Gebeliğe Hazırlık İdrar testi önce negatif sonra pozitif çıkan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde adet tarihim 1 aralıktı hala olmadım 29 unda kahverengi akıntı oldu testler negatif

Ya siz burda bir soru sorup başlık açıyorsunuz. Hemen bir test gösterenler ve onlar üzerinden konu gidiyor. Niye kendilerine bir topik açmıyorlar acaba. Bazen bir soruya gelen cevapları merak ediyorum hep böyle şeyler görüyorum. Bak bir anda sinirim hopladı...
Neyse sizin durumunuz ne oldu var mıymış gebelik?

Hahahaha aynı şeyi ben de yaşıyorum ama canları sağolsun regl oldum bu ay inşallah hayırlısı :)

Merhaba görünce yazmak istedim siteye yeni kaydoldum ve burdakilere de danışmak istedim 2024 yılında 5.5 haftalıkta bebeğimin kalbi durmuş biz bu durumu 7.hafta olarak gittiğimizde öğrendik başka doktora gidip teyit ettirelim dedik orda da ikiz olduklarını iki ayrı kese olduğunu öğrendik biri çok daha önce kalbi durmuş diğerinin sonra durduğu için devlet hastanesi'ndeki doktor bu durumu fark etmemiş olabilir dedi bende mecburen kürtaj olmuştum o zamandan beri çok etkilendiğim için bir sene çocuk düşünmedim açıkçası bana o süreç ağır geldiği için , 3 ay önce doktora çıktım 2 aydır folik asit kullanıyorum adetime yakınım diye denemiştik ama normal tarihime dönmedim diye düşündüm olmayınca başka bir hap kullanınca 4 gün olma süren artardı sonra 28 ini bekledim bu ay baktım onda da yok ve şuanda hala olmadım bekliyorum ama sağ kasığımda ara ara belirgin ağrılar oluyor beyaz akıntım var 2 test yaptım ama negatif çıktı sağ kasıktan sanki pıt pıt bir şey hissediyorum bi de karnım şişti, lekelenme önceki bebeğimde olmuştum ama bunda bakıyorum hala yok öncekinden göğüste ağrı vardı bunda yok hafif bi dolgunluk var sadece sanki karnım ağrıyor gibi oluyor bir de maden suyu filan da içiyorum ama o his geçmedi henüz bende sizce erken olduğu için testte çıkmamış olabilir mi acaba

Hamilelikte kasık arısı olur adet sancısı göğüs ağrısı dolgunluk olur bende hiç lekelenme olmadan hamile kaldım

22 sine randevu aldım bakalım o zamana kadar daha olmamış olursam doktor en azından bilgi almış olurum bu zamana kadar normalde çoktan olmam lazımdı en fazla bende 4 gün gecikmem oluyor çünkü belki güzel bir haber alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…