idrar tesine kaçıncı gün başlayalım

bu söylediklerinin hepsi bendede var.bende adet belirtileri gösteriyorum.ben hiç idrar testi yapmadım.çünkü idrar testinde bu kadar erken çıkmayabilir.

canım günaydın.ssabah idrar testi yaptım malesef tek çizgi.:(

meraba canım benim test günümde pazar. ben sabah yine yaptım ama çook siilik çıktı anlamadım valla. kan testi vermeye korkuyorum.teste dikkatlı baktınmı çizgi çok silik, farketmemiş olabirmisin o panikten acaba

benim inanılmaz kasık ve karın ağrılarım oluyo geceleri uyutmuyo valla .göğüslerim çok acıyo ama hayırlısı artık belirti aramak istemiyorum artık

kızlar wallahi inanın bak benim değerim 136, 2 yken bile ikinci çizgi çok silik çıkıyo ki idrar testlerine 50 nin üzerinnde çift çizgi çıkarır derler tama ben 30 tl lik en hassas olanları almıyorum ama yani şunu diim testte çıkmıyo diye kendinizi yemeyin ya gidip kan testi yaptıracaksın yada bebişleri üzmiceksiniz yoksa küscekler he ona görebenneyaptımki

bide benim bugün esas kan testi günüm bana dua edin nolur değerlerim katlanmış olsun sonucum 1 de çıkıcak ben size bu sabah namazımda çok dua ettim..

bide benim bugün esas kan testi günüm bana dua edin nolur değerlerim katlanmış olsun sonucum 1 de çıkıcak ben size bu sabah namazımda çok dua ettim..

canım inşallah katlanmıştır.bebişlerini selam söle bizden.teyzeleri için dua etsinler.yapmayım dedim sabah yine test yaptım dayanamadım yine tek :(cumartesini beklicem artık.ama şu akıntı korkuttu beni.ben fitide kullanmıyorum sendede varmı akıntı.beyaz.

canım inşallah katlanmıştır.bebişlerini selam söle bizden.teyzeleri için dua etsinler.yapmayım dedim sabah yine test yaptım dayanamadım yine tek :(cumartesini beklicem artık.ama şu akıntı korkuttu beni.ben fitide kullanmıyorum sendede varmı akıntı.beyaz.

evet canım var sabah 3 top progesteron fitil kullanıyorum bir kısmı geri geliyor ama doktorum gerekli olanı vucut alır dedi sen strip olan incecik kağıt testlerden mi yapıosun yoksa plastik kutusu oluyo hani onadan mı

evet canım var sabah 3 top progesteron fitil kullanıyorum bir kısmı geri geliyor ama doktorum gerekli olanı vucut alır dedi sen strip olan incecik kağıt testlerden mi yapıosun yoksa plastik kutusu oluyo hani onadan mı

plastiklerden canım.bn fitil kullanamam dediim progestan iğnesi verdi doktor.çok acıtıyo ama bebişim bana tutunsun gerekirse sürekli vurdururum.

Merhaba yeni üyeyim bugun 8.günüm dayanamadim idrar testi yaptim negatif cok uzgunum acaba 4gunde degisirmi varmi bu durumda olan

Back
X