• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
nurcan 306 iyi geceler,

benim bugün transferde 7. günüm ,sizin sanırım gebeliğiniz var hayırlı olsun , tutunma belirtileriniz olmuş muydu paylaşırsanız sevinirim ve 12. günde mi test yaptırdınız?

nurcan hamıle oldugu halde ıdrarda cıkmamısdı
kan tahlılınde ogrendı 12. gun

transferin 7. günü dayanamayıp idrar testi yaptım. 5 dakika sonra silik ikinci çizgiyi gördüm inşallah hamileyimdir bilemiyrum silikte olsa çıktı ama negatif olsaydı ikinci çizgi gözükürmüydü offffff beklemek ne zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benim 8.gün idrar testim negatifti 12.gün kan testi sonucum 208 çıktı. Adet gününden önce hamilelik varsa çıkıyor deniyor ama koca bi palavra bu tip testler. Adet günü geçmeden idrar testine güvenip üzülmemek lazım.

transferin 7. günü dayanamayıp idrar testi yaptım. 5 dakika sonra silik ikinci çizgiyi gördüm inşallah hamileyimdir bilemiyrum silikte olsa çıktı ama negatif olsaydı ikinci çizgi gözükürmüydü offffff beklemek ne zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun

ınş dogrudur canım cunku ılaclardan dolayı ynltma payı olabılıor
kan tahlılnde ogrenebılırsın aslında

Benim 8.gün idrar testim negatifti 12.gün kan testi sonucum 208 çıktı. Adet gününden önce hamilelik varsa çıkıyor deniyor ama koca bi palavra bu tip testler. Adet günü geçmeden idrar testine güvenip üzülmemek lazım.

bncedeeeeeeeee
en az 10. gunde bnece dırek kan tahlılı yaptırın

rabbım herkese cıft cızgıyı gstersınnnnn

hayırlı olsun tebrik ederim bnm 7. gün idrarda çıkmıştı doğru söylüyosun pek çok kişide çıkmıyor üzülecekse kişi hiç yapmamalı ama palavra demekde ne kadar doğru bilmiyorum sonuçta idrarda 7 gün 8 gün pozitifi görenler var bünyeye göre değişiyor sanırım

hayırlı olsun tebrik ederim bnm 7. gün idrarda çıkmıştı doğru söylüyosun pek çok kişide çıkmıyor üzülecekse kişi hiç yapmamalı ama palavra demekde ne kadar doğru bilmiyorum sonuçta idrarda 7 gün 8 gün pozitifi görenler var bünyeye göre değişiyor sanırım

tatlım sen kanda ogrendın değilmiiiii

nurcan 306 iyi geceler,

benim bugün transferde 7. günüm ,sizin sanırım gebeliğiniz var hayırlı olsun , tutunma belirtileriniz olmuş muydu paylaşırsanız sevinirim ve 12. günde mi test yaptırdınız?

evet esracım doğru sölemiş ben kanda öğrendim hatta nasılsa tutmadı diye gayet rahat hareket ediyodum :)))))))))) bu arada esracım senin transfer nezaman ineler bitti sanırım

kızlar unutmayınki kullandığımız çatlatma iğneleride pozitif gösteriyor birde embrio hemen tutunduysa pozitif görülüyor ama geç tutunan yada geç gelişmeye başlayan emrişiolar idrar testinde gözükmüyor birde ben bu idrar testlerinin araştırmasını yaptım idrar testinin kalitesine göre değişirmiş erken sonuç alma mesela genelde 3tl ve 5 tl arası idrar testleri ama bir iki eczaneye sordum herkez alabilsin diye bu ucuzları getiriyorlarmış bir eczane bana gösterdi ismini unuttum eczanenin 8tl 10 tl arası fiyatla sattılan bir test mutlaka kısa dönemdeki sonucu bile gösterir dedi yani ama hemşireler özellikle sölüyor idrar testi yapmayın diye bukadar yıl bebeğiimiz olsun diye bekledik 12 günde bekliyi verin arkadaşlar en azından eğer gebe iseniz bebeğinizi yok yere üzmemiş olursunuz yada eşinizi kendinizi tutmamış bi gebelikle mutlu edip sonra hüsrana uğramamış olursunuz

teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allah isyeten herkese versin inşşşşş
Palavra dememin sebebi şu; adet dönemime 5-7 gün kala gebeliği saptadığı iddiasındaydı bu testler ve fiyatı diğer testlere göre oldukça pahalı. Böyle bir iddian varsa ve hamileliği saptayamıyorsa palavra. ".Fortel gebelik testi ultra hassastır ve gebelik hormonu hCG nin 10 mlU/ ml kadar düşük miktarlarını dahi tespit edebilir." diyor prospektüste benim 8.gün değerimin yaklaşık 50mlU olması lazım 12.gün değerine göre ama çıkmadı.Olan parama oldu. Fortele verdiğim paranın üstüne 5 tl daha versem kan testi yaptırmam mümkündü halbuki:)
Yani kısacası şu idrar testlerinde pozitif çıksa bile kimin içi %100 rahat edip ben hamileyim diyebiliyorki 12 gün dolup kan testi yapılmadan. Asıl mesele bu:)

canım sana katılıyorum 4 ayrı test denedim hhepsi negatifti tutmadıdiye hiiiiiiiiiç dikkat etmedim kendime bide üzüldüm okadar ama kan testim pozitifti boşa üzülmüşüm

nurcan btıı ıgnelerım saatın 12.5 olmasını beklıorum catlatma ıgnemı yaptırmaya gıdecegım
cumada yumoslarım toplanacak naspse
pazartesı yada cars transfer rabbım nasp ederse
duanı eksık etme

nurcan btıı ıgnelerım saatın 12.5 olmasını beklıorum catlatma ıgnemı yaptırmaya gıdecegım
cumada yumoslarım toplanacak naspse
pazartesı yada cars transfer rabbım nasp ederse
duanı eksık etme

hadi hayırlısıyla benimde cuma yumoşlar toplandı çarşamba transfer olmuştu
cumada sonuç öğrenmiştik yine inşlhhh sennde güzel haberlerinii alırız

nazim 83 canim bende bugece catlatma ignemi yaptim dus almak istiyorum ama cesaret edemedim herhangi bir zarari olurmu cuma gunu benimde yumurta toplamaislemim:71::71:

nazim 83 canim bende bugece catlatma ignemi yaptim dus almak istiyorum ama cesaret edemedim herhangi bir zarari olurmu cuma gunu benimde yumurta toplamaislemim:71::71:

valla olmaz heralde canım çok sıcak olmadan duş alabilirsin sanırım ben yumurta toplanacağı gün duş alıp gitmiştim bişey olacağını sanmam ama sen yinede içim rahat etsin dersen yıkanma hayırlı olsun tedavin cuma dua ederim sizlere inşlhh allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

valla olmaz heralde canım çok sıcak olmadan duş alabilirsin sanırım ben yumurta toplanacağı gün duş alıp gitmiştim bişey olacağını sanmam ama sen yinede içim rahat etsin dersen yıkanma hayırlı olsun tedavin cuma dua ederim sizlere inşlhh allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

canim cokk sagol en iyisi yarin dus alayim
sagol canim sizin dualriniza cok ihtiyacmiz var
rabbim sanada bebesini saglikla kucagina almayi nasip etsin:71::71:

Selam Kizlar.. Bugun 11. günüm.. Ayin 3. de test gunum var ve ben o gune kadar idrar testi yapmayi dusunmuyorum.. Negatif ciksa acaba kanda pozitif cikabilirmi diye strese girecegimi biliyorum.. Zaten yarin adet gunum tutmadiysa adet görürüm.. Herseyin hayirlisi diyorum

hadi hayırlısıyla benimde cuma yumoşlar toplandı çarşamba transfer olmuştu
cumada sonuç öğrenmiştik yine inşlhhh sennde güzel haberlerinii alırız
ay ınşşşşşş sonucumda senınkı gıbı pozıtıf olsun ınşşşşşş
transferin 7. günü idrarda silik ikinci çizgi çıktı 9. gün daha belirgindi 10. günde kanda 90 la olduğunu öğrendim canım ama arkadaşların dediği gibi idrarda ki ilaçların etkisimiydi onu bilmiyorum
ıste ben ıdarar testı yapmıcam buyuk ıhtımallen
bnde gece oldum catlatma ıgnesı brazdn sacımı boyatmaya gıdecegım gelıncede banyo yapacagım
asıl yarın yapmaman lazım amelıyattan sonra sampuan pek ıı olmaz
ama bnce ınce dusunme ben hıc dusunmuyorum sakındıgın goze cop batar rahat ol
duamdasın emın ol
Selam Kizlar.. Bugun 11. günüm.. Ayin 3. de test gunum var ve ben o gune kadar idrar testi yapmayi dusunmuyorum.. Negatif ciksa acaba kanda pozitif cikabilirmi diye strese girecegimi biliyorum.. Zaten yarin adet gunum tutmadiysa adet görürüm.. Herseyin hayirlisi diyorum

hakknda hayırlısı olsun 2. denemenı yaptırdın demı berna ılkını hatırlıorum cunku

Back
X