• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
Kizlarrr HAMILYEIMMMMMMMMMMM :66::66::66::66::66:

gözünaydın sanki kendi hamile olduğumu öğrendiğim güne gittimdee saatlercee mutluluktan ağlamıştımm

hiç unutmam idrar testine bakıp bakıp ağladığımıı

canım kızım şimdii 3 aylık rabbim sana şükürler olsunn

darısı başına cnm tebriklerr

bu müthiş bir duyguu

anne olmak gibisii yokkk

gözünaydın sanki kendi hamile olduğumu öğrendiğim güne gittimdee saatlercee mutluluktan ağlamıştımm

hiç unutmam idrar testine bakıp bakıp ağladığımıı

canım kızım şimdii 3 aylık rabbim sana şükürler olsunn

darısı başına cnm tebriklerr

bu müthiş bir duyguu

anne olmak gibisii yokkk

Cok tesekkur ederim canim ben hala inanamiyorum dedigin hala teste bakiyorum kan testi sonucuna bakiyorum cok garip geliyo:61::61:

çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin tatlım kucağına almayıda nasip etsin İNŞALLAH.:nazar::34:

Allah razi olsun canim ..AMinnnnnnnnnn

merhaba arkadaşlar bende 8. gün yaptım idrar testi ve pozitif çıktı hemde silik filan değil baya belirgin bir şekilde birinci dk.da çıktı. çok sevindim ama sonu nasıl olur bilemiyorum şimdi kan testi yaptırmaya daha çok korkuyorum ama yaaaa

merhaba arkadaşlar bende 8. gün yaptım idrar testi ve pozitif çıktı hemde silik filan değil baya belirgin bir şekilde birinci dk.da çıktı. çok sevindim ama sonu nasıl olur bilemiyorum şimdi kan testi yaptırmaya daha çok korkuyorum ama yaaaa

gözün aydın canım ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH cümle isteyenlerede nasip etsin İNŞALLAH.

ya kafam karıştı. 8.,9. ve 10. günlerde pozitifi gayet net görmüştüm ama bugün yaptığım testte 2.çizgi çok silik belirdi ve 5 dk. içinde eğil yaklaşık yarın saat içinde. ne şimdi ben hiçbişi anlamadım bundan. bana yardım edin kafayı yemek üzereyim????

kızlarrrr transferimin 9.gündeyim idrar testi yapsammı?karar veremiyorum evde bitane var ben dayanamıyoum kendimi çok zor tutuyorum çıkar mı acaba?

12 gün olmasına ragmen Kanda 116 çıktı idrarda negatif çıktı.. İyiki dahada öncesinden idrar testi yapmamışım, mpralim çok bozulurdu. Yarına tekrar kan verecegim inş degerim artmıştır.

Bu msjiniz bana cok buyuk moral oldu.bugun 11.gunum ve idrar testi yaptim sonuc negatifti umudum kalmamisti tek cizgiyi gorunce ama simdi yine moralim duzeldi pztsi kan testi
Var insallah pozitifdir.

nisan ayında tüp bebek denemem oldu ve ben 2.günnden başladım idrar testi yapmaya ve süprizzzzzz 4.gün hayaaalllllllllllll bir çizgi yakaladım ve 5.günü netleşti testim ve ve gün gün arta arta gitti gebelik testimdeki 2.çizgi 10.güne kadar arttı koyuluk ama hala silikti.dedim bunda bir ssorun var 12.gün testte gittim 23.19 çıktı degerim doktorum tebrik etti hamilesin dedi çok sevindik bayram etttik ama 14.gün degerim 13 e düştü sonrada 2.5 malum :(( bu arada ben en baştan itibaren ovulasyon testi de yaptım ve biliyorsunuz lh hormonu hcg hormonundan daha çabuk karışıyor gebelik varsa idrara ve kopkoyu yakaladım ondada çizgileri yani gebelik testim silikken ovulasyon testim kopkoyuydu...resimleride ekliyim belki arkadaşlara örnek olur....

Eklentiler

• $07042013712.webp
    $07042013712.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 3.575
  • $07042013710.webp
    $07042013710.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 3.273
  • $06042013701.webp
    $06042013701.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 1.764
  • $04042013655.webp
    $04042013655.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 2.364
  • $02042013584.webp
    $02042013584.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 982
  • $02042013582.webp
    $02042013582.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 828
Yarin 5.gunun ilk testiimii yapacagimm amaa uzulmeyecegim cunkii ciomiycakk sadece kendimii acutacagim....asill testimii 8.gun yapcammm

selam arkadaşlar bugün transferden sonra 9.günüm idrar testi yaptım ve sonuç negatif çıktı ne yapacağımı bilemedim bide sizlerin yazılarınızı okudukça üzüleyim mi yoksa umut etmeye devam mı edeyim cumartesi günü kan testi yaptıracağım. şuan büyük bi boşluktayım lütfen dualarınızın arasına benide ekleyin...

Kizlar acil yardiiimmm.bugun 10. gunum transferden sonra. İdrar testi yaptim.once cok belirsizdi 5dakika sonra biraz daha belirginlesti.yani kipkirmizi degildi ama cizgi gorunuyordu.arkadasim yanimdaydi o dediki ben bu testleri cok yaptim eger olmasaydi hic cizgi cikmazdi.ben acaba kullandigimiz ilclardan var gibi cikar mi diye dusundum.ACİL YARDİİMM

Konuyu güncel tutalım kizlaaarrr 6.gunum hayalet cizgiyi gördüm devamini yazarim inşallah

Konu güncel olsun;) 3.gün transferi benim ilk günden başladım idrarda bakmaya, 5.gün gölge belirdi fotoda net degil ama ben görebiliyodum sonra sırayla 6.gün 7.gün ve bugün 8.gün... insallah Rabbim devamini nasip eder bu 3.denemem kan testine 4gün var daha hicbir belirtim yok yardımcı olur inşallah sizlere şu mübarek günlerde tüm tedavi görenlere sonuç bekleyenlere en hayırlısını diliyorum, dualarım sizinle.

Back
X