- 1 Mayıs 2015
- 501
- 296
- 103
- 30
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
9 GUN NEGATIF YRN 14 VE YENIDEN TEST YAPACGM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7-8 dk sonra baktınmı hayalet cızgı var gııbı gelıyor bana..9 GUN NEGATIF YRN 14 VE YENIDEN TEST YAPACGM
yarın kacıncı gunun9 GUN NEGATIF YRN 14 VE YENIDEN TEST YAPACGM
Selam herkese bugün benim 7. günüm yarın sabah idrar testi yapsam mı ki çok kararsızım
tup bebek degıl sanırım cnmSabh test yaptim ve adet oldum![]()
3. gün embriyosu bu arada bu ikinci denemem ilkinde kimyasal gebelik olmuştuyarın kacıncı gunun
Kaçıncı gun emnrıyosu cnm
Yok degiltup bebek degıl sanırım cnm
Merak ettim test yaptınızmı acaba benimde 2.denemem kimyasal olmuştu inşallah pozitifdir3. gün embriyosu bu arada bu ikinci denemem ilkinde kimyasal gebelik olmuştu
Yapmadım. Zaten çok erken olduğunu biliyorum özellikle idrar testi için. Varsa da yoksa da umut etmek daha güzel geliyor şimdilik. Zaten betahcg 7-9 günde kana geçmeye başliyor. O açidan sabredebildiğim kadar sabretmek istiyorum.Merak ettim test yaptınızmı acaba benimde 2.denemem kimyasal olmuştu inşallah pozitifdir
Inşallah pozitiftir ama yerinde olsam kanda baktirip kafami rahatlatirdim.bı yapıyorum sılık cızgı var baska marka testte goremedım..anlamadımkı..allahım hayırlı kıl yarabbim
12 .gun persembe..sabredeyım dıyorum.10.gunde cıkarmı 3.gun embrıyo..bugun 10.gun..2 gun daha umutumolsun ıstıyrumInşallah pozitiftir ama yerinde olsam kanda baktirip kafami rahatlatirdim.
Yani idrarda pozitifliği yakaladiysan önce kana karıştığını düşünürsek kesin çıkar bir de idrar testlerin ne kadar betahcg ye duyarli hiç karşilaştirdin mi değerleri değişebiliyor çünkü12 .gun persembe..sabredeyım dıyorum.10.gunde cıkarmı 3.gun embrıyo..bugun 10.gun..2 gun daha umutumolsun ıstıyrum
Benim tüp bebek merkezimde 2 defada 10. Gün istediler testimi hatta 10.günden önce çıkmaz dediler a a ben 8.gün idrarda da kandada gördüm ve 3.gün embriyosuydu12 .gun persembe..sabredeyım dıyorum.10.gunde cıkarmı 3.gun embrıyo..bugun 10.gun..2 gun daha umutumolsun ıstıyrum
canım çıkar aslında ama ara değer çıkarsa canım sıkılır idrar testi pozitifse korkma derim ben 7. günü pozitifi görmiştim. hadi hayırlısı12 .gun persembe..sabredeyım dıyorum.10.gunde cıkarmı 3.gun embrıyo..bugun 10.gun..2 gun daha umutumolsun ıstıyrum
insalah cnm yacanım çıkar aslında ama ara değer çıkarsa canım sıkılır idrar testi pozitifse korkma derim ben 7. günü pozitifi görmiştim. hadi hayırlısı
İnşallah hayırlı haberini veririsin canım. Bende zor tutuyorum kendimi. Haftasonu zor gelecek.bı yapıyorum sılık cızgı var baska marka testte goremedım..anlamadımkı..allahım hayırlı kıl yarabbim