• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
ÇOKKKKKK dikkatli bakınca belli oluyordu sanki altta yeri var ama dolmamış gibi aynen ya :(
sabah yine mi yapsam acaba :(
canım valla bende iki gün falan ananas yedim ama sonra bıraktım kanamam başlayınca kanı sulandırıyor diye
evet evet ben sabah yine yapıyım bari :(

Allahım nolur bizlerden bu mutluluğu esirgeme :(((

canım ben anladım senin dediğini bence hamilesin bide sanırım senin kanaman böle aman aman bi kanama değil sanırım bide ben de ananas yemedim iyi dyolar ama ben antepfıstığı ve kabak çekirdeği yedim test yapmana gelince senin kaçıncı günün bugün testi nezaman yaptın bi yazarmısın

ÇOKKKKKK dikkatli bakınca belli oluyordu sanki altta yeri var ama dolmamış gibi aynen ya :(
sabah yine mi yapsam acaba :(
canım valla bende iki gün falan ananas yedim ama sonra bıraktım kanamam başlayınca kanı sulandırıyor diye
evet evet ben sabah yine yapıyım bari :(

Allahım nolur bizlerden bu mutluluğu esirgeme :(((

senin kaçıncı gün canım transferinin?idrarda 7.günden itibaren çıkabiliyo.eğer çatlatma iğnesi kullanmadıysan transferden sonra.silik ikinci çizgi pozitif oluyo.

canım ben anladım senin dediğini bence hamilesin bide sanırım senin kanaman böle aman aman bi kanama değil sanırım bide ben de ananas yemedim iyi dyolar ama ben antepfıstığı ve kabak çekirdeği yedim test yapmana gelince senin kaçıncı günün bugün testi nezaman yaptın bi yazarmısın

selam canım
bugün 7. günümdü testi de akşama doğru yaptım .
:(((
5. günüde yapmıştım test ama bişe çıkmamıştı...

senin kaçıncı gün canım transferinin?idrarda 7.günden itibaren çıkabiliyo.eğer çatlatma iğnesi kullanmadıysan transferden sonra.silik ikinci çizgi pozitif oluyo.

Selam canım
çatlatma iğnesini ben yumurta toplama işleminden önce vurdum bir daha vurmadım

doktor gerek görmedi .
fitil kullanıyorum vitamin ve folbiol alıyorum ek olarak sadece.
7. günümdü bugün trasfer günü ile birlikte .
5. günde yapmıştım ama ondada çıkmamıştı .
Allahım nasıl bir duygu bu insan resmen kafayı yiyior :((

Selam canım
çatlatma iğnesini ben yumurta toplama işleminden önce vurdum bir daha vurmadım

doktor gerek görmedi .
fitil kullanıyorum vitamin ve folbiol alıyorum ek olarak sadece.
7. günümdü bugün trasfer günü ile birlikte .
5. günde yapmıştım ama ondada çıkmamıştı .
Allahım nasıl bir duygu bu insan resmen kafayı yiyior :((

canım çooooooooooooooook erken bende yaptım aynı hatayı hiç sıkma canını test felan yapma kan tahliline kadar ille yapacaksanda 10veya 11. gün yap bari gerisi boş

çatlatma iğnen yoksa pozitif sonuç pek yanıltmıyo canım.
genelde doğru çıkıyo.ama sen kendini sıkıntıya sokma hiç kan testini bekle bencede.
az kalmış bak.kafanı dağıt biraz kendini strese sokma oldu mu?

KIzlaaaar ben blastokist transferle 6.günü bitiriyorum bu akşam..Hergün sabah akşam 2 kez test yapıyorum :)))) bu gün ilk defa 2 testimde de çoook silik ikinci çizgiyi gördüm..Ama her ikisindede hemen değil fakat yarım saat sonra falan belirginleşmiş oluyorlar..Resmen regl olacakmışım gibi kasık ağrılarım var..arada bir sağlı sollu belime ani kramplar giriyor..Gün içerisinde bazen sarhoşmuşum gibi başım,gözlerim falan dönüyor.Göbeğimdede sanki bişi pıt pıt pıt ediyor..Göğüsümdede sanki öküz oturmuş gibi bir sıkıntı var..Sanki birşey yemişimde yutak boruma takılmış kalmış gibi (Nasıl anlattım ama :) ) Sizce bu belirtiler olumlumu...Bugün ''Ya kahretsin regl olcam galiba''derkeeeen birden umutlandım..Sizce nasıl belirtiler bunlar? ÇOk merak ediyoruuuuuummCADIARZU

KIzlaaaar ben blastokist transferle 6.günü bitiriyorum bu akşam..Hergün sabah akşam 2 kez test yapıyorum :)))) bu gün ilk defa 2 testimde de çoook silik ikinci çizgiyi gördüm..Ama her ikisindede hemen değil fakat yarım saat sonra falan belirginleşmiş oluyorlar..Resmen regl olacakmışım gibi kasık ağrılarım var..arada bir sağlı sollu belime ani kramplar giriyor..Gün içerisinde bazen sarhoşmuşum gibi başım,gözlerim falan dönüyor.Göbeğimdede sanki bişi pıt pıt pıt ediyor..Göğüsümdede sanki öküz oturmuş gibi bir sıkıntı var..Sanki birşey yemişimde yutak boruma takılmış kalmış gibi (Nasıl anlattım ama :) ) Sizce bu belirtiler olumlumu...Bugün ''Ya kahretsin regl olcam galiba''derkeeeen birden umutlandım..Sizce nasıl belirtiler bunlar? ÇOk merak ediyoruuuuuummCADIARZU

canım benim ya :))
inşllllllllllllllll hamilesindir .
beklemek insanı bitiriyor resmen . dilerim müjdeli haberler verirsin inşl

Kızlar hepinize ayrı ayrı çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Teşekkür ederim . Allah hepinizden razı olsun .

canım inşallah hamilesindir.bende o gögsündeki öküz oturması artık iyice hat safaya çıktığı gün artık az sonra kesin patlayacağım dediğim anda öğrendim 8. günün akşamı canımyerimseniben umarım seninde öyle olur

canım benim ya :))
inşllllllllllllllll hamilesindir .
beklemek insanı bitiriyor resmen . dilerim müjdeli haberler verirsin inşl

Evet canım yaaa..Beklemek beni iptal etti..ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.inşallah bende senden güzel haberler duyacağım..Özellikle bekliyorum iyi haberlerini..Ve hissediyorum alkisalkisalkisinşallah duyacağım. :)

canım inşallah hamilesindir.bende o gögsündeki öküz oturması artık iyice hat safaya çıktığı gün artık az sonra kesin patlayacağım dediğim anda öğrendim 8. günün akşamı canımyerimseniben umarım seninde öyle olur

Ayyy inşallah bende de öyle olur canımmm.Allah kuzucuğunu sana bağışlasın,sağlıkla kokla öp inşallah..Darısıda buradaki bütün umut yolcularına...bütün çare bekleyenlere:,bütün meleğini bekleyen melek anne adaylarına olsunnnn.:1hug:

Ayyy inşallah bende de öyle olur canımmm.Allah kuzucuğunu sana bağışlasın,sağlıkla kokla öp inşallah..Darısıda buradaki bütün umut yolcularına...bütün çare bekleyenlere:,bütün meleğini bekleyen melek anne adaylarına olsunnnn.:1hug:

aminnnnn tatlım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ikinci çizgi silik de olsa çıktıysa pozitif canım.ve pozitifte yanlış olma ihtimali çok düşük :)
eğer transferden sonra çatlatma iğnesi yaptırmadıysan hamişsin :)

canım çok güzel anlatmışsında bizler hamilede olsak daha bebişlerimiz en fazla 2 haftalık olacağı için belirti felan olmaz bu görülen belirtiler kullandığımız ilaçların yan etkileri kendimizi hamile gibi hissetmemizi sağlıyo adet olcak gibi hissediyorum diyosun hepimiz hissediyoruz bunu kokma inşallah olmazsın çizgiye gelince evoevo arkadaşımın da dediği gibi eğer transferden sonra çatlatma iğnesi kullandıysan idrartesti pozitif çıkabilir çatlatma iğnesi şaşırtıyor ama çatlatma iğneni transfer öncesi yaptıysan değer pek yanlış çıkmıyo azçıkta çıksa çizgi sonradanda belirginleşse yarım saati geçmicek tabi sonuç doğrudur tabiki yinede Allah bilir burda bekleme süresünde hamile kalıp düşürenini bile gördü herşey 12 günde oldu bitti o yüzden umudunuzu tüketmeyin hep dua edin

bu arada janset hamileymiş başka bi topicde okudum kızlar
jansetcim Allah kucağına almayı nasip etsin:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
bu arada janset hamileymiş başka bi topicde okudum kızlar
jansetcim Allah kucağına almayı nasip etsin:ecrin_bebek:

Evet Nurcancımm çok şaşkınım..Allah dualarımı kabul etti..Benimle iyi dileklerini paylaşan ,bana dua eden bütün arkadaşlarım allah hepinize bu duyguyu yaşatsın ve hepimize sağlıkla kucaklarımızda görmeyi nasip etsin..Çünkü bizimkisi farklı..Her süreci ayrı kıymetli..HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ÇOOKmafoldumben

canım naptın durumun nasıl lekelenme varmı hala

Selam canım
kanamam halen devam ediyor . ne kanamaymış anlamadım regl olsam bile bugüne kadar bitmesi gerekirdi .
ben anormalim normal işim olmadıki bu olsun

sinirlerim bozuldu iyice test gününe de az kaldı
sol kasığıma bir ağrı vuruyor varya bacağıma kadar iniyor dayanılmaz bir ağrı .
perte çıktım :)
belim çok ağrıyor iki gündür bir de ağrılar başladı .

Back
X