- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.001
Canım bi gölge var gibi ama tam belli olmuyo burdan bi kan mı versen?Bu test negatifmi pozitifmi kizlar yok adet de gelmiyor akşam üstü ysptim sabsh ilk idrarla bakıp adet söktürücü istiyim artık.
Teşekkür ederimSüper haber Allah tamamına erdirsin inşallah canım
Bekliyorum cnm bugunde olmadı 41nci gün ewt sonunda dr gitcemCanım bi gölge var gibi ama tam belli olmuyo burdan bi kan mı versen?
Aminn insallah canımcanım tebrik ederim inşallah herkese nasip olur
Ovulasyon testinde pozitif cikinca mi anladiniz gebeliği10.gün ovalasyon testinde pozitif gördüm Çok şükür4. Denememde Rabbim nasip etti Allahta herkese nasip etsin inş kimseyi yavrusuz koymasın
Evet kan testi yaptırdım testteki gibi pozitif çıktı çok şükürOvulasyon testinde pozitif cikinca mi anladiniz gebeliği
Merhaba kan verdinizmiSlm kızlar bende 7gunden bu yana bugün 11gun idrar testi yapıyorum.fakat hep tek çizgi.umdum bitti.yarin kan testm var sonucu bile bile gideceğim.aranzda idrarda negatif kanda pozitif olanları okudum.bana dua edin.umarim bu kez kavuşuruz bebegime
Bugün vereceğimMerhaba kan verdinizmi
Allah yardım etsinBugün vereceğim
Amin inşallah sonucunu bile bile gidip kan testi yaptrcgm hiç çıkmıyor idrarda birşey olsa çıkardı diye düşünüyorumAllah yardım etsin
Allah'tan ümit kesilmez inşallah olumlu sonuc alırsın tüp bebekmiydi nerede yasiyorsunuzAmin inşallah sonucunu bile bile gidip kan testi yaptrcgm hiç çıkmıyor idrarda birşey olsa çıkardı diye düşünüyorum
Evet cnm tüp bebel.2denemem.adanada yaşıyorum.sen hamiş misinAllah'tan ümit kesilmez inşallah olumlu sonuc alırsın tüp bebekmiydi nerede yasiyorsunuz
Evet cnm tüp bebekti.bu 2ci denemem.adanadabyasiyorum.sen.hamilemsn.Allah'tan ümit kesilmez inşallah olumlu sonuc alırsın tüp bebekmiydi nerede yasiyorsunuz
İnşallah benim kadar uzun sürmez yavruma kavuşmak ben doğum yaptım hamd olsun ikizlerim oldu 6. Denemede İstanbul'da yaşıyorumEvet cnm tüp bebekti.bu 2ci denemem.adanadabyasiyorum.sen.hamilemsn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?