• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
Kizlarrrr tup bebek transferinden en erken kac gun sonra idrar testi yaptiniz:) benim 2. Gunum bitiyorda :KK45::KK9:

Kızlar acil yardım lütfen. 9.gun negatif görüp de pozitife dönen oldu mu hiç. 1 tane 3. Gün embriyosu koyuldu bana

benim dondurulmuş 5. gün embriyosunda 8. gün negatifti 10. gün sabah silik çizgiyi gördüm kan testinde 78 çıktı yarın sabah tekrar dene kan testini kaçıncı gün istedi doktorun

Persembe 12. Gün kan testi yaptıracagim. Daha cesaretim yok yapmaya beklemek de zor bu arada benim de dondurulmuş tu . Senin adına çok sevindim canım gözün aydın

İlk defa böyle bi siteye üye oldum özelden mesajını okuyamiyorum açamıyorum ben pazar günü yükleme yaptırdım bugün idrar testi yaptım cikmadi

Dün 4. Gunundu sanırım. Çıkmaması doğal. Eğer 5. Gün embriyosu kondu ise 8. Gün falan ancak belli olur o da kesin değil tabi.

Benim dondurulmuş 5. Gun Embriyosu bide idrar testi çıkmayınca üzüldum ama yinede allaha sığındim o ol derse olur

Arkadaslar Merhaba. 2 tane 6.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 3.gunum. evde idrar testi yaptım çıkmadi. Erkenmi henüz bilemedim

2 tane 6 gün çok iyi bence kismetse ikiside tutar ..benim 5. Embriyosu dondurulmuş bende 4. Gün idrar testi yaptım çıkmadi şimdi pişmanim keşke yapmasaydim diyorum sen nerde yaptırdın kaliteleri nasıldı bidee dondurulmuşmuydu

Back
X