• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
canım değerlerim çok düşük çıktı yani olmadı malesef.eşim 2 gün sonra tekrarlayalım diyor ama bilmiyorum moralimiz çok bozuk.Rabbim kimseye çocuk hasreti çektirmesin.İNŞALLAH senin yüzün güler...

gülüm sen testini bidaha yaptır her ihtimale karşı test gününmüydü ki bugün

Son düzenleme:
benim 15. gün idrarda negatifti 11, gün kanda pozitifti

ooooo o kadar uzun surede ıdrarda cıkmayısı enteresan demı ?
demekkı hıc aldanmamak lazım
ben hıc bır sekılde yapmayacagım ıdrar
erken sevınmenın yada uzulmenın bır anlamı yok
en ıyısı kan testını beklemek

ooooo o kadar uzun surede ıdrarda cıkmayısı enteresan demı ?
demekkı hıc aldanmamak lazım
ben hıc bır sekılde yapmayacagım ıdrar
erken sevınmenın yada uzulmenın bır anlamı yok
en ıyısı kan testını beklemek

esracım bide çatlatma iğneleri yüzünden idrarda pozitif sonuç alıp sevinen sonrada kanda negatif gören çok arkadaş var doktorlar o yüzden kan testi yaptırın diyo ben 4 idrar yaptım hep negatifi gördüm belki daha yapsam gene görürdüm :))))))))) benim değer düşüktü o yüzden negatif çıkıyomuş dediğin gibi test yapmamak lazım boşuna

esracım bide çatlatma iğneleri yüzünden idrarda pozitif sonuç alıp sevinen sonrada kanda negatif gören çok arkadaş var doktorlar o yüzden kan testi yaptırın diyo ben 4 idrar yaptım hep negatifi gördüm belki daha yapsam gene görürdüm :))))))))) benim değer düşüktü o yüzden negatif çıkıyomuş dediğin gibi test yapmamak lazım boşuna

herkes ıcın hayırlısı olsun ınşşşş herkes gorsun o cıft czgıyı:nazar:

Pozitif sonuç alıp bebeğiyle bekleyenler
yeni bir topic açtık gebe kalan arkadaşları bekliyoruz birbirimize orda sorularımızı ve merak ettiklerimizi sorabiliriz

benim bugun 7 gun oldu kan testim ayik 1 inde idrar testi yapmak istiyorum ama cookta korkuyorum yapsam mi acaba... ne dersiniz??????

Canim Benimde bugun 7. gunum catlayacam meraktan.. Burdaki yazilanlari okuyup kendimce degerlendirme yapiyorum.. Test yapayimmi yapmayimmi diye ama birde negatif sonuc almaktan korkuyorum.. Saglikli bir sonuc icin en iyisi 11. gunu beklemek sanirim

evet canım hatta 11 değil idrar genelde 15. günde net sonuç veriyo sen kan tahlilini bekle ben idrarda hiç pozitifi göredim kanda belli oldu

Back
X