Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İdrar testi bekledikten sora pozitifi görünce pozitifmidir? Yaşayan varmııı
mrb benim adetime 1 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu ve sadece aşırı şekilde ekşime var hamile olma ihtimalim var mı
Haziran ayında hamile olduğumu öğrenmiştm, her ay hamileymişim gibi olması gereken tüm belirtileri yaşardım, o ay hiç bir belirti yoktu , gönlüne göre olur işallah
canim aslnda cok nadir olan bisey gelmis basina.
İdrar testinde pozitif ciktgnda en kotu ihtimal kimyasal gebelik oluyor. Kimyasal demek, adetten önce pozitif çıkıp,adet zamanı düşmesi değil mi? Ben daha adet olmadım ki, yanlışmı biliyorum ki kimyasalı?
Bu miratech ben dede yaptı aynısını canım bi hafta önce yaptım bişey yoktu bikac saat sonra silik çizgi oldu ama ben tahmin ettim bozuk olduğunu emin olmak için sonra ki gün bidaha yaptım hiç bişey çıkmadı.bidahada miratech almam