- 22 Ağustos 2015
- 199
- 90
- 98
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
Kızlarr kasıklarımda ani kramplar batmalar oluyooo sizinde olmuşmuydu bugün başladıı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm değerin çoook iyi maşallaaahhhh bidaha ne zaman yaptıracaksn seninle aynı gidiyo sayılırızCanim 69'dan 176'ya cikmis![]()
Canim doktorum yaptirma bi daha dediCanımm değerin çoook iyi maşallaaahhhh bidaha ne zaman yaptıracaksn seninle aynı gidiyo sayılırız
Adet olcakmisim gibi acaip kramplar giriyor arada korkuyorum ben de canimKızlarr kasıklarımda ani kramplar batmalar oluyooo sizinde olmuşmuydu bugün başladıı
Korkma canim dondurulmuslarda hcg her zaman daha yuksek oluyor, bebisin guzel guzel tutunuyo sana isteKız benil çok tuhaf bişi oldu 5. Gün 34,84 çıkmıştı ya bugün 7. Günüm bi baktırdım 127 ye fırlamış baya çok artmış açıkcası korktum biraz
Her hamileliğin belirtisi farklıdır. Bence bunları kafana takıp da canını sıkma. Seni rahatlatacaksa bir de kan ver istersen sonuçta gördüğün çizgi neyin nesiymiş anlarız böylelikle.Merhaba arkadaşlar 1,5 sene önceden bilen bilir tam pozitif olmuşken 3.denememiz kalp atışı durmuş düşük yapmıştım bi cesaret yine denedim bu kez 5.gün transferi oldu bugün 6.günüm 3 gündür idrar testi yapıyorum fotodaki gibi çıkıyor miratech marka ucuz testlerden ilk 10 dk gölge gibi test yeri belli sonrasında koyulaşma oluyor biraz daha bu arada 4.günden buyana leke tarzında kanama yaşıyorum önceki hamilelikte olan hiçbir belirti yok ne göğüs acısı ne kasık ağrısı sanki adet olduğumuzda sökülüp bir rahatlama boşluk oluşur ya vücudumuzda o durumdayım sizce durum çokmu vahim ? Kanama olayını hiç anlayamadım 2 negatif denememde bile adetim ilaçlardan 5/6 gün sonra gelmişti çok kötüyüm bu defa
Canim 5. Gun embryosu demissin dondurulmus muydu peki yoksa taze embryo muydu eger ilac kullaniyorsan aldanma canim ben hayal krikligi yasamistim hepsi kullandigim ilaclarin etkisiyle cikmis test gunumde bir baktim.hicbirsey cikmadi doktorun dedigi gunde yaptir derim ilac kullandiysan. Simdi ben dondurulmuslarla devam ettim yoluma bugun 9. Gunum ve negatif gorunuyor suanda ama umutsuzluga kapilmiyorum 14. Gun yap dedi doktorum..Merhaba arkadaşlar 1,5 sene önceden bilen bilir tam pozitif olmuşken 3.denememiz kalp atışı durmuş düşük yapmıştım bi cesaret yine denedim bu kez 5.gün transferi oldu bugün 6.günüm 3 gündür idrar testi yapıyorum fotodaki gibi çıkıyor miratech marka ucuz testlerden ilk 10 dk gölge gibi test yeri belli sonrasında koyulaşma oluyor biraz daha bu arada 4.günden buyana leke tarzında kanama yaşıyorum önceki hamilelikte olan hiçbir belirti yok ne göğüs acısı ne kasık ağrısı sanki adet olduğumuzda sökülüp bir rahatlama boşluk oluşur ya vücudumuzda o durumdayım sizce durum çokmu vahim ? Kanama olayını hiç anlayamadım 2 negatif denememde bile adetim ilaçlardan 5/6 gün sonra gelmişti çok kötüyüm bu defa
Bende canim 9..vun negatif gordum ama uzulme gununu bekle..Arkadaslar mrb. Bugün transferimin 8. günü eczaneden pelly diye bir marka normal gebelik testi yaptim negatif çıktı. herkes yazmış erkenden idrarda çıkmış. erken gebelik testimi yaptınız. yada benm minikler tutunamadı mi şaşırdım kaldim.
merhaba arkadaslar dunden beri bu topigi bastan asagi her mesaji okudum benim bugun transferimin 7. gunundeyim dun bende herkes gibi dayanamayip test yaptim benim burada 3. gun embiryosuydu test negatif cikti cope attim, bugun copten cikarip tekrar baktigimda golge gibi 2. cizgi vardi sizce ne anlama geliyor??
benim 22 aylik bir oglum var ona hamile kaldigimda cok agrilarim olmustu simdiyse hicbir belirtim yok[/QUOTE
Ilac igne falan kullaniyorsan cok umutlanma canim cunku aynisini yasadim sonunhusran oldu insallah bebisin seninledir ama suanda ignelerin etkisiyle pozitif gorunuyor olabilir..
canim ben fitil disinda ilac yada igne kullanmiyorum dun 8. gunumdu yine idrar testi yaptim bu defa ilk dkda coookkk silikIlac ig
Fitili bilmiyorum ama igne kullanmistim o yuzden de pozitif cikiyordu testlerim istersen doktoruna sor erken yaptim pozitif gorunuyor fitilin bir etkisi olabulir mi diye dusunmektense en iyisi bu bence...canim ben fitil disinda ilac yada igne kullanmiyorum dun 8. gunumdu yine idrar testi yaptim bu defa ilk dkda coookkk silik
cikti ikinci cizgi bende tam olarak bilmiyorum 3. gun embiryosuydu bu kadar erken cikarmikibu bekleyis cok giciiikkkk