- 4 Ağustos 2025
- 182
- 21
- 13
- Konu Sahibi kkaardelen
Ayy inşallah yaaSen gibi heyecanlıyım pazartesi olmasını bekliyorum aklım sen de kaldı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah yaaSen gibi heyecanlıyım pazartesi olmasını bekliyorum aklım sen de kaldı![]()
Evet ya çok yalancı çıkarıyormuş. Bende artımedden sonra days doctor kullandım o da silik çıktı ama kaset test negatif. Herşeye rağmen bir umut bekleyelim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıylacanım bende 2 aralıkta artımedde yalancı pozitif gördüm hem de iki testtekan verdim değer 1.18 çıktı bence diğer markalarda deneyebilirsin awox ve prodoctor için iyi diyorlar benimde reglime 3 gün var prodoctorda denedim silik cizgi belirdi ama ilk basta artimed testindeki gibi hayal kirikligina ugramaktan cekiniyorum acikcasi. Yalancı pozitiften sonra artımedi araştırdım çoğu kişide yalancı ikinci silik çizgi çıkarmış tabiki gerçekten hamile olanlarda çıkmış ama güven olmuyor
umarim guzel hayirli sonuclar cikar
![]()
Prodoctor markasindan 4 tane test yaptim dun,silik cikti ama Trendyoldan almıştım onlari. Bir de eczaneden Predictör markasini almistim garanti olsun diye bugün onu yaptim silik cikti o da bugün kan verecegim musair olursam inşallah. Canim kaset testler regl gecikmesinden sonra yapiliyor ya belki ondan negatif cikmistir hatta regli iki uc gun gecikip testte negatif cikip sonradan pozitife donen cok kisi var. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsunnnEvet ya çok yalancı çıkarıyormuş. Bende artımedden sonra days doctor kullandım o da silik çıktı ama kaset test negatif. Herşeye rağmen bir umut bekleyelim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıylasen kan verdin mi hiç bu sürede
Ben de de aynı oldu hatta adet günü sürekli herhalde adet oldum diye tuvalete gittimAyy inşallah yaadesteğin için çok çok sağol canımmm
bugün adet günüm ama henüz adet olmadım çok şükür
sadece sabah afedersin vajinanın içten alt kısmına doğru birden bir sancı girdi bişey batıyormuş gibi ama geçti sonra.
Ay inşallah ya isteyen herkese en güzel şekilde nasip olsun inşallah hayırlısıylaProdoctor markasindan 4 tane test yaptim dun,silik cikti ama Trendyoldan almıştım onlari. Bir de eczaneden Predictör markasini almistim garanti olsun diye bugün onu yaptim silik cikti o da bugün kan verecegim musair olursam inşallah. Canim kaset testler regl gecikmesinden sonra yapiliyor ya belki ondan negatif cikmistir hatta regli iki uc gun gecikip testte negatif cikip sonradan pozitife donen cok kisi var. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsunnn![]()
O stres bi başkaBen de de aynı oldu hatta adet günü sürekli herhalde adet oldum diye tuvalete gittim![]()
Bu sabah days doctor erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktıBen de de aynı oldu hatta adet günü sürekli herhalde adet oldum diye tuvalete gittim![]()
Ya bu nasıl olabiliyor. Regl gecikiyor test yapiyorsun negatif sonra nasil poztife donebiliyor kiProdoctor markasindan 4 tane test yaptim dun,silik cikti ama Trendyoldan almıştım onlari. Bir de eczaneden Predictör markasini almistim garanti olsun diye bugün onu yaptim silik cikti o da bugün kan verecegim musair olursam inşallah. Canim kaset testler regl gecikmesinden sonra yapiliyor ya belki ondan negatif cikmistir hatta regli iki uc gun gecikip testte negatif cikip sonradan pozitife donen cok kisi var. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsunnn![]()
Ya bu nasıl olabiliyor. Regl gecikiyor test yapiyorsun negatif sonra nasil poztife donebiliyor ki
Benim regle 6 gun kala beta 1.18 çıkmıştı yarın regl gunum dün tekrar kan verdim 24.6 cikti. Ama doktorlar regl geciktikten min dort bes gun sonra kan verin diyor bünyeye gore mi degisiyor acaba bu değerYa bu nasıl olabiliyor. Regl gecikiyor test yapiyorsun negatif sonra nasil poztife donebiliyor ki
Benim regle 2 gun kala idrar testi negatif cikti. Bat 4 aralikti. Dun gece dayanamadim test yaptim yine negatif laboquick erken gebelik testiydi. Bozuk falan demisler aldigim yerdeki yorumlarda ama. Bugun 35. Gunum dongude. Gorulmus sey degil. Test mi bozuk, gebe mi degilim anlamadim. Ama vucudumda bir seyler farkli. Anlamadim hic ya.Benim regle 6 gun kala beta 1.18 çıkmıştı yarın regl gunum dün tekrar kan verdim 24.6 cikti. Ama doktorlar regl geciktikten min dort bes gun sonra kan verin diyor bünyeye gore mi degisiyor acaba bu değer
Psikoloji kere ya gercekten cok yorucu bu sureclerMental olarak gebeliğe kendimizi çok hazırladığımız için vücut kendi kendine de hamile gibi davranabiliyormuş ya da stresten gecikme de çok olabiliyormuş cidden süreç çok karışık seninki gibi durumları da okudum burada negatif çıkıpta pozitife dönen inşallah pozitifi görürsün canım hem kanda hem idrarda
Bugün kan verdim. Sonuç 2 çıktı. Negatif maalesefSen gibi heyecanlıyım pazartesi olmasını bekliyorum aklım sen de kaldı![]()
Hemoglobin hamilelik te nasıl oluyor bnm +1 çıkmış bu ne oluyor merak ediyordum beta 3.9Yani Allah korusun ama bir yöntem soylecegim acile gebelik var mi baktırmak için geldim demeyin de regl değilim ama kanamam oldu bel ağrım var dediğiniz de vajina da saptanamayan kanama şeklinde kons açıp hem beta hcg hem de hemoglobin değerlerinize bakıyorlar. Ben diğer gebeliğimi böyle öğrenmiştim
Kanama olduğu zaman kan kaybı var mı diye rutin olarak hemoglobine bakarlarHemoglobin hamilelik te nasıl oluyor bnm +1 çıkmış bu ne oluyor merak ediyordum beta 3.9
Senin kan sonucun ne çıktı canım inşallah hamilesindirProdoctor markasindan 4 tane test yaptim dun,silik cikti ama Trendyoldan almıştım onlari. Bir de eczaneden Predictör markasini almistim garanti olsun diye bugün onu yaptim silik cikti o da bugün kan verecegim musair olursam inşallah. Canim kaset testler regl gecikmesinden sonra yapiliyor ya belki ondan negatif cikmistir hatta regli iki uc gun gecikip testte negatif cikip sonradan pozitife donen cok kisi var. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsunnn![]()
Ayy yazını şimdi gördüm canım benim hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıklaBenim regle 6 gun kala beta 1.18 çıkmıştı yarın regl gunum dün tekrar kan verdim 24.6 cikti. Ama doktorlar regl geciktikten min dort bes gun sonra kan verin diyor bünyeye gore mi degisiyor acaba bu değer
aminn inşallah canım rabbim isteyen herkese versin, tam sevinemiyorum değer artacak mı kese gözükecek mi kalp atışı olacak mı derken stresliyim değerde sınırda şuan hamileyim diyemiyorum bileAyy yazını şimdi gördüm canım benim hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla![]()