyle "ayaküstü şey edermiş" gibi olmuyor:34:
Alaturka daha sağlıklıdır evet fizyolojik pozisyon ve bulaşabilecek hastalıklar açısından
yalnız şunu belirteyim küçük abdestimizi yaparken idrar böbreklerden değil idrar torbasından geliyor zaten
böbreklerden direk lavaboya akan bir idrar duymadım daha:27:
O yüzden yarısı böbreğinizde kalır gibi birşey olamaz zaten:1::1:
Hani dur çömelerek yapayımda böbreklerim sıkışsında son damlasına kadar çıksn diye birşey yok.
İdrar torbamızın ağzındaki kas açıldığı zaman zaten nekadar birikmişse okadar dışarı çıkar:34:[/QUO

mesele böbrek veya idrar kesesinin fizyoloik farkı değil ki, boşalıp boşalmaması....
böbrek diye belki yanlış yazmış olabilirim, ama anlatmak istediğim zaten tam boşalmayan bir organın varlığı yani...
kasın açılıp açılmama durumu sizin o anki pozisyonunuza göre değişiyor işte....
benim böbrek hastası bir yakınım var ve yakın zamanda böbrek nakledildi, bizzat onun ağzından dinledim...doktoru klozete yapmasını yasaklamış ve bunu ölçmek için bizatihi göstermiş, klozete yapan kişi ile alaturkaya yapan arasındaki idrar ölçü farkını cd'den...
bunu kafamdan uydurmadım yani sizde araştırabilirsiniz....
ha ilginç pozisyonlarda yapmaya çabalamaya devam edecem derseniz de size kalmış....

Ben bu vidyoyu açamammm:83::83::83::83::83:
Örümcek fln diyor öyle bir fobim var ki anlatamam:18::18::18::18::18::18:
Nerden klozetten fln mı çıkıyor örümcek ne var vidyoda:58:

Back
X