• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
Konu güncel olsun;) 3.gün transferi benim ilk günden başladım idrarda bakmaya, 5.gün gölge belirdi fotoda net degil ama ben görebiliyodum sonra sırayla 6.gün 7.gün ve bugün 8.gün... insallah Rabbim devamini nasip eder bu 3.denemem kan testine 4gün var daha hicbir belirtim yok yardımcı olur inşallah sizlere şu mübarek günlerde tüm tedavi görenlere sonuç bekleyenlere en hayırlısını diliyorum, dualarım sizinle.

testlerin içlerini açmışsın sanırım. ben son ikisinde ikinci çizgiyi gördüm. inşallah bebeğin tutunmuştur. erken çıktığına göre çoğul gebelik olabilrsin

Konu güncel olsun;) 3.gün transferi benim ilk günden başladım idrarda bakmaya, 5.gün gölge belirdi fotoda net degil ama ben görebiliyodum sonra sırayla 6.gün 7.gün ve bugün 8.gün... insallah Rabbim devamini nasip eder bu 3.denemem kan testine 4gün var daha hicbir belirtim yok yardımcı olur inşallah sizlere şu mübarek günlerde tüm tedavi görenlere sonuç bekleyenlere en hayırlısını diliyorum, dualarım sizinle.

bende 6 .günden başladım test yapmaya hayalet çizgi gördüm her gün devam ettim yapmaya 10.gün dayanamadım 153 çıktı sonucum hamdolsun gebeyim dvamı olsun inşallah :nazar::1: bu arada ovulasyon testinde hep 2 çizgi kopkoyuydu :1::1: 2 embriyo transferi ama biri tuttu :nazar::49:

İnşallahh... Sagolun kızlar.. son testim 8.gündü 9.gün dahada koyulaştı t çizgisinr yakın artık çizgilerim çok erken görünmeside korkuttu beni dış gebelik açısından öyle oluncada deger yüksek seyredip idrarda çıkabiliyormuş kan testim salı günü ısrarla bekliyoruz ama ters bisey olsa agrim olurmuydu? Veya lekelenme kanama? Bende hicbisey yok gögüs büyümesi dışında

testlerin içlerini açmışsın sanırım. ben son ikisinde ikinci çizgiyi gördüm. inşallah bebeğin tutunmuştur. erken çıktığına göre çoğul gebelik olabilrsin
Evet canım içlerini açtım çünkü strip test kullandım ben öbür türlü çok fazla damlatıyorum idrarı ayarlayamiyorum elimi bitürlü saglıklı sonuc vermeyebiliyo çok fazla kaçıncada böyle daha garanti geliyo bana, buarada artık cizgilerim net koyu kırmızı yarin kan tahlili...

bende 6 .günden başladım test yapmaya hayalet çizgi gördüm her gün devam ettim yapmaya 10.gün dayanamadım 153 çıktı sonucum hamdolsun gebeyim dvamı olsun inşallah :nazar::1: bu arada ovulasyon testinde hep 2 çizgi kopkoyuydu :1::1: 2 embriyo transferi ama biri tuttu :nazar::49:
MAŞAALLAH SİZE... Darısı bizlere inşallah

MAŞAALLAH SİZE... Darısı bizlere inşallah

kan testi verdin mi merak ettim. ben de bayramdan sonra tüp bebek yaptıracaktım. rabbim nasip etti. şu an ikizlere hamileyim. darısı sana inşallah. cinsiyetleri belli değil bende bunu merak ediyorum hayırlısı sağlıklı olsunlar inşallah

kan testi verdin mi merak ettim. ben de bayramdan sonra tüp bebek yaptıracaktım. rabbim nasip etti. şu an ikizlere hamileyim. darısı sana inşallah. cinsiyetleri belli değil bende bunu merak ediyorum hayırlısı sağlıklı olsunlar inşallah
Az önce öğrendim 12.gün değerim 140.00 ml/u düşükmü değerim normalmi bugün için? Panik oldum yaa nedendir bilmem:((

benim 12 günümde 110 du daha sonra kendi doktoruma gittim orda 1000 çıktı. normal bence .
gözün aydın.
Çok şükür yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden ve bugüne dek cvp veren tüm kızlardan Allah hepimizin kucaklarını doldursun insallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine..

6.gun ıdrar testınde sılık cızgı 7.gun kantestınde 110.50 pozıtıf allaha sukurler olsun darısı cumle ısteyene nasıp olsu banada saglıkla kucagıma almak nasıp olsun busefer

Slm kizlar bnimde transferimin bugun 10. Gunu 9.gun idrar testinde biri silikte olsa pozitif cikti acaba hamilemiyimdir.5gun once catlatma ignemi vurdum acaba onun etkisimidir??? test gunude carsamba ama dayanamiyorum artik.

Bu catlatma ignesinin adi ne bana vermedi drum.ben sadece 3 gunde bir proluton oluyorum.merak ettim

Back
X