İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
Merhaba bende 6.7.8gün yaptn idrar testi ve negatf çktı umutsuzluğa kaldm ama Allah büyük

Kızlar merhaba. Bugün transferin 8.günü. İdrar testinde silik çizgiyi gördüm. Çatlama iğnesinden 15 gün geçmiş. 2 tane 5.gün birisi bladt olan embriyo konmuşdu. Sizce hamilemiyim?
Merhaba sonucunuz ne cıktı acaba? Benım de catlatma ignesinin 14.gunu pozitif alıyorum.

Merhaba herkese, ben yıllardır okuyorum ama ilk kez yazıyorum. :) idrarda 6. Gün silik gördüm. 7 ve 8 de baya netti. Bugün kan verdim 11 günümdü. 194 :) 6. Gün dondurulmuş embriyo . 6 ay önce ilk transferimde 6. Haftada düşük yaşadım. Hidroselpinks ameliyatı oldum. Bakalım umarım düşmez bu sefer. Kucağıma almak nasip olur. Herkesin gönlüne göre olsun. Bu acılarımız son bulsun dileklerimle...

Tebrik ederim, maşallah

Benim bugün 7.günüm, sabah yaptığım test negatifti.
Oturdum, buradaki bütün mesajları okudum. Bir umut doldu içime, 2 gün sonra tekrar test yapıcam.

Merhaba ben yeni yazıyorum buraya 5 gün embriyosu yerleştirildi ayın 29 da transfer günü hariç bugün 6. Günüm testim negatif ve çok üzüldüm sizce erkenmi oldu bana yardım edin lütfen yardım böyle çıktı sonuç değişirmi

Eklentiler

• image.webp
    98,3 KB · Görüntüleme: 80
Erken olsabile çıkmayabilir benim ikinci bebeğim geç tutunmustu ilk bebekte 11.gun 323 iken ikinci bebekte 11.gun 24 cikti

Merhabalar, 10 temmuzda blast iki embriyo transferi oldum. İlk günü saymazsak bu gün 6. Günüm sabah evde idrar testi yaptım negatif çıktı. Ama sabahki ilk idrarla yapmadım. Negatif çıktıgı için çok üzgünüm. Doktorum test tarihi için 20 temmuz dedi. 6. Gün evde test yaptıktan sonra kan testinde pozitifi gören var mı? Lütfen bana yardımcı olun çok üzgünüm.

Benim de bu gün 6. Günüm tabi ilk günü saymazsak. Benim de 5. Gün iki embriyo. Ama testim negatif çıktı ben de çok üzgünüm. Erken mi davrandık acaba.

Testlerle alakalı bir sıkıntı olabilir boşuna üzmeyin bence kendinizi benim de bugün transferden sonra 7. Günüm idrar testim net çıktı ama dün yaptığım erken gebelik testi silik hatta fark edilmiyor bile pembe uçlu olan erken gebelik testi onda daha önceden belli olması gerekirdi hiç dert etmeden bekleyün test tarihini bende kan vermedim evde vardı denedim ama test tarihini beklicem kan için

Eklentiler

• 1626435490960..webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 118
  • 1626435518205..webp
    8 KB · Görüntüleme: 114
Merhaba arkadaslar. Benim transferden sonra 7. Günüm. 5ab tek embriyo transferi yaptirdim. Bugun oglen saatlerinde predictor erken gebelik testlerinden yaptim. Negatif çıktı. 5. Gun embriyosu oldugu için 10. Gunde kan testi vericem. Yani 3 gunum var. Benim gibi olup kanda pozitifi görenler var ki acaba? Cok moralim bozuk

Canım bende aynı durumdayım bugün 7.günüm sabah 3gibi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bi umut pozitife dönmesini bekliyorum

Bakalim ben yarin kan testi yaptiricam ama hiç umudum yok gibi çünkü idrarda negatifi gorup sonradan hamile kalan cok kisi var ama senelere bakarsan hep cok eski yani predictor kadar gelismemis hamilelik testleriyle yapmislar. Bir doktorun konusmasini dinledim eksiden mumkun ama simdiki gebelik testleriyle yanlis cikmasi cok zor dedi. O yuzden umudum kalmadi benim acikcasi

Sizin sonuç çıktı mı ? Bende idrarda hep negatif yarın kan verecem bakalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…