Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenme olabilir kanda netArkadaşlar regl 4 gün gecikti test yaptım negatif ilk kez gecikme yaşıyorum gebelik beklediğim için büyük umutlara girmek üzereyin![]()
Olabiliyor canım benim öyle oldu. Test yapmıştım negatif çıktı bir kaç gün daha bekledim hala regl olmayınca gidip kan vermiştim öyle öğrendim hamile olduğumu. Hayırlısıyla allah sana da bir evlat nasip eder inşallah. Bir kaç gün bekleyip kan ver kanda daha net çıkarArkadaşlar regl 4 gün gecikti test yaptım negatif ilk kez gecikme yaşıyorum gebelik beklediğim için büyük umutlara girmek üzereyin![]()
Ben catlatma ignesi kullandim 10 gun sonra test yapilmam soyledi ama dayanamadim bi hafta onceden yaptim ayni gunde iki test yaptim ikiside negatif cıktı doktorun dedigi gun gidip kan testi verdim cok sukur kanimda cikti şimdi 13 haftalik olduk elhamdulillah cok sukurArkadaşlar regl 4 gün gecikti test yaptım negatif ilk kez gecikme yaşıyorum gebelik beklediğim için büyük umutlara girmek üzereyin![]()
Maşallah ne kadar güzelBen catlatma ignesi kullandim 10 gun sonra test yapilmam soyledi ama dayanamadim bi hafta onceden yaptim ayni gunde iki test yaptim ikiside negatif cıktı doktorun dedigi gun gidip kan testi verdim cok sukur kanimda cikti şimdi 13 haftalik olduk elhamdulillah cok sukur
12 ne kadar olmazsam gidip vereyim 8 gün gecikmiş olacak o zaman ama işte beklemek insanı yoruyorOlabiliyor canım benim öyle oldu. Test yapmıştım negatif çıktı bir kaç gün daha bekledim hala regl olmayınca gidip kan vermiştim öyle öğrendim hamile olduğumu. Hayırlısıyla allah sana da bir evlat nasip eder inşallah. Bir kaç gün bekleyip kan ver kanda daha net çıkar
Beklicem inş. HamileğimdirGeç döllenme olabilir kanda net
olarak çıkacaktır veya 1 2 gün daha bekleyip idrar testini tekrarlayabilirsiniz inşallah hamissindir canım![]()
Merhaba canım ben de bu ay femara ve çatlatma iğnesi vuruldum. En son 14 mart adetim başladı 20 martta bitti. 23 martta çatlatma iğnesi vuruldum 2 tane yumurtam vardı.Ben catlatma ignesi kullandim 10 gun sonra test yapilmam soyledi ama dayanamadim bi hafta onceden yaptim ayni gunde iki test yaptim ikiside negatif cıktı doktorun dedigi gun gidip kan testi verdim cok sukur kanimda cikti şimdi 13 haftalik olduk elhamdulillah cok sukur
Noldu merak ettim hamilesinizBeklicem inş. Hamileğimdirsizede yazıcam mutlaka
Malesef değil regl oldum 4.günNoldu merak ettim hamilesiniz
Bende ayni durumdayim biliyomsun,bugun 3. Gunum adet olmadim,test yaptim dün negatif cikti.2 gun once karnim agridi oldum olacaktim sandim ama gecti,senin belirtilerin nasildi anlatir msin?Malesef değil regl oldum 4.gün![]()
Benim yazdığım günün akşamı regl oldum bakalım bu ay kısmet olursa henüz 1 haftam var gebe kalırsam yazıcam detaylıBende ayni durumdayim biliyomsun,bugun 3. Gunum adet olmadim,test yaptim dün negatif cikti.2 gun once karnim agridi oldum olacaktim sandim ama gecti,senin belirtilerin nasildi anlatir msin?
yaaa bende kan testi yaptığım gün regl oldum,resmen pusuda bekliyor gibilerBenim yazdığım günün akşamı regl oldum bakalım bu ay kısmet olursa henüz 1 haftam var gebe kalırsam yazıcam detaylı
insallah sevinecek bir haber alirsinBenim yazdığım günün akşamı regl oldum bakalım bu ay kısmet olursa henüz 1 haftam var gebe kalırsam yazıcam detaylı
Aynısını yaşadım.yaaa bende kan testi yaptığım gün regl oldum,resmen pusuda bekliyor gibiler![]()