Gebeliğe Hazırlık İDRAR TESTİ POZİTİF KAN NEGATİF COK YENİ HAMİLELİK BELİRTİSİ BAKAR MISINIZ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

neguzelbirben

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
122
62
13
Merhaba kızlar ,

Adetime 6 gün var bir önceki ay kimyasal gebelik geçirdim.
Geçen hafta sağlık ocagında beta hcg baktırdım 1.2 idi.
Hamilelik yoktu.

Bugün adetim yaklaşınca bir test yaptırdım evde , ikici cizgi cok silik de olsa belli bir şekilde cıktı 3 dakika sonra.

Yine kimyasal gebelik olacak diye endişeliyim oruc da tutuyorum sonraki testi ne zaman vermeliyim evde tekrar mı test yapmalıyım 1-2 gün sonra acaba yoksa kan mı vermeliyim sizce ??

Kimyasal gebelik yaşamışsınız bilmeniz lazım aslında.
Gecikmeden yapmayın test.
Kimyasalsa adetle birlikte atılacak zaten siz boşuna hayal kırıklığı yaşadığınızla kalacaksınız

Umutlanıyor insan işte :KK43:
Anlıyorum ama yıpranmak da çok can yakıyor. Ben bir kere kimyasal gebelik yaşadım, 3 gün önce test yapmıştım o kadar pişman oldum ki uzun süre toparlanamadım.
Bence sabredin, haftaya yaptırın daha garanti olsun zaten üzülmüşsünüz, bir daha üzülmeyin

Merhaba size bir sorum var ben dün hcg baktırdım 0.81 Di bugün 3.46 yükselmiş ve pazar idrarda gebelik bakmıştım negatifti az önce yine idrar da baktım hcg 3.46 yükselmiş diye 2. Çizgi var mı yoksa bana mı öyle geliyor psikolojik olarak bilemedim. Yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• IMG_20210504_223012.webp
    IMG_20210504_223012.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 360
Merhaba size bir sorum var ben dün hcg baktırdım 0.81 Di bugün 3.46 yükselmiş ve pazar idrarda gebelik bakmıştım negatifti az önce yine idrar da baktım hcg 3.46 yükselmiş diye 2. Çizgi var mı yoksa bana mı öyle geliyor psikolojik olarak bilemedim. Yardımcı olur musunuz?
Bata kaç gün var iki gün sonra tekrarlayın inşallah yükselir çizgi var gibi

6 mayıs bat 🙄 bu arada ben femera+ovitrelle yaptırmıştım 22 nisanda çatlama oldu bugün 12. Gün erken olduğu için mi böyle acaba iğne etkisi geçti çünkü pazar 2 test yaptım ikisi de negatifti 🙄
Negatif olanlari erken yapmışsınız iyi olmuş en azından iğne etkisi geçmiş onu öğrenmiş oldunuz şimdi iki gün sonra aynı hastanede aynı saatte bı test daha berim eğer iki katı kadar yükseliş varsa çok çok yeni olabilir inşallah yükselir meyilli gibi geldi bana

Negatif olanlari erken yapmışsınız iyi olmuş en azından iğne etkisi geçmiş onu öğrenmiş oldunuz şimdi iki gün sonra aynı hastanede aynı saatte bı test daha berim eğer iki katı kadar yükseliş varsa çok çok yeni olabilir inşallah yükselir meyilli gibi geldi bana
Ayyy inşallah kuzum, Rabbim bebiş isteyen herkesin gönlüne göre versin ya 🙂 çok sıkıntılı bir süreç psikoloji yıpranıyor hepten..

Yaa sabır konusunda kimse ben kadar sabırsız değildir bence hergün olsa hergün hcg bakıcam kanda 😁
Şöyle ilişkiden sonra döllenme kısmını görebileceğimiz bı alet cikarsalar da parası neyse verip alsaydık 😁😁😁😁

Şöyle ilişkiden sonra döllenme kısmını görebileceğimiz bı alet cikarsalar da parası neyse verip alsaydık 😁😁😁😁
Valla ben doktora çatlamış mı diye muayeneye gittiğimde döllenmiş mi diye bile sormuş insanım sen düşün yani 😂😂 doktor öyle Bi teknoloji olsa keşke bizim de işimize yarar dedi 😂 😂

Benim ki nasıl çatlatma iğnesinin 11 nci günü

Eklentiler

• 6FC650E4-0F2E-4C14-89A4-CDFFA83BA04E.webp
    6FC650E4-0F2E-4C14-89A4-CDFFA83BA04E.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 224
Back
X