• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
kızlar bugün transferimin 9. günü iki günde adet gecikmem vardı eşim gelirken idrar testi getirdi hemen yaptım önce ilk çizgi çıktı sonra silik bir ikinci çizgi çıktı tam kalbim duracakken kapkalın bir ikinci çizgi netçe pembeleşti eşimle salona geçtik mutluluktan birbirimize sarılıp havalara uçarken hani insan emin olamaz ya tekrar tekrar bakmak ister bir döndük banyoya hiç bir şey yok sadece tek çizgi böyle bir şey yaşayan varmı testmi bozuk yoksa negatifmi daha öncekiler böyle olmuyordu

kızlar bir önceki mesajımda bahsettiğim test bir iki saat sonra ikinci çizgi tekrar belirdi ve bugün kantesti yaptırdım pozitif çıkacağına emindim ama -1 negatif çıktı testim idrar testi ilk 5 dakika neyse o sonradan çıkanlara aldanmayım şu an elimde iki çizgiili idrar testim var ve birde düzen labaratuarında yapılmış kan testim var benim tavsiyem 12 gün beklemeli doktoru dinlemeli iki gün daha hamilelik hayalleri kurabilirdim

arkadaşlar sakın idrar testi yapmayın 8. günden bu yana 9-10 hep yaptım sonuç negatif çktı moralim çok ama çok bozuldu ama bugün mutlu haberi aldım çok şükür yani idar testi sadece moral bozuyo

kızlar peki bvişi soracam hepiniz transferden sonra progesteron olarak progynex iğne kuulandınız mı?yani idarar testini etkileme ihtimali var mı?hcg içerir mi bu?ben 7. gün yaptım silik 2. cizgi çıktı ama progsteronun etkisi olabilir mi diye sordum..

Merhaba arkadaşlar
Bu benim ikinci mikroenjeksiyon denememdi geçtiğimiz cumartesi yani 8. gün öğlen idrarda çok çok silik ikinci çizgi çıktı hemen kan testi yaptırdık değerim 33 tü.Pazar (9. gün ) sabah idrarıyla yine yaptım ikinci çizgi biraz daha koyulaşmıştı.Pazartesi (10.gün) kanda 150 çıktı.Son olarak bugün kan verdim iki gibi alcam sonucu.Haftaya ultrasonum var umarım bu sefer herşey yolunda gider.Çünkü ilk denememde ikizlerimi 9. haftada kalp atışları durduğu için aldırmak zorunda kalmıştık o yüzden çok tedirginim.Umarım dileyen herkes bir gün mutlaka kucaklarına bebeklerini alırlar.:Saruboceq:

merhaba benim 01.03.2010 da 4 embriyo transferim yapıldı ve bugün 10. gün idrar testi yaptım ama sonuç negatif çıktı sizce bu bebeklerimin tutmadığı anlamına mı geliyor kan testi için ayın 13 nde randevum var cevaplayablirseniz sevinirim

Selam canım benımde 28.02.2010 da iki embio yapıldı 2 gundur ıdrar testi yapıyorum.Dunku 2.çizgim cok sılıktı.Bugun azcık belirgenleşti ama gene silikti.Rabbim bize hayırlı olanı versin...Bende yarın bhcg ye gidicem sabahmı gidiliyor ac mı tok mu bilgisi olan varmı ?? ve hamılemıuyımdır acaba merak edıyorum.Birde kac saatte cıkıyo ..Rabbim herkese dilğiyle bıktırsın Bol cocuklar:)))

merhaba canım idrarda çıktıysa hamilesindir.ama çıkmadıysa hamile değilsin diyemeyiz.ama bhcg değeri çok önemli.hayırlısı olsun

Selam canım benımde 28.02.2010 da iki embio yapıldı 2 gundur ıdrar testi yapıyorum.Dunku 2.çizgim cok sılıktı.Bugun azcık belirgenleşti ama gene silikti.Rabbim bize hayırlı olanı versin...Bende yarın bhcg ye gidicem sabahmı gidiliyor ac mı tok mu bilgisi olan varmı ?? ve hamılemıuyımdır acaba merak edıyorum.Birde kac saatte cıkıyo ..Rabbim herkese dilğiyle bıktırsın Bol cocuklar:)))

merhaba bende 11.gün yapmıştım idrar testini 2.çizgi çıkmıştı eğer çıkmıssa merak etme hamilesindir inşallah 12.gün kan değerim 600 çıktı inşallah güzel haberlerini alırız:dance:

merhaba gayecim.öncelikle hayırlı osun.sana bi kaç soru sorabilirmiyim.transferden sonra neller yaşadın.ne gibi belirtiler vardı.ya bazıları kahverengi leke gelince tutunmuş demek diyo..bende öle bişi yok adetim de 3 gün geçikti testim allahın izniyle pazartesi cevap yazarsan sevinirimm

merhaba gayecim.öncelikle hayırlı osun.sana bi kaç soru sorabilirmiyim.transferden sonra neller yaşadın.ne gibi belirtiler vardı.ya bazıları kahverengi leke gelince tutunmuş demek diyo..bende öle bişi yok adetim de 3 gün geçikti testim allahın izniyle pazartesi cevap yazarsan sevinirimm

ÇOOK TESEKKÜR EDERİM inşallah sende güzel haberler alırsın. transferden sonra 5 gün evde yattım sonra mecburen okula gittim belirti çook fazla yoktu sadece karın alt bölgemde biraz sızı vardı ama çook idrara çıktım hafif kanama bende de oldu hatta ağladım tutunmadılar diye ama herkesde belirtiler farklı oluyor bende çook baktım belirtilere inşallah senin meleklerinde tutunmuştur...hihoyyyt

arkadaslar ben ikinci denememde 12 ci gunu test yaptim ve posotief cikti doktorumu aradim olabilirmi diye ama ne yazikki oda emin degildi cunki ben transferden sonra iki kez daha pregnyl kullanmak zorundayim o yuzden positief cikmis kan sonucunda negatifti suan ucuncu transfer yaptirdim bu kez kendim tes yapmicam nasil olsa oda positif cikacaktir .

kıslarrrr bende oyladım ama benim trasferin 6. gunu çıktı idrar testim bende 7. gunu işaretlemek zorunda kaldımmm . vee tabiiii bu pozitif beni şaşırtmadı.11. gunu aldıgım kan sonucumda 507,4 tu. ama herkesin farklı çıkarmış benim çok çabuk yansıdı idrarıma çunku 3. gunu tutunma kanaması geçirdim 3 gun sonra çıktı idrardada

arkadaslar yarim edin bana lutfen cok korkuyorum ins dusundugum gibi degildir ben pazartesi kan vermeye gitcem test icin ama gunluk pedimde kalktigimda hafiften kahverengi akinti olmus co diil ama bu normalmi yoksa tutmamis anlaminami geliyor yardimci olun lutfen .

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar taransferden sonra 9.gün bugün evde test yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm. bu ne anlama geliyor..

Back
X