• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
7. günde negatif çıkıpda daha çonra pozitif çıkan çok arkadaşımız olmuş.. umudum bundan yana.. :ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar benim 11 günüm bugün 2 gündür 20 tane test yaptım nerdeyse hepside git gide çizgi belirginleşti 2 gündür mens te olmadım inşallah hamileyimdir yaaaa yarın kan testi günüm inşallah testlerdeki gibi olumlu bişi sorucam eğer hamile değilsek aynı günümüzdemi adet görüyoruz yoksa gecikiyomu normalde

pitircik hamile olma olasiligin cok yuksek cunku bende transfer sonrasi 9 ve 1. gunlerde test yapmistim cift cizgi gitgide koyulasmisti emin degildim cunku kipkirmizi degildi ama hamileymisim sende hamilesin kesin..ben hamile olmadigim zamanlardada cok test yaptim hicbirzaman cift cizgi cikmamisti demekki hamilesinki 2 cizgi var...ama degilsen bile gununde adet olman lazim yada 1-2 gun gecikir en fazla....

pitircik hamile olma olasiligin cok yuksek cunku bende transfer sonrasi 9 ve 1. Gunlerde test yapmistim cift cizgi gitgide koyulasmisti emin degildim cunku kipkirmizi degildi ama hamileymisim sende hamilesin kesin..ben hamile olmadigim zamanlardada cok test yaptim hicbirzaman cift cizgi cikmamisti demekki hamilesinki 2 cizgi var...ama degilsen bile gununde adet olman lazim yada 1-2 gun gecikir en fazla....

ay inşallah ya valla dediğin gibi olur valla nedim allahım olmayan herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın allah senin bebişini bağışlasın sana inşallah benimde yarın belli olur zaten kanda allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya ben çıldıracam 5.gün transferiydi bugün 9.günüm idrar testi yaptım çıkmadı ya çıldıracam 12.günüde çıkmaz degilmi kızlar ya ben çıldıracam yaaaaaaaaaaaa ilk denememdi olmadı galiba yaaaaaaa olsa silikte olsa sizin gibi çıkardı degilmi

10.gününm yine idrar testi yaptım yine negatiffffffffffffffffffffffffffff tek çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar testi çöpe atmıştım geri aldım yarım saat geçti bidaha bakayım diye ya sanki çok çok hafif ya çok çok azzzzzzzz görünmicek kaar dikkatli bakınca 2.çizgi var gibi ama çok az ya çok dikkatli bakınca sanki ya ne bilim ayy heyecanladım acaba ben mi psikolojik olarak öyle görüyorum ya dngem bozuldu benim ya :):):)

elime aldım testi eczaneye koştum eczacı arkadaşım ümitlenme kanda çıkıyo herşey dedi olabilirde olmayabilirde dedi

elime aldım testi eczaneye koştum eczacı arkadaşım ümitlenme kanda çıkıyo herşey dedi olabilirde olmayabilirde dedi

Beni bile heyecanlandırdın.. Gidip kan testi yaptırsana.. Böyle çok yıprandın...Kanda az da olsa çıkar heralde.. Benim transferim yarın ... Bi süre sonra bende kafayı yerim heralde...

Beni bile heyecanlandırdın.. Gidip kan testi yaptırsana.. Böyle çok yıprandın...Kanda az da olsa çıkar heralde.. Benim transferim yarın ... Bi süre sonra bende kafayı yerim heralde...

testle elimde eczaneye koştum :):) oda ilaçtan olabilir dedi bekle dedi oyüzden beklemedeyim valla şimdilik :):):) hayırlı transferin olur inşallah canım Rabbim bebeşini kucagına almayı nasip eder inşallah çok dikkat et kendine hayırlı haberlerini bekliyoruz bitane m seninde

Back
X