İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
ya her gün günde bir pedi doldurmayacak kadar oluyor :((((
regl desem regl değil
yada regl oluyorum ama ilaçlar bastırıor .
yaptığım hiç bir test olumlu deil.
psikopat oldum ben sanırm :(

ya her gün günde bir pedi doldurmayacak kadar oluyor :((((
regl desem regl değil
yada regl oluyorum ama ilaçlar bastırıor .
yaptığım hiç bir test olumlu deil.
psikopat oldum ben sanırm :(

canım kendini bukadar germe senin için daha kötü olur böyle bunalıma girmek ağrılatın olacak günler geçtikçe kanamanada doktorun sorun yok diyorsa eğer panikleme testlere gelşnce canım hap dedim sana benim hap negatifti korkma içini temiz tut dua et rabbim sesini duyar inşallah

Evet Nurcancımm çok şaşkınım..Allah dualarımı kabul etti..Benimle iyi dileklerini paylaşan ,bana dua eden bütün arkadaşlarım allah hepinize bu duyguyu yaşatsın ve hepimize sağlıkla kucaklarımızda görmeyi nasip etsin..Çünkü bizimkisi farklı..Her süreci ayrı kıymetli..HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ÇOOKmafoldumben

saglıklan kucagına almayı nasıp etsın allhım
darısı bıze
duanı eksık etme canım:1hug:a.s.

kızlar idrar testlerine takılmayın yanıltabiliyor insanı 9.gün yaptığım teste ikinci çizgi silik halde çıktı ertesi günü tekrarladım ben daha belirgin bi çizgi beklerken hiçbişey çıkmadı

dayanamayıp 11.gün kan testi yaptıdım ve hamile olduğumu öğrendim çok şükür 4 negatif denemeden sonra delikafaduldendelikafadulden

9.gün yerine 10. günde yapsaydım o silik çizgiyide görmeyip üzüntüden kahrolacaktım bu arada belirti filan aramayın yok öyle bişey

canım benimde aynısı oldu işte.cuma günü silik çizgi cıktı pazar günü hiç bişi yok.düşünmekten helak oldum ya.acaba başka bişi mi diye:(rahatlattın sen valla.saolasın

valla 1 hafta sonra 2 ay olacak adet olmayalı.adetim düzrensizdi ama en fazla 12 gün falan.anlamadım.test böyle yapınca iyice şaşırdım

esracım sen hep başkalarına yorum yazıyosun hiç sana halini soran yok :)))))))) sen ne yapıyorsun nasıl geçiyor tedavin

aslında cok varda sana rast gelen yok demekki
tahlıllerım dun bıttı cok sukur sorun yok
salıda doktorlan gorusecegız ınş baslıcaz:nazar:

aslında cok varda sana rast gelen yok demekki
tahlıllerım dun bıttı cok sukur sorun yok
salıda doktorlan gorusecegız ınş baslıcaz:nazar:

inşallah canım ya hadi hayırlısı olsun çoğu bitmiş azı kalmış o testler ölüm gibi insan bian önce bitsede ilaçlara başlasam diyo :))))))))) ben fazla topicte yokum 5-6 tane var sabit girdiğim ondan raslamadım heralde :))))))) aman olsun iyi olsun herkezde

Son düzenleme:
inşallah canım ya hadi hayırlısı olsun çoğu bitmiş azı kalmış o testler ölüm gibi insan bian önce bitsede ilaçlara başlasam diyo :))))))))) ben fazla topicte yokum 5-6 tane var sabit girdiğim ondan raslamadım heralde :))))))) aman olsun iyi olsun herkezde

en zoru o bekleme kısmı bence :)

a o zor doğru ama insan genede o kısmı daha çok seviyo diğer kısımlar teferruat olduğu için insan bian önce bitsin istiyo şimdi eğer kısa tedavi uygulanırsa 2 haftaya kadar felan yumurta toplanır

bnde sorun cıkmadı kısa uygulanırmı sence sorunsuz olanlara uzun dıe duymustum ?

Back
X