Tabi ki haber veririm canim . Ben de hepsinde gölge çizgi gibi gördüm ama kan vermeden rahat edemeyeceğim. 26sinda adet gormem lazımdi ama hala görmedim. Bakalim ne olacak kısmet ilk hamileliğimde de kanda çıkmadan idrarda görmüştüm ondan idrar testine yogunlastim
Tabi ki haber veririm canim . Ben de hepsinde gölge çizgi gibi gördüm ama kan vermeden rahat edemeyeceğim. 26sinda adet gormem lazımdi ama hala görmedim. Bakalim ne olacak kısmet ilk hamileliğimde de kanda çıkmadan idrarda görmüştüm ondan idrar testine yogunlastim☺
Tabi ki haber veririm canim . Ben de hepsinde gölge çizgi gibi gördüm ama kan vermeden rahat edemeyeceğim. 26sinda adet gormem lazımdi ama hala görmedim. Bakalim ne olacak kısmet ilk hamileliğimde de kanda çıkmadan idrarda görmüştüm ondan idrar testine yogunlastim☺