Geç döllenme olmuş olup sonrada üstüne görmüş olabilirsiniz idrar testi pozitifse bence önce kan verip beta hcg baktırın 2 gün sonra düzenli artış var mı diye tekrar beta baktırın eğer düzenli artış varsa korkmayın bazen beta yükselmeden karından görünmüyor keseMerhaba adetim 4 gün gecikmişti 1 gün Pıhtılı kanamam oldu pede avuç içi kadar geldi ve sonrasında pedde değil sadece peçetede kan olduğunu gördüm bugün doktora gittim hafif ağırlarım olduğunu söyledim Pıhtılı kanama yaşadığımı söyledim idrar testimin pozitif olduğunu söyledim ve karnımdan ultrason ile baktı kese yok dedi kanama alanı var dedi ve kan testi istedi folik asit vitamin ve düşük önleyici yazdı kafam çok karıştı anlam veremedim ne oluyor sizce
Anladım teşekkür ederim inşallah güzel haber alırımGeç döllenme olmuş olup sonrada üstüne görmüş olabilirsiniz idrar testi pozitifse bence önce kan verip beta hcg baktırın 2 gün sonra düzenli artış var mı diye tekrar beta baktırın eğer düzenli artış varsa korkmayın bazen beta yükselmeden karından görünmüyor kese
İnşallah eğer istiyorsanız gönlünüze göre olsun dilerimAnladım teşekkür ederim inşallah güzel haber alırım
Geç döllenme veya kimyasal gebelik olabilir. Benimde gecikmem vardı kaç gün bilmiyorum çünkü çok düzensizdi adetlerim son adet tarihime göre kese görünmesi gerekiyordu görünmedi betamda yüksek çıkmadı 70 filan sonra lekelenme kanama derken betam düştü kimyasal gebelik yaşamış oldumMerhaba adetim 4 gün gecikmişti 1 gün Pıhtılı kanamam oldu pede avuç içi kadar geldi ve sonrasında pedde değil sadece peçetede kan olduğunu gördüm bugün doktora gittim hafif ağırlarım olduğunu söyledim Pıhtılı kanama yaşadığımı söyledim idrar testimin pozitif olduğunu söyledim ve karnımdan ultrason ile baktı kese yok dedi kanama alanı var dedi ve kan testi istedi folik asit vitamin ve düşük önleyici yazdı kafam çok karıştı anlam veremedim ne oluyor sizce
İnternette yerleşme kanaması için leke şeklinde yazıyordu bende pıhtı oldu ilk başta sonrasında kırmızı kan oldu 1 gün pedi doldurmadı bugünde peçeteye geliyor sadece kanGeç döllenme olmuş olup sonrada üstüne görmüş olabilirsiniz idrar testi pozitifse bence önce kan verip beta hcg baktırın 2 gün sonra düzenli artış var mı diye tekrar beta baktırın eğer düzenli artış varsa korkmayın bazen beta yükselmeden karından görünmüyor kese
İlk vajinal ultrason ile mi bakıldı karından mıBende 5+1 de kese gorunmedi ama 6+4 de kese ve bebek gorundu ama benim kanamam yok ama kanama alani varmis. Dusuk onleyici kullan gec dollenme olmustur muhtemelen
Betaniza bir bakın önce düşükse kesenin gprunememesi normal biraz süre verin kendineze beta takibi yapın yatin dinlenin hayırlısı olsunMerhaba adetim 4 gün gecikmişti 1 gün Pıhtılı kanamam oldu pede avuç içi kadar geldi ve sonrasında pedde değil sadece peçetede kan olduğunu gördüm bugün doktora gittim hafif ağırlarım olduğunu söyledim Pıhtılı kanama yaşadığımı söyledim idrar testimin pozitif olduğunu söyledim ve karnımdan ultrason ile baktı kese yok dedi kanama alanı var dedi ve kan testi istedi folik asit vitamin ve düşük önleyici yazdı kafam çok karıştı anlam veremedim ne oluyor sizce
Karindan vajinal bakmak riskli olabilir dediİlk vajinal ultrason ile mi bakıldı karından mı
Sabah doktora gittim karından baktı kanama var dedi beta testi istedi az önce ablamın doktorundan geldim polikistik over dedi vajınadan baktı kafam çok karıştı kist belirtileri yaşamadım bence bilemedim kan testi verdim diyince idrarda silik çizgi diyince adam şok oldu kist için yazdığı reçeteyi beklemeye aldıKarindan vajinal bakmak riskli olabilir dedi
Kan sonucunuz çıkmadı mı beta kaçmışSabah doktora gittim karından baktı kanama var dedi beta testi istedi az önce ablamın doktorundan geldim polikistik over dedi vajınadan baktı kafam çok karıştı kist belirtileri yaşamadım bence bilemedim kan testi verdim diyince idrarda silik çizgi diyince adam şok oldu kist için yazdığı reçeteyi beklemeye aldı
Yok öğlen verdiğim için yarın sabah çıkar dedilerKan sonucunuz çıkmadı mı beta kaçmış
E nabız baktınız mı çoktan çıkmıştır aslındaYok öğlen verdiğim için yarın sabah çıkar dediler
Baktım ama yok özelde vermiştim kanı yarın arayacağız dedilerE nabız baktınız mı çoktan çıkmıştır aslında
Anladım hayırlısı neyse o olsun sizin içinBaktım ama yok özelde vermiştim kanı yarın arayacağız dediler
Teşekkür ederimAnladım hayırlısı neyse o olsun sizin için
Merhaba sonucunuz çıktımı acaba benimde lekelenme şeklinde geliyor sadece peçeteye silince idrar testi silik çizgi olarak çıkıyor bende anlamadım hayırlısı olsun inşallahTeşekkür ederim
Polikistikover dedi doktor pazartesi tekrardan bakılacak kan testimde çıkmadı henüz inşallah hayırlı bir sonuç alırsınızMerhaba sonucunuz çıktımı acaba benimde lekelenme şeklinde geliyor sadece peçeteye silince idrar testi silik çizgi olarak çıkıyor bende anlamadım hayırlısı olsun inşallah
Merhaba geçmiş olsun öncelikle.Merhaba adetim 4 gün gecikmişti 1 gün Pıhtılı kanamam oldu pede avuç içi kadar geldi ve sonrasında pedde değil sadece peçetede kan olduğunu gördüm bugün doktora gittim hafif ağırlarım olduğunu söyledim Pıhtılı kanama yaşadığımı söyledim idrar testimin pozitif olduğunu söyledim ve karnımdan ultrason ile baktı kese yok dedi kanama alanı var dedi ve kan testi istedi folik asit vitamin ve düşük önleyici yazdı kafam çok karıştı anlam veremedim ne oluyor sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?