• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
arkadaslar, adetim 1 hafta gecikti , simdiye kadar adetim olup bitmeliydi 4 gun once test yaptim negatif, acaba ne zaman test yapsam bi daha, 7-10 gun gecikirse cikmasi lazim idrarda galiba, hamile oldugumu pek sanmiyorum ama boyle gecikme de pek olmazdi, hatta erken olur gec olmazdi.merak ediyorum, bi taraftan da aman benden hamile olmaz diyorum bakalim yarin bi test daha yaparim, 8 gun olcak belli olur heralde demi?

canim haberini baska sayfada okudum inan cok sevindim insallah saglikla bebisine kavusursun:nazar:, ben bu sabah idrar testi yaptim negatifti:( oglenden sonra da kan vermeye gittim yarin 4te belli olacakmis.yerlesme kanamasi falan olmadi, sadece kasiklarim agriyor bi de acayip istahliyim canim hep tatli yas pasta falan istiyo(adet doneminde de olan bi sey aslinda) Allahim insallah ben de soyle hamileyim diye bi sayfa acarim, yani bir mucize bekliyorum offf...

Hastaneden ogrendim tahlil sonucum negatifmis 11 gundur adet olmadim ama hamile de degilim.niye boyle oldu hic anlamadim, eger onumuzdeki ay da adet olmazsam doktorla gorusecekmisim, 1 ay adet gecikmesi o kadar da onemli degilmis.Allahin isine akil erdiremiyoruz tabi, her ay adet olmayalim diye dua ederken bu ay adet olmayi sabirsizlikla bekliyodum cunku tup bebege baslayacaktik.eee adet de olmadim hamile de kalmadim tup bebege de baslayamadim var mi boyle sey yaaa..off Allahim sabir .:olmaz:senağlama

Hastaneden ogrendim tahlil sonucum negatifmis 11 gundur adet olmadim ama hamile de degilim.niye boyle oldu hic anlamadim, eger onumuzdeki ay da adet olmazsam doktorla gorusecekmisim, 1 ay adet gecikmesi o kadar da onemli degilmis.Allahin isine akil erdiremiyoruz tabi, her ay adet olmayalim diye dua ederken bu ay adet olmayi sabirsizlikla bekliyodum cunku tup bebege baslayacaktik.eee adet de olmadim hamile de kalmadim tup bebege de baslayamadim var mi boyle sey yaaa..off Allahim sabir .:olmaz:senağlama

Canim benim tabiki ben varim benimde oyle cikti11 gundur adet olamadim bizde eylulun ilk haftasi baslayacaktik dort gozle adetimi bekliyorum benim cok sancim var dayanilir gibi degil sasirdim kaldim dr um vucuduna zaman taniyalim dedi bakalim hayirlisi sokturucu hap verdi almayi istemiyorum ama bizde 7. migroya baslayacaktik hayirlisi allahtan siz nerde deneyeceksiniz sabir versin mevlam bizlere inseallah hayirli sonuclar aliriz :teselli:

arkadaslar ben transferden 10 gün sonra ,ıdrar testı yaptırdım negatıf bır sonuc aldım.bu arada bana tek embrıyo transfer ettıler belkıde tek oldugu ıcın erkenden bellı olmuyor...
belırtılerım var gögsümde sıslık ve damarlarım bellı oluyor kasık agrılarım var basım agrıyor..bence ben hamıleyım ıcımde öyle bır hıs var...

yarın büyük gün....
sonuc bellı olucak...

Canim kardesim inseallah rabbim gonlune gore versin hayirli haberini bekliyoruz kaydirigubbakcemile5

Canim benim tabiki ben varim benimde oyle cikti11 gundur adet olamadim bizde eylulun ilk haftasi baslayacaktik dort gozle adetimi bekliyorum benim cok sancim var dayanilir gibi degil sasirdim kaldim dr um vucuduna zaman taniyalim dedi bakalim hayirlisi sokturucu hap verdi almayi istemiyorum ama bizde 7. migroya baslayacaktik hayirlisi allahtan siz nerde deneyeceksiniz sabir versin mevlam bizlere inseallah hayirli sonuclar aliriz :teselli:

ya demek senin e oyle oldu demek ben tek degilmisim, hic adet duzensizligin olurmuydu?benimki her ay olurdu bu ilk ve tam da tup bebek arefesinde, biz amerikadayiz kismetse bakalim deneyecez.ben sokturucu kullanmadim onumuzdeki ayda adet olmazsam doktor gel bakalim dedi insallah o zaman olurum da tedaviye baslarim.baslamak da bir umut sonucta insallah sen de bebisine kavusursun canim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

walla ben 2 gün geçti yaptım pozitifti...
7 gün derler hemde ucuz testlerle yaptım...
geç döllenme olunca çok geç belli oluyor sanırım.

KIZLARRRR...11 GÜNÜMDE KANTESTİMİ YAPTIMM KOSKOCAMAN BİR...NEGATİFFF...hemşire yi arayıp söylediğimde bana değer sordu.bende değersiz olan kan testinden yaptırmşım meyer..sonucu hemen verdiler zaten şaşırdım...hemşirede dediki yarın 12. gün tekrar ama değer gözteren kan tahlili yaptır dedi ..umutlarım bitti yaptırmayı düşünmüyorum...olsaydı bundada çıkazmıydı sizce cvp larınızı bekliyorum LÜTFEN...zaten 6. ve 8. ve 10. günü yaptığım idrar testlerimde hep negatifti...burdan okuyorum hep tutanların daha o günlerde idrar testleri hafifte olsa çift çizgi çıkıyo...

Canım bende Mayıs ayında ilk tüp bebek tedavimi yaptırmıştım. 11.gün değerim 4.55 idi. 2 gün sonra yaptırdığımda 9.44 e yükselmişti yani 2 katına çıkmıştı. 2 gün sonra tekrar yaptırdığımda 0.01 idi. Eğer normal gebelik olsaydı değerin gayet iyi derdim ama tüp bebekte bu değer sanırım oldukça düşük.
Ama ıNŞALLAH Allah'ım bebeğini sana bağışlar, bu zorlu mücadeleden alnınızın akıyla çıkarsınız. Bizlerde kendimizin sevinci olacak kadar mutlu oluruz.

bugün 10.günüm ve hala bi belirti yok sadece beyaz akıntı ve iştahım açık.2gün kaldı beklemek işkence gibi.idrar testi yapcam bugn çok merak edyorum umarım moralim bozulmaz.of of

Back
X