İdrar testi pozitif ultrasonda kese yok

burcee_

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2023
85
16
8
24
Merhaba adetim 4 gün gecikmişti 1 gün Pıhtılı kanamam oldu pede avuç içi kadar geldi ve sonrasında pedde değil sadece peçetede kan olduğunu gördüm bugün doktora gittim hafif ağırlarım olduğunu söyledim Pıhtılı kanama yaşadığımı söyledim idrar testimin pozitif olduğunu söyledim ve karnımdan ultrason ile baktı kese yok dedi kanama alanı var dedi ve kan testi istedi folik asit vitamin ve düşük önleyici yazdı kafam çok karıştı anlam veremedim ne oluyor sizce🙏

Merhaba adetim 4 gün gecikmişti 1 gün Pıhtılı kanamam oldu pede avuç içi kadar geldi ve sonrasında pedde değil sadece peçetede kan olduğunu gördüm bugün doktora gittim hafif ağırlarım olduğunu söyledim Pıhtılı kanama yaşadığımı söyledim idrar testimin pozitif olduğunu söyledim ve karnımdan ultrason ile baktı kese yok dedi kanama alanı var dedi ve kan testi istedi folik asit vitamin ve düşük önleyici yazdı kafam çok karıştı anlam veremedim ne oluyor sizce🙏
Geç döllenme olmuş olup sonrada üstüne görmüş olabilirsiniz idrar testi pozitifse bence önce kan verip beta hcg baktırın 2 gün sonra düzenli artış var mı diye tekrar beta baktırın eğer düzenli artış varsa korkmayın bazen beta yükselmeden karından görünmüyor kese

Geç döllenme olmuş olup sonrada üstüne görmüş olabilirsiniz idrar testi pozitifse bence önce kan verip beta hcg baktırın 2 gün sonra düzenli artış var mı diye tekrar beta baktırın eğer düzenli artış varsa korkmayın bazen beta yükselmeden karından görünmüyor kese
Anladım teşekkür ederim inşallah güzel haber alırım🙏

Bende 5+1 de kese gorunmedi ama 6+4 de kese ve bebek gorundu ama benim kanamam yok ama kanama alani varmis. Dusuk onleyici kullan gec dollenme olmustur muhtemelen

Geç döllenme veya kimyasal gebelik olabilir. Benimde gecikmem vardı kaç gün bilmiyorum çünkü çok düzensizdi adetlerim son adet tarihime göre kese görünmesi gerekiyordu görünmedi betamda yüksek çıkmadı 70 filan sonra lekelenme kanama derken betam düştü kimyasal gebelik yaşamış oldum

İnternette yerleşme kanaması için leke şeklinde yazıyordu bende pıhtı oldu ilk başta sonrasında kırmızı kan oldu 1 gün pedi doldurmadı bugünde peçeteye geliyor sadece kan

Betaniza bir bakın önce düşükse kesenin gprunememesi normal biraz süre verin kendineze beta takibi yapın yatin dinlenin hayırlısı olsun

Karindan vajinal bakmak riskli olabilir dedi
Sabah doktora gittim karından baktı kanama var dedi beta testi istedi az önce ablamın doktorundan geldim polikistik over dedi vajınadan baktı kafam çok karıştı kist belirtileri yaşamadım bence bilemedim kan testi verdim diyince idrarda silik çizgi diyince adam şok oldu kist için yazdığı reçeteyi beklemeye aldı

Sabah doktora gittim karından baktı kanama var dedi beta testi istedi az önce ablamın doktorundan geldim polikistik over dedi vajınadan baktı kafam çok karıştı kist belirtileri yaşamadım bence bilemedim kan testi verdim diyince idrarda silik çizgi diyince adam şok oldu kist için yazdığı reçeteyi beklemeye aldı
Kan sonucunuz çıkmadı mı beta kaçmış

Merhaba sonucunuz çıktımı acaba benimde lekelenme şeklinde geliyor sadece peçeteye silince idrar testi silik çizgi olarak çıkıyor bende anlamadım hayırlısı olsun inşallah
Polikistikover dedi doktor pazartesi tekrardan bakılacak kan testimde çıkmadı henüz inşallah hayırlı bir sonuç alırsınız🙏

Merhaba geçmiş olsun öncelikle.
Ne çıktı sizin kan sonuçları inşallah hamilesinizdir.
Şimdiki durumun nedir acaba ?
Bende 6 +1 hamileyim ve dun doktora muayeneye gittim doktor vajinal muayene etti ama kese görülmedi. Kan verdim ve 4 hafta sonra tekrar randevu verdi o zaman gidicem .

Back
X