• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
ilk denememde (5. gün blast embriyo transferi, yasadan dolayı tek) transferden sonraki 7. gün çok silik gölge gibi belirsiz bir çizgi. maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı.

ikinci denememde (5. gün dondurulmuş blast, yasadan dolayı tek) transferden sonraki 6. gün silik çizgi, aynı gün kan testi 54 çıkmıştı. maalesef boş gebelik ve kürtajla sonuçlandı.

bu ıkıncı denememdi.... blast embrıyoydu bugun 10.gunum ıdrar testınde negatıf cıktı..... bütün ümitlerım tukendı... 5 subat cumartesı test gunum ama sonucun degısecegını hiç sanmıyorum... rabbım ne olurbır mucıze gönder bana....:50:

7. gün kanda negatif alıp sonra pozitifi gören var mı?

ha ha 7. günmü ben 6. gün başladım idrar testine hergün bitene bider hep farklı marka yapıyodum :))))) sanki marka değişince sonuuç değişecek heeeeeeeeep negatif bende gayet şekil takılıyom tutmadı diye gezip tozdum ama genede yavaş yavaş 11. gün ölesine gittim tutmadı nasılsa diye sonuç pozitif biraz düşüktü değerim 5 di ama oda geç tutununca oluyormuş :)hatta hemşirem biz sana idrar testi yapma demedikmi dedi

ha ha 7. günmü ben 6. gün başladım idrar testine hergün bitene bider hep farklı marka yapıyodum :))))) sanki marka değişince sonuuç değişecek heeeeeeeeep negatif bende gayet şekil takılıyom tutmadı diye gezip tozdum ama genede yavaş yavaş 11. gün ölesine gittim tutmadı nasılsa diye sonuç pozitif biraz düşüktü değerim 5 di ama oda geç tutununca oluyormuş :)hatta hemşirem biz sana idrar testi yapma demedikmi dedi

bende 5. gunu yapmistim nrgatif ti 9. gunu yaptim pozitif cikti
bende negatifi gorunce tutmadi diye kendimi biraktim
nasilsa tutmadi diye gezdim, tozdum, misafir agirladim, temizlik yaptim ama sonuc pozitiftiiiiiii

canlarım ya ben idrarda yatım zaten çıkmadı. 7. gün dayanamayıp kanda baktırdım sonuç 1.0 dı. Yani kanda da negatif. Test günümde de kanda baktırdım yine negatifti.İdrarda çıkmıyor ama 7. ve 8. gün kanda çıkıyor....

canlarım ya ben idrarda yatım zaten çıkmadı. 7. gün dayanamayıp kanda baktırdım sonuç 1.0 dı. Yani kanda da negatif. Test günümde de kanda baktırdım yine negatifti.İdrarda çıkmıyor ama 7. ve 8. gün kanda çıkıyor....

kanda bileemem canım bn idrarda yaptım sadece testi 11. gün yaptım düşüktü ama çıktı değerim

bugün transferden sonraki 9. günüm gittim kanda baktırdım 1.68 negatif test tarihim pazartesi ozamana kadar yükselirmi yoksa sonucum bumu olur öyle inandırmıştımki kendimi :43:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar,birşey sormak istiyorum,progestan kullanan arkadaşlar,ilaç bende inanılmaz baş dönmesi ve uyku yapıyor,günde kez alıyorum yarım saat sonrasında kesin uyumuş oluyorum...
sizdeki etkileri nasıl???
çalışmıyorum evdeyim diye rahatım sürekli uyuyorum....ama bu ilacı alıp çalışan arkadaşlar ne yapıyor?merak ediyorum...

ayyyyyyyyyyy benimde 8. günümm cok heyecanlıyım test günüm 25 mart ama dayamayıp idrar yapsammı diyorum..:26:
5. gün embriyosu ilk denemem cokk heyacnlıyımmmmm.:52::52:
bende progestan kullanıyorum ama vajinadan günde 3 kez bendede acayip uyku yapıyoo..

ayyyyyyyyyyy benimde 8. günümm cok heyecanlıyım test günüm 25 mart ama dayamayıp idrar yapsammı diyorum..:26:
5. gün embriyosu ilk denemem cokk heyacnlıyımmmmm.:52::52:
bende progestan kullanıyorum ama vajinadan günde 3 kez bendede acayip uyku yapıyoo..

progestan uyku yapmazki inşallah hamilesindir canım hadi hayırlısı. idrarda çıkmaya bilir sakın moralini bozma kanda çıkar.

Back
X