• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
cnm benimde bugün 9.günüm idrar testinde 2.çizgiyi silikten biraz daha belirgin gördüm. yarın kan testi yaptırıcam.10.günüm. dün epey bi kanamam oldu. umudumu yitirmek ü
zereydim. biraz da olsa umutlandım.

cnm benimde bugün 9.günüm idrar testinde 2.çizgiyi silikten biraz daha belirgin gördüm. yarın kan testi yaptırıcam.10.günüm. dün epey bi kanamam oldu. umudumu yitirmek ü
zereydim. biraz da olsa umutlandım.

merhaba kanaman nasildi ben bugun kan testi yaptirdim hamileymisim ama cuma bidaha vercem kesn olmak icin cunki pregnyl kullanmistim eger kanaman bir kere gelip bidaha gelmediyse tumusta olabilir cunki bende test yapmistim evde ve iki cizgi vardi ama biri hafif belliydi yani umidini yitirme allaha dua et ben dua etmekten baska bisey yapmadim.ins positief ckar

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar bu gün transferimin 10.günü dün idrarda ikinci çizgiyi gördüm. bugün test günümdü. bhcg 168 çıktı.sicze nasıl? bir tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti.sizce değer nasıl? dış gebelik filan olmaz dimi? benim 6.ve 8.günlerde açık kırmızı kanamam olmuştu.umudum yoktu.

Anket

Tüp Bebek Genelgesi ile ilgili www.cocukistiyorum.com internet sitemizde bir anket hazırladık. Genelgeye itiraz etmek ve ilk ve ikinci tüp bebek tedavilerinde bir embiryo ikincide 2 embiryo verilmesi konusunu Danıştay'a verelimmi diye üyelerimize sorduk.
Lütfen bu anketimize katılın,eğer verilmesini istiyorsanız isminizi yazın, sorunlarımıza sahip çıkalım.
Bu anketi en az 10.000 üyenin katılımı ile sonuçlanmalı.Sonuçları siteden takip edebilirsiniz.Tek başına bu çalışmayı başlatmayacağız.
Birlikte birşeyleri değiştirmek istiyorsak bunu şimdi yapabiliriz.

Arkadaşlar aslında bu listeyi bir tarihten sonra ikiye bölmek lazım. Çünkü tek embriyo transferi durumunda daha az bHCG salgılandığı için testlerin doğrulukları biraz daha kayar diye düşünüyorum. Bir de negatif sonuçlar içinde ne kadarının pozitife döndüğünü anlayamıyoruz. Ama şöyle bir bakınca 10. günden sonra negatif sayıları pozitif sayılarını yakalıyor. Sanki 10. günden sonra yaptırmak daha mantıklı gibi:)

cnm evet aslında 3.gün embriyosu transferi yapılanlar 12.gün, 5.gün transferi yapılanlar ise 10.gün de kan tahlili yaptırıyor. aslında aynı günde yaptırmış oluyorlar sadece embriyoları 2 gün dışarda kalmış oluyor ama tutunmaları aynı süreye denk geliyor. benim dr.um opu dan 15 gün sonra kan testi yaptırıyoruz o önemli diyor transfer günü önemli değil diyor. ama aynı tarihlere geliyor zaten. idrar testide bence kişiden kişiye değişiyor kandaki bhcg değeri belli bir seviyee gelmeden idrarda görünmediği için ne kadar geç okadar iyi bencede.

bugün 8.günüm dün test yaptım evde ikinci çizgi silik olarak çıktı .sevindim çünkü yıllardan beri (5 yıl) tek çizgi gören ben silikte olsa iki çizgiyi birarada görünce ağladım .ama sanırım 2 gün önce vurunduğum pregnly nin etkisi olabilirmiş bu kan testi yaptırmadım hala bekliyorum bakalım allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu

merhaba kanaman nasildi ben bugun kan testi yaptirdim hamileymisim ama cuma bidaha vercem kesn olmak icin cunki pregnyl kullanmistim eger kanaman bir kere gelip bidaha gelmediyse tumusta olabilir cunki bende test yapmistim evde ve iki cizgi vardi ama biri hafif belliydi yani umidini yitirme allaha dua et ben dua etmekten baska bisey yapmadim.ins positief ckar

canım meraba bende transferden 5 gün sonra pregnly oldum 1cc kadar 3-4 gün sonra test yaptım silik 2.çizgiyi gördüm pazar test tarihim ama çok üzüldüm sanırım negatif olabilir sen neden oldun pregnly canım

canım meraba bende transferden 5 gün sonra pregnly oldum 1cc kadar 3-4 gün sonra test yaptım silik 2.çizgiyi gördüm pazar test tarihim ama çok üzüldüm sanırım negatif olabilir sen neden oldun pregnly canım

nur o pregnyli doktor herkese vurmuyor yani benim problemim hormonlarimla alakali o yuzden vurundum her tub bebek yapan vurunmak zorunda diilmis .doktorum tam aciklamasini yapmadi acikcasi hormonlarimla alakali dedi kan verene kadar umidini yitirme bende cok yasadim bu benim 3 kezdi ve suan ikiz bebeklere hamileyim.allahim ins seninde yuzunu guldurur.

ben geçen sene aşılama olduğumda doktorun verdiği günden önce yani 9. gün idrar testi yaptım ikinci çizgi vardı hemen telaşla gittim kan testi yaptırdım ama rakamlı değil negatif mi pozitif mi diye pozitif çıktı havalar uçtum 2 gün sonra doktorun verdiği günde yaptırdım bhcg 0 çıktı çatlatma iğnesinden dolayı hem idrarda hem de kanda pozitif çıkmış çatlatma iğnesini vurduktan en az 10 gün sonra yapın testlerinizi yanıltıyor ama iğne olmayıp dondurulmuş olursa o zaman aklınızda şüphe olmaz 9. gün yaparsınız ben yaşadım hayal kırklığı ve o zaman öğrendim çatlatma iğnesinin pozitif yaptığını..

ben geçen sene aşılama olduğumda doktorun verdiği günden önce yani 9. gün idrar testi yaptım ikinci çizgi vardı hemen telaşla gittim kan testi yaptırdım ama rakamlı değil negatif mi pozitif mi diye pozitif çıktı havalar uçtum 2 gün sonra doktorun verdiği günde yaptırdım bhcg 0 çıktı çatlatma iğnesinden dolayı hem idrarda hem de kanda pozitif çıkmış çatlatma iğnesini vurduktan en az 10 gün sonra yapın testlerinizi yanıltıyor ama iğne olmayıp dondurulmuş olursa o zaman aklınızda şüphe olmaz 9. gün yaparsınız ben yaşadım hayal kırklığı ve o zaman öğrendim çatlatma iğnesinin pozitif yaptığını..

ahh canım yaaa bende seni nasıl gaza getirmiştim sen kocişine temkinli davranıp söylememeyi düşünüyordun bende ısrar etmiştim söyle söyle diye :( sonra bende çektim cezamı işte :) transferin 10. günü idrarda çift çizgiyi gördüm sonrasında avucumu yaladım :(

ahh canım yaaa bende seni nasıl gaza getirmiştim sen kocişine temkinli davranıp söylememeyi düşünüyordun bende ısrar etmiştim söyle söyle diye :( sonra bende çektim cezamı işte :) transferin 10. günü idrarda çift çizgiyi gördüm sonrasında avucumu yaladım :(

estağfurullah canım olur mu öyle şey..ceza falan kızarım bak...
kısmet buymuş bunları yaşayıp tecrübe etmiş oluyoruz..

selamlar arkadaslar. transferimin 8.gundeyim. idrar testi yaptim. 1 cizgi cikti. aradan yarim saat gecti baktim 1 cizgi ama 2 saat sonra arti olmustu pozitif yani normalmi bu durum? basina gelen varmi boyle bir durum

slm arkadaşlar benim bi sorum olcak adetinizin geçtiği rakamlarmı yoksa bir önceki adetten saydığınız rakamlarmı anlamadım ya kafam karıştı benim adet olmama 10 gün var gögüslerim şişti belim ağrıyo yaptırsam test çıkarmı bana yardımcı olabilirmisiniz...

gögüslerim şişti belim çok ağrıyo kasıkları çok ağrıyo ve akşamları çok miğdem bulanıyo ya test yapsam çıkmaz dimiiii mafoldumben:emir_bebek:

ben test yaptim aradan yarim saat gecti yoktu cizgi cunki carsidaydim elime aldim baktim. arkadasima gittim orda kahve felan ictim baya konustuk garanti aradan 3 saat gecmistir ayaga kalktigimda testi birkere daha alip baktim belirgin cizgi vardi. test kagidini okudum diyorki 10 dakikadan sonra cikan sonuca aldanmayin diyor. ama ozaman neden cikiyorki onceden ben test yapmistim ama cizgi ertesigunu cikamisti yani. yada yapip cikmayinca hemen copemi atiyordum acaba. insallah hamileyimdir insallah cok istiyorum. ama cok istiyorum hersey dyuzene giyor zaten hayatimda. bebegimde olsa daha bir duzene girecek insallah isteyen herkezlere versin rabim kimseleri evlat hasretiyle yanip aratmasin rabim aminnn

mrh arkadaşlar,
7. gün dayanadım idrar testi yaptırdım negatif çıktı... bugün 9. gündeyim ve idrar testi yaptırsammı diye düşünüyorum.. kafam çok karışık..

Back
X