Sen ne zamandır istiyodun?Evet bende hsg düşünüyorum hiç yapmadım daha önce belki vesile olur ben tarlusal içtim bekliyorum bugün test yaptım negatif çıktı ne olur ne olmaz diye yaptım bide benim düzenim iyice bozuldu adet olsam üzülüyorum olmasam üzülüyorum
8 yıllık evliyim 25 yaşındayım 3 sene erken olduğu için korunduk sonra denemeye karar verdik olmadı eşimde varikiosel çıktı malesef ameliyat oldu oldu onu bekledik sonra allah nasip etti ama ömrüme nasip etmedi 3 ay ara verdi doktor 3 aydır bekliyorum daha nasip olmadıSiz ne kadar süredir istiyosunuz?
Benim hikaye uzun canım 5 yıldır istiyoruzSen ne zamandır istiyodun?
Hiç mi hsg istemediler? Valla yaptır emin ol temiz oluğundan ya.Benim hikaye uzun canım 5 yıldır istiyoruz
Allah en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere8 yıllık evliyim 25 yaşındayım 3 sene erken olduğu için korunduk sonra denemeye karar verdik olmadı eşimde varikiosel çıktı malesef ameliyat oldu oldu onu bekledik sonra allah nasip etti ama ömrüme nasip etmedi 3 ay ara verdi doktor 3 aydır bekliyorum daha nasip olmadı
Hayır bugüne kadar gittiğim doktorlar hep bişeyin yok yok diyip yolladılar merveHiç mi hsg istemediler? Valla yaptır emin ol temiz oluğundan ya.
Bizim de değerler düşük dur seni etiketleyeyim.Hayır bugüne kadar gittiğim doktorlar hep bişeyin yok yok diyip yolladılar mervezaten eşimin değerleri çok düşükmüş ondan olmuyormuş sonradan öğrendik tabi hep olur gözüyle bakıyorduk pek üstüne düşmedik hsg çektirip direk tedaviye başlıycam artık hangisi olursa
Amin inşallah canımAllah en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere
TamamBizim de değerler düşük dur seni etiketleyeyim.
Çok sağ olunAmin inşallah canımsen testini tekrarla bakalım inşallah sana nasip olmuştur
Gördüm canım
Insaallah bitanemGördüm canımdağılma var tekrar yapsın inşallah vardıe
Test mi yaptın sende bozukmu diye düşünüyorsun sen resmi at buraya bi kac kisiyi etiketlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?