Merhaba görünce yazmak istedim siteye yeni kaydoldum ve burdakilere de danışmak istedim 2024 yılında 5.5 haftalıkta bebeğimin kalbi durmuş biz bu durumu 7.hafta olarak gittiğimizde öğrendik başka doktora gidip teyit ettirelim dedik orda da ikiz olduklarını iki ayrı kese olduğunu öğrendik biri çok daha önce kalbi durmuş diğerinin sonra durduğu için devlet hastanesi'ndeki doktor bu durumu fark etmemiş olabilir dedi bende mecburen kürtaj olmuştum o zamandan beri çok etkilendiğim için bir sene çocuk düşünmedim açıkçası bana o süreç ağır geldiği için , 3 ay önce doktora çıktım 2 aydır folik asit kullanıyorum adetime yakınım diye denemiştik ama normal tarihime dönmedim diye düşündüm olmayınca başka bir hap kullanınca 4 gün olma süren artardı sonra 28 ini bekledim bu ay baktım onda da yok ve şuanda hala olmadım bekliyorum ama sağ kasığımda ara ara belirgin ağrılar oluyor beyaz akıntım var 2 test yaptım ama negatif çıktı sağ kasıktan sanki pıt pıt bir şey hissediyorum bi de karnım şişti, lekelenme önceki bebeğimde olmuştum ama bunda bakıyorum hala yok öncekinden göğüste ağrı vardı bunda yok hafif bi dolgunluk var sadece sanki karnım ağrıyor gibi oluyor bir de maden suyu filan da içiyorum ama o his geçmedi henüz bende sizce erken olduğu için testte çıkmamış olabilir mi acaba