Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki cok guzel gayet gozukuyor tebrık ederım saglıkla kucagınıza alınTransferimin 7. Günü sizce gebelik var mı?
Ay inşallahTabiki cok guzel gayet gozukuyor tebrık ederım saglıkla kucagınıza alın![]()
Hayırlı olsunTransferimin 7. Günü sizce gebelik var mı?
İnşallah vardır çok sevindim şuan ikinci transferim çünküHayırlı olsun![]()
Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallahİnşallah vardır çok sevindim şuan ikinci transferim çünkü![]()
Amin inşallahSağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah![]()
Yaa maşallah var bencede. Ne kadar güzel. Kan testi verin de sonucu yine bizimle paylaşın. Devamı da güzel olsun ❤❤❤Transferimin 7. Günü sizce gebelik var mı?
1-2 gün daha bekleyip hemen vericemYa
Yaa maşallah var bencede. Ne kadar güzel. Kan testi verin de sonucu yine bizimle paylaşın. Devamı da güzel olsun ❤❤❤
Katlanarak artsın inşallah. Benimde bugün 7. Günum ama cesaret edemiyorum sonrası için bile. Darısı bize inşallah1-2 gün daha bekleyip hemen vericemİnşallah hayırlısıyla hamileyimdir
![]()
Yaa aynı gün transfer olmuşuzKatlanarak artsın inşallah. Benimde bugün 7. Günum ama cesaret edemiyorum sonrası için bile. Darısı bize inşallah![]()
Kocaman tebrikleerTransferimin 7. Günü sizce gebelik var mı?
İkinci transferimKocaman tebrikleerilk transferiniz miydi?
Maşallah kucaginiza almayida, buyutmeyide nasip etsin rabbimİkinci transferimİnşallah bu sefer güzel sonuçlar beni bekliyodur çünkü çok bekledim bu anı❤
![]()