• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
benım sonuc cıktı. bugun 12.gundu. iki embrıyo transfer edilmişti.
ve sonuc kocaman S-I-F-I-R. ikisi de tutunamadı.

ve ağlıyorum hiç durmadan ....
Canım üzülme bu kadar... Vardır herşeyde bir hayır diye düsünmek lazım... Rabbim hepimize sabır ve tez zamanda mutlu son nasip etsin insallah.

kızlar adetim 2 gün gecikti cok silik çizgi çıktı szce hamilemiyim kanda baktırmak istemiyorum gerginim..

Eklentiler

• 12583972_1007500389316896_1207138938_n.webp
    12583972_1007500389316896_1207138938_n.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 337
Kızlaarrr dayanamayıp erken gebelik testi yaptım transferimin 4. Günündeyim üstelik akşam yaptım testi ikinci çizgi silikte olsa belli bi şekilde çıktııı sevinsem mi çok erken ama yaa soktayım şu aan bu arada dondurulmuş blasttı acep ondanmı erken çıktıı:KK57:
87 sonucunuz ne oldu mesajnizi simdi okudum merak icindeyim benzer durumdayimda

Selam kizlar . Size bisey danisacm . 9. Gun beta hcg 37 cikti. Ama iki gun once gonapeptyl igne yaptim catlatma ignesiymis. Acaba ondan mi pozitfi gordum. Bugun 10. Gun idrarda baktim silik cikti. Yorumlariniza ihtiyacim var

Arkadaşlar merhaba, 09.02.2016 da ilk tüp bebek denememizi yaptık. Dün (8.gün) idrar testi yaptım önce sadece tek çizgi çıktı sonra çok ama çok silik yani belli belirsiz gölge gibi ince bir çizgi çıktı. Bugün (9.gün) tekrar test yaptım, yine önce sadece tek çizgi çıktı sonra daha da belirsiz ikinci çizgi çıktı. Öyle ki nerdeyse büyüteçle bakılınca görülüyor. Kızlar bu testin gün ilerledikçe daha da koyulaşması gerekmiyor mu? Benim nerdeyse yok oldu :(
Daha önce okuduğum yazılarda 2. çizgi çok çok silik de çıksa hemen hemen herkes hamile kalmış. Sizce ben de hamile miyim yoksa silik çizgi yalan mı?

Arkadaşlar merhaba, 09.02.2016 da ilk tüp bebek denememizi yaptık. Dün (8.gün) idrar testi yaptım önce sadece tek çizgi çıktı sonra çok ama çok silik yani belli belirsiz gölge gibi ince bir çizgi çıktı. Bugün (9.gün) tekrar test yaptım, yine önce sadece tek çizgi çıktı sonra daha da belirsiz ikinci çizgi çıktı. Öyle ki nerdeyse büyüteçle bakılınca görülüyor. Kızlar bu testin gün ilerledikçe daha da koyulaşması gerekmiyor mu? Benim nerdeyse yok oldu :KK43:
Daha önce okuduğum yazılarda 2. çizgi çok çok silik de çıksa hemen hemen herkes hamile kalmış. Sizce ben de hamile miyim yoksa silik çizgi yalan mı?
Canim catlama ignesi vurulmadiysan hamilesin silik cikmasinin nedeni
Ictigin su miktarina bile bagli olabiliyor kendimden biliyorum 10.gunde bile silik cikmisti

tatlım çatlatma iğnesini 4 şubatta yaptım hala etkisi sürüyor mudur? şuan progestan ve estorfem kullanıyorum, bu ilaçlar idrar testini etkiler mi?
Birde benim gibi önce silik çıkıp sonra da neredeyse kaybolup hamile sonucunu alan var mı?

tatlım çatlatma iğnesini 4 şubatta yaptım hala etkisi sürüyor mudur? şuan progestan ve estorfem kullanıyorum, bu ilaçlar idrar testini etkiler mi?
Birde benim gibi önce silik çıkıp sonra da neredeyse kaybolup hamile sonucunu alan var mı?
Catlama ignesinin etkisi coktan gecmistir :) ve eger hamile olmazsan ikinci cizgi kensinlikle cikmaz

canım fortune diye bir marka, iki günde aynı markadan yaptım bugün aynısından alayım yarın tekrarlayım diyorum. Bu arada çatlatma iğnesini yapalı 14 gün olmuş etkisi devam ediyor mudur bilmiyorum ki?

canım fortune diye bir marka, iki günde aynı markadan yaptım bugün aynısından alayım yarın tekrarlayım diyorum. Bu arada çatlatma iğnesini yapalı 14 gün olmuş etkisi devam ediyor mudur bilmiyorum ki?
çatlama iğnesinin etkilisi 10 gün sürer. yarın tekrarla canını sıkma. eğer doğru anladıysam yarın transferden 10 günün. hamileysen hafif silik çizfiyi gösterir.

Back
X